Lies

Geplaatst door: lurker op 01-04-23

Bij de Spar rijdt een man weg van de parkeerplaats in zijn pick-up truck, hij wacht even met de weg op draaien, kijkt mij aan en ik kijk naar hem, maar waar het in zo’n situatie normaal gesproken gebruikelijk is dan vrijwel meteen weer weg te kijken doe ik dat niet en opeens zegt de man “Jouw lippen om mijn piemel, wat zeg jij dan?”. Ik zeg meteen “Tsja …” wacht even en vervolg dan met “ik heb zoiets nog nooit gedaan, maar zou het ooit misschien wel willen doen”. De man is blij verrast, zegt “Kom eens” en ik ga naast het geopende raam staan waar hij achter zit, waarop hij zegt “en waar laat ik dan mijn sperma?”. Daarop antwoord ik meteen: “Zoals het hoort hè, in mijn gezicht of mond”. De man krijgt een grijns op zijn gezicht, zegt “Stap in!” en ik? Ik besef dondersgoed dat doordat wij beiden de ik-vorm gebruikten mijn ‘ooit misschien’ naar ‘nu met jou’ gegaan is en dus ik loop om de auto heen, waarna ik bij hem in stap en zodra ik de deur dicht trek rijdt hij de weg op, nog voordat ik mijn gordel om heb. Begrijpelijk.

Vervolgens vraagt hij of hij echt meteen als we bij hem thuis zijn gepijpt gaat worden en hij ook in mijn mond mag klaarkomen, daarop zeg ik “Nou, een beetje opbouwen lijkt me wel fijn, dus eerst aftrekken en in mijn gezicht klaarkomen en daarna pijpen en in mijn mond klaarkomen, dat lijkt me wel oké”. De man zegt daarop “Da’s wel jammer, ik ben al een week niet klaargekomen, dus de eerste keer zal er het meest uit komen en dat zie ik graag in je mond verdwijnen”, daarop antwoord ik meteen “Oh, maar dat kan hoor, je kan toch gewoon de eerste keer in mijn gezicht klaarkomen, de tweede keer in mijn mond en dat je daarna het sperma dat nog op mijn gezicht zit met je vingers mijn mond in begeleidt?”. Deal! zegt de man, waarop hij vervolgt “Moet je alles wel doorslikken natuurlijk” en daarop antwoord ik iets te snel ook met “Deal!” en ik kijk glimlachend zijn kant op, waarna hij mijn kant kort op kijkt en snel een kus in de lucht geeft. Hierop bezegelt hij dat wat er zo gaat gebeuren, want ik ben nu helemaal bereid hem dat te geven waarvan hij heeft aangegeven dat hij dat wil.

Vlak daarna draait de man de oprit van zijn woning op dus ik doe de gordel los en stap uit, waarna de man bij zijn voordeur aangekomen zegt “Ik zou het fijn vinden als jij je binnen onderdanig gedraagt en geen woord zegt. Als ik iets wil stel ik gewoon een ja/nee vraag zodat je kunt reageren zonder te praten, akkoord?”
Daarop knik ik instemmend en zegt hij “Al helemaal in je rol, fijn!”, de deur gaat open, de man laat me binnen en ik stap de hal in, waarna hij achter mij naar binnen stapt en de deur dicht doet. Hij zegt dat ik mijn jas kan ophangen op de kapstok en ik krijg het verzoek ook mijn schoenen uit te doen in de hal, dus ik doe beide en daarna gaan we naar de woonkamer.

De man zegt dat een eerste keer wel een beetje makkelijk gemaakt mag worden, dus hij gooit een kussen van de bank op de grond en zegt “Ga daar op zitten”, wat ik dus doe. Daarna knoopt hij zijn broek open, trekt zijn boxer wat naar beneden en komt met zijn stijve voor me staan, dan zegt hij “Dus dit is de eerste keer dat je de piemel van een ander gaat aanraken?”, daarop knik in instemmend, maar pak ik zijn stijve toch meteen vast, ik ben hier al jaren nieuwsgierig naar en onze afstemming tot nu toe heeft me ervan overtuigd dat ik dit wul, nu en met hem.

Ik betast de stijve op verschillende manieren, soms met slechts één vinger, op andere momenten met beide handen en mijn bewegingen zijn de ene keer langzaam, de andere keer snel. Hij ademt steeds een beetje sneller en kreunt ook steeds een beetje meer, het duurt dan ook niet lang voordat hij zelf zijn piemel vastpakt, “Kijk me aan!” zegt en vlak daarna voel ik de eerste zaadlozing in mijn gezicht … en ik vind het heerlijk!

Dan zegt de man “Blijf zitten!” en hij trekt zijn boxer omhoog, knoopt zijn broek weer dicht en loopt even weg, naar de keuken. Een paar minuten later komt hij terug, knoopt zijn broek weer los, trekt zijn boxer weer naar beneden en haalt zijn half-stijve piemel tevoorschijn, waarna hij naar mij kijkt (en / of zijn sperma in mijn gezicht), een paar keer aan zijn piemel trekt om hem wat stijver te maken en dan zegt hij “Kom maar op met die lippen die ik besteld heb”. Ik doe uiteraard wat er van me gevraagd wordt, ik pak zijn piemel wel eerst met mijn rechterhand vast, maar stop hem vrijwel meteen in mijn mond. Na een paar heen en weer gaande bewegingen besluit ik toch ook even de schacht te gaan likken en als ik zijn ballen allebei in mijn mond gehad heb en weer de schacht aan het likken ben zegt hij “Ja, ook leuk, maar nu graag een tijdje píjpen en kijk me aan als je dat doet” en dus gaat zijn piemel weer in mijn mond en kijk ik hem aan, waarna ik hem nu echt een tijdje wil gaan pijpen.

Ik probeer een beetje te variëren met de snelheid, hoe ver ik zijn piemel mijn mond in neem en hoe zeer ik krachtig mijn lippen gebruik of juist niet en net als ik denk dat ik er eigenlijk geen wijs uit word wat voor hem nou het lekkerst is zegt hij “Nu langzaam en zachtjes alleen de eikel in je mond bewegen”. Dat doe ik vervolgens een minuut of zo en dan komt hij voor de tweede keer klaar, waarna hij vrij snel terugtrekt en zegt “Mond open houden!” dus ook dat doe ik. Hij trekt zijn boxer en broek weer aan en begeleidt het sperma dat nog op mijn gezicht zit zo goed mogelijk ook mijn mond in en dan zegt hij “Doorslikken!”, wat ik meteen doe en ter bevestiging toon ik hem mijn lege mond.

Dan zegt de man, wiens naam ik nog steeds niet weet, ik heb ook geen naambordje bij de deur gezien “Je mag even weer praten, wat vond je ervan om dit te doen?”, ik denk na, word rood en zeg dan “Aan de ene kant leuk, dus ik wil dit wel vaker doen en aan de andere kant erg onderdanig, maar ik merk dat ik ook daar wel meer van wil …”, de man lacht hardop en zegt “Dus als ik de verwarming wat hoger zet, doe je je andere kleren ook uit?”. Ik denk even na en een paar tellen later zeg ik “Als jij dat wil”, daarop zegt hij “Het juiste antwoord is ‘ja, meneer’” en dus zeg ik nu snel “Ja, meneer” terug en dus loopt de man weg en gaat de verwarming omhoog, waarna ik moet gaan staan als hij weer bij me staat.

Ik doe daarop mijn shirt uit en leg deze op de bank, gevolgd door mijn broek en sokken. Dan stagneert het even, maar als ik naar hem kijk is één blik zo van ‘komt er nog wat van?’ genoeg om mij ook mijn boxer uit te laten trekken en op de bank te laten liggen. De man zegt “De volgende keer niet zo treuzelen, maar meteen doen wat ik vraag en ik zeg weer snel  “Ja, meneer” terug, terwijl ik ook denk ‘ik heb nog steeds inbreng of ik iets wil of niet, toch?’, maar bedenk dat ik dat nu maar voor me houd, ergens tegenin gaan kan later altijd nog …

2342 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.