Verliefdheid maakt blind.

Geplaatst door: damian op 01-04-23

Op een roze wolk, daar bevond ik mij op. Ik zag alleen nog maar hem. Ineens had de verliefdheid toegeslagen, al die tijd had ik hem niet zien staan maar op die ene dag veranderde alles. Anderen vonden hem helemaal niet leuk, een sukkeltje eerder. Hij werd ook altijd als laatste gekozen, waarom weet ik niet want hij kon aardig sporten. Misschien was het wel zijn manier van doen die anderen niet zo leuk vonden en zich er zelfs aan ergerden. Maar hij vond alles best. Deed ook aan alles mee zonder echt op de voorgrond te treden. Na de training vroeg hij of iemand hem thuis kon afzetten. Aan de reacties te horen had de rest van de groep er niet al te veel zin in en verzon men allerlei smoesjes. Na dit zo een 5 minuten te hebben aangehoord bood ik aan om hem thuis af te zetten.  We kleedden ons snel om en stapten in de auto. Het was geen lange rit maar we hadden meer met elkaar gemeen dan we in eerste instantie dachten. En zo groeide onze vriendschap tot die bewuste dag. We hadden besloten om voortaan samen te gaan sporten. En omdat we in de weekenden toch al vaak samen waren besloot hij na een tijdje te blijven slapen.

Mijn hart maakte een sprongetje en tegelijkertijd voelde ik mijn pik stijf worden. Snel dacht ik aan wat anders, het oude vrouwtje zonder tanden truc, en mijn erectie was in no time weer verdwenen. Maar al die tijd bleef ik een warm gevoel houden wanneer hij bij in de buurt was. Na het sporten spoedde we ons naar huis. Hij besloot, ik noem hem voor het gemak maar Aaron, uitgebreid in bad te gaan. “Waar liggen de handdoeken?” riep hij. “Ohh, wacht maar, ik pak ze wel even”, riep ik terug en spoedde me naar boven. Ik pakte twee handdoeken uit de kast en liep richting de badkamer. Aaron stond met zijn rug naar me toe, helemaal naakt. Ik bewonderde zijn billen welke mooi rond en glad waren.

“Vind je zo mooi?”

Ik reageerde geschrokken en kleurde rood.

“Of je ze mooi vind? “vroeg Aaron nogmaals.

Snel gaf ik hem de twee handdoeken en trok de deur achter me dicht. Mijn hart zat in mijn keel, ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Wat zal hij wel niet denken? Ik weet niet eens of hij ook op jongens valt en misschien denkt hij wel dat ik hetero ben. Al gaan er geruchten de ronde op de club dat ze denken dat ik gay ben. Na een drie kwartier kwam Aaron naar beneden in alleen maar een boxer en t-shirt.

“Heb je nog wat te knabbelen, ik heb trek man, “zei hij en plofte naast me neer op de bank.

“Zal ik anders wat bestellen? “vroeg ik en keek hem aan.

“Ook goed hoor, “zei hij ietwat nonchalant en leunde achterover.

“Ik bestel wel twee pizza, “zei ik en schoof wat dichter naar hem toe.

Niet al te dichtbij maar net genoeg om de geur van zijn lichaam te kunnen ruiken.

Al zappend zaten we op de bank tot plotseling de bel ging.

“Ohh, dat is vast de pizzaboy, “zei ik en sprong op.

“Eet smakelijk, “zei de pizzaboy.

“Dank je wel, fijne avond, “

 Met de twee pizza’s in de hand kwam ik de woonkamer binnen. Aaron zat nog steeds in zijn boxer en T-shirt op de bank. Maar had hij nou een lichtte erectie, zag ik dat goed of wilde ik dat hij een erectie had? Ik wilde niet al te lang naar zijn kruis blijven staren maar het was al te laat.

“Jij staart ook wat af zeg, “zei Aaron en pakte de pizza uit mijn hand.

“Pizza met kip en pesto voor meneer, “zei ik met een rood hoofd.

“Dank u wel meneertje, “zei hij met een glimlach.

Daar zaten we dan, naast elkaar op de bank, knabbelend aan onze pizza naar tv te kijken. We hadden beide nog de helft van onze pizza toen Aaron opstond.

“Wil je ook wat drinken?”

“Ja, lekker, doe maar een Lipton, “zei ik en nam een hap van mijn pizza.

Eigenlijk gebeurde er niet al te veel en voor ik het wist was het tijd om te gaan slapen.

“Vind je het erg als ik naakt slaap? “vroeg hij ineens.

Ik hapte naar adem, probeerde niet al te enthousiast over te komen en reageerde nonchalant dat het wat mij betrof ok was. Zelf draag ik altijd een lang t-shirt zonder ondergoed in bed. Zo kan mijn handeltje lekker luchten in de avond. Aaron gooide zijn boxer en shirtje in de hoek, stapte in bed en trok de dekens over hem heen. Ik had hem wel vaker naakt gezien maar nu voelde het toch anders aan. Hij gaf me het gevoel meer te willen, maar zijn signalen waren verwarrend. En terwijl Aaron al in bed lag begon ik me uit te kleden. Pakte mijn shirt, trok deze snel aan, om daarna mijn boxer uit te trekken.

“Wat doe jij nou aan? “ vroeg Aaron een beetje lacherig.

“Het lijkt wel een jurk man.”

“Nou hier slaap ik in, “zei ik en trok mijn shirt recht.

‘En daaronder heb je niks aan? “ vroeg hij nieuwsgierig.

Ik bevestigde zijn vraag en kroop op bed. Blijkbaar had ik wat getriggerd bij hem want hij deed snel zijn hand onder de dekens richting zijn kruis.

“Wind het je op ofzo?” vroeg ik plagend en gaf hem een por.

“Nee joh! Doe ff normaal man, ben geen homo, “zei hij lichtelijk geïrriteerd en draaide zich om.

“Ohh nou ik plaagde je maar hoor, “zei ik zachtjes.

Ik trok de dekens opzij en kroop naast Aaron in bed. Ik hoorde ik hem nog zacht wat mompelen waarna het doodstil werd en ik alleen zijn ademhaling nog maar hoorde. Teleurgesteld door zijn opmerking draaide ik me op mijn zij en probeerde te gaan slapen. Ik weet niet hoe laat het was maar ik werd wakker van iets zwaars om mijn middel. Aaron had zich in zijn slaap omgedraaid en zijn arm om me heen geslagen. Ik probeerde niet te bewegen bang om hem wakker te maken bleef ik doodstil liggen. Ik sloot mijn ogen en probeerde verder te gaan slapen. En net op het moment dat ik weer begon in te dommelen voelde ik zijn hand naar mijn kruis gaan. Ik voelde de warmte van zijn lichaam door mijn shirt. Aaron was nu tegen me aan komen liggen en ik voelde zijn stijve tegen mijn billen drukken. Ik deed alsof ik in diepe slaap was en wachtte af wat ging gebeuren. Aaron wachtte even, bewoog zachtjes zijn vingers richting mijn kruis en begon me te strelen. Dit herhaalde hij tot hij bij mijn pik was. Deze was ondertussen zo hard als een betonpaal geworden en Aaron kneep zachtjes in mijn eikel. Ik deed nog steeds alsof ik sliep en draaide me half op mijn buik zodat hij net niet bij mijn stijve kon. Aaron zuchtte en ging dichter tegen me aan liggen. Ik merkte dat zijn ademhaling versnelde en hij vervolgde zijn zoektocht naar mijn erectie.Ik voelde zijn vingers over mijn rug glijden en langzaam trok bij mijn shirt omhoog. Telkens een stukje verder tot mijn billen bloot waren. Nog steeds hield ik me stil en wachtte zijn volgende actie af. Zijn stijve was er ondertussen ook niet minder hard door geworden en ik voelde dat hij op volle oorlogssterkte was. Zijn harde stampert drukte tegen mijn billen. Mijn stijve had de vrije ruimte gekregen die nu zachtjes beroerd werd door Aaron. Langzaam gleden zijn vingers weer richting mijn kruis. Ik voelde de toppen van zijn vingers langs mijn harde schacht omhoog kruipen naar de top van mijn lul.

Al die tijd deed ik alsof ik nog sliep. Kreunde af en toe en duwde mijzelf tegen zijn harde genotsknots aan. Ik positioneerde mijn naar zaad hunkerende genotsgrot voor zijn eikel en wachtte. Het was nu de beurt aan hem. Ik wilde zien hoe ver hij zou durven gaan. Aaron trok langzaam mijn voorhuid naar beneden en begon me zachtjes af te trekken. Ik voelde mezelf vreselijk geil worden en mijn ademhaling ging omhoog. En terwijl hij me zachtjes aftrok voelde ik dat hij zijn pik tegen mijn sterretje duwde. Hij was , net als ik, al aardig opgewonden en ik voelde zijn voorvocht tussen mijn billen. Aaron duwde, schuurde zijn natte eikel langs mijn anus, trok me zachtjes tegen zich aan. Al die tijd had hij heel zachtjes gedaan om mij niet wakker te maken. En hij hoopte dat ik niet wakker zou worden als hij zijn kloppende staaf in me zou rammen. Want dat is wat hij het liefst zou willen. Zijn voorvocht had mijn grotje nat gemaakt, het was nu een kwestie van zijn eikel in de juiste positie plaatsen om hem daarna subtiel naar binnen te schuiven. Ondertussen hield ik het ook niet droog en mijn voorvocht begon rijkelijk te stromen. Dit was Aaron ook niet onopgemerkt gebleven. Hij pakte mijn pik nu steviger beet, kneep erin, voelde weer aan mijn eikel en smeerde het vrijgekomen voorvocht uit over mijn eikel. Hij zorgde ervoor dat mijn voorhuid niet terug schoof zodat hij mijn natte eikel kon masseren. Aangezien al die handelingen mij niet onberoerd lieten deed ik nog steeds alsof ik sliep. En ondertussen genoot ik van wat Aaron stiekem met me deed. Hij begon weer te duwen en ik voelde zijn eikel tegen mijn kringspier aan drukken. Zijn ademhaling versnelde en hij pakte me bij mijn heup vast. Ritmisch begon hij zijn pik tussen mijn billen te bewegen en telkens duwde hij wat harder tegen mijn kringspier. Langzaam opende ik mijn liefdesgrot voor hem en na z’n 6 keer duwen voelde ik zijn eikel langs mijn kringspier schieten. Hij zat in me, nog niet helemaal maar ik voelde mijn kringspier om zijn eikel pulseren. Ik probeerde me te ontspannen zodat hij verder kon gaan. Aaron begon me langzaam te neuken en bij elke beweging duwde hij zijn lul verder in me. Hij was hard en dik, voor mijn gevoel moet hij er al voor de helft in zitten. Het was een kwestie van tijd voor hij zien kloppende paal in me had zitten. Ik probeerde nog te doen alsof ik sliep maar dit kon ik niet meer ongemerkt voor bij laten gaan. Ik deed alsof ik langzaam wakker werd.

“Wat doe je? “vroeg ik , waar bij ik deed alsof ik nog slaperig was.

“Sttttt, stil maar, “zei Aaron en deed zijn hand voor mijn mond.

Nu hij wist dat ik wakker was geworden versnelde hij zijn bewegingen en ik voelde zijn harde lul nu helemaal in me komen.

“Ohhhh, wat…ohhhh, “kreunde ik terwijl hij nu harder aan mijn pik trok.

“Hmmm, wat heb je een lekker strak kutje man, “hijgde Aaron neukend.

Hij duwde me op mijn buik, zijn pik bleef al die tijd in me, en kroop bovenop me. Al die tijd had hij nog steeds zijn hand op mijn mond zodat ik niets kon zeggen.

“Ohh fuck, dit is lekker man, “fluisterde Aaron in mijn oor.

“Knijp je kringspier samen, ik wil dat je gaatje lekker strak aanvoelt.”

Ik deed wat hij me vroeg en voelde zijn paal langs mijn prostaat schuren. Aaron begon in mijn nek te bijten en verhoogde zijn tempo. Helaas kon ik zelf niet bij mijn eigen lul want anders had ik mezelf naar een hoogtepunt getrokken. Maar door het geschuur langs mijn prostaat en mijn ontblote eikel die tegen de lakens schuurde begon ook ik mijn hoogtepunt te bereiken.

“Grrrrr, ik ga je voel spuiten sletje, “kreunde Aaron en beet zich vast in mijn nek als een vampier.

Aaron kwam omhoog, trok mijn billen uit elkaar en begon me als een bezetene te neuken. Zo te voelen naderde zijn hoogtepunt en gebruikte hij mijn kontje als zaaddump.

“Fuck, ik ga komen man…..ohhhjaaa..jaa..jaaaa..ohhhh, ik…kommmmm.”

En terwijl hij zijn zaad in me spoot bleef hij me neuken. Ik weet niet hoeveel zaad hij wel niet had maar het bleef maar komen. Plotseling stopte hij. Ik hoorde hem zwaar ademen, zijn handen gleden over mijn billen en hij haalde zijn natte lul uit me.

“Zo zo, die staat mooi open zeg, “zei hij en haalde een vinger langs mijn kringspier.

Ik kreunde en hoopte dat hij verder zou gaan. Maar helaas, Aaron kroop weer van me af, pakte de dekens, draaide zich om en zei niks meer. Net zo als dat ik verrast was door zijn actie om aan me te zitten, was ik nu verbaasd over de manier waarop hij deed alsof er niks was gebeurd. Deels nog geil van wat me net was overkomen ging ik op mijn rug liggen en trok mijn lange t-shirt naar beneden. Ik voelde zijn zaad mijn anus verlaten en zich een natte plek vormen op mijn bed. Ik nam niet eens meer de moeite om uit bed te stappen om het weg te halen en probeerde nog een beetje te gaan slapen. Hoe lang ik daarna geslapen heb weet ik niet maar plotseling voelde ik dat iemand mij wakker probeerde te maken.

“He, ben je wakker?”

Het was Aaron die aangekleed naast mijn bed stond.

“Euhh, ja nu wel, “zei ik slaperig.

“Ik ga naar huis, “zei hij nogal kil en afstandelijk.

Verbaasd reageerde ik dat het ok was en dat ik hem van de week nog wel zou zien. Eenmaal bij de deur draaide hij zich om, keek me indringend aan en kwam voor me staan.

“Wat vannacht is gebeurd was een fout en zal nooit meer gebeuren, dus maak je geen illusie dat ik ooit wat met jou zou willen. Ik ben geen homo, dat je het ff weet.”

Na die woorden trok hij deur open en liep weg. Daar stond ik dan totaal verbouwereerd naar Aaron te kijken die de straat uit liep zonder zich nog maar een keer om te draaien. Ik sloot de deur en begaf me weer naar boven. Eenmaal in mijn slaapkamer staarde ik naar het bed waar we beide in hadden gelegen. Aan de kant waar Aaron had geslapen lag zijn boxer. Ik pakte hem op en zag dat er sperma aan zat. Waarschijnlijk had hij zijn lul afgeveegd nadat hij in me was klaargekomen vannacht. Ik liet de boxer door mijn handen glijden, voelde aan de natte plek, een lichtte opwinding ging door me heen. Zonder verder na te denken bracht ik zijn boxer naar mijn gezicht en haalde diep adem. Ik rook de geur van zijn lichaam vermengd met zaad. Ik dook mijn bed weer in, trok mijn T-shirt omhoog, snoof nogmaals aan zijn boxer en begon me af te trekken.

1464 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.