Lies 2

Geplaatst door: lurker op 02-04-23

De man pakt daarop meteen door en loopt naar me toe, als hij vlak voor me staat zegt hij "Nu ga ik met je tongen, en als je nu denkt 'wij gaan tongen' dan is mijn antwoord 'ja en nee', want ik wil eigenlijk gewoon met mijn tong bij jouw mond naar binnen en dat jij dan ook een beetje meedoet, maar zonder jouw tong bij mij naar binnen te doen". In mijn buik begint het te kriebelen bij de gedachte aan deze volgende onderdanige stap, dus als hij vervolgens vraagt "Klaar?" zeg ik weer "Ja, meneer" en houd mijn mond vast open terwijl ik mijn gezicht een beetje zijn kant op beweeg.

Vrijwel direct als de man met zijn tong mijn mond binnendringt krijg ik een stijve piemel, en die is binnen de kortste keren behoorlijk hard. De man voelt dat op een gegeven moment ook en zegt "Zoooo, jij hebt er zin in!", waarna hij met zijn duimen en vingers mijn billen vastpakt en er kracht op zet. Dat zorgt er al snel voor dat ik begin te kreunen, waardoor hij mijn billen weer loslaat, stopt met tongen, mijn stijve vastpakt en me binnen enkel tellen laat klaarkomen in zijn hand. Dan doet hij een stap achteruit en brengt zijn hand naar mijn mond. Ik lik zonder dat hij het hoeft te zeggen mijn eigen sperma op en als ik alles in mijn mond heb zegt de man weer "Doorslikken!", wat ik vervolgens doe.

Daarop zegt de man "Geil hoor, ga maar weer op je knietjes" en dat doe ik. De man haalt zijn stijve weer tevoorschijn en zegt "Nu met alleen je mond", dus ik doe mijn mond open en neem zijn stijve weer in mijn mond. Vervolgens pijp ik hem weer een tijdje, maar het duurt niet lang voordat hij de heen- en weer gaande beweging overneemt en ik een beetje in mijn mond geneukt wordt. Hij kan het niet laten ook mijn hoofd met beide handen aan de zijkant vast te pakken en vervolgens te vragen "Bevalt het een beetje?", waarna hij door zijn handen te bewegen mijn hoofd laat jaknikken. Hij duwt daarop mijn hoofd van hem af en laat deze los om vervolgens in lachen uit te barsten. Zijn piemel zit nu niet meer in mijn mond, dus lach ik schaapachtig een beetje mee.

Dan moet ik mijn tong uitsteken en gebruikt hij zijn stijve om daarmee op mijn tong te slaan. Nou ja, slaan ... echt hard is het niet, maar het voelt een beetje als pikstraf omdat ik steeds weer een tik van zijn eikel op mijn tong krijg en dat blijft zo als hij zijn werkterrein verlegt naar mijn wang en ook mijn andere wang komt aan de beurt. Dan zegt hij "Nu honderd keer mijn eikel in je mond nemen en er even op sabbelen, waarna je hem weer uit je mond haalt". Ik denk "Honderd keer???", maar neem wel braaf zijn eikel in mijn mond, sabbel er een beetje op en laat hem dan weer uit mijn mond waarna ik inwendig tot drie tel en zijn eikel opnieuw in mijn mond neem. Dit herhaalt zich zestien keer (want ja, ik verwacht dat ik de tel moet bijhouden), maar dan vindt ie het gelukkig genoeg en mag ik weer overeind komen.

Hij doet zijn piemel weer in zijn boxer en zijn broek weer omhoog, doet een stapje naar voren en grijpt me weer bij mijn billen, deze keer krijgt hij het met zijn knijpjes aldaar zelfs zonder dat we tongen voor elkaar dat ik daar een stijve van krijg. Die laat hij deze keer met rust, maar hij zegt wel "Dat ik je alleen door in je billen te knijpen opgewonden krijg betekent dat je geneukt wil worden. Ja hè, geef het maar toe!". Ik word rood en een apart gevoel in mijn buik zegt me dat hij gelijk heeft, dus schoorvoetend knik ik een beetje. Om me wat meer in de meewerkstand te krijgen vraagt hij "Wat zeg je?", dus ik zeg weer "Ja, meneer" terug. Daarop zegt hij "Geile slet!". Hier durf ik niks op terug te zeggen, want alles wijst erop dat hij gewoon gelijk heeft.

De man zegt "Kom mee naar de slaapkamer, dat lijkt me voor de eerste keer het handigst" en hij vertelt me waar de slaapkamer is en maant me om hem voor te gaan die kant op. Ik loop dus voor hem uit en nu hij voor het eerst uitzicht heeft op mijn kont krijg ik meteen te horen "Wat een lekkere kont en wat fijn dat ik die zo mag gaan neuken, die had je me niet meteen aangeboden op de parkeerplaats, maar mag ik dus ook gebruiken. Ik ben benieuwd wat ik allemaal nog meer met je mag doen vandaag!", waarop ik wederom maar niks terugzeg.

In de slaapkamer aangekomen geeft de man aan hoe hij me op bed wil hebben liggen, met mijn knieën wat uit elkaar op de rand en verder met het bovenlijf voorover op bed, dus met mijn kont omhoog. Als ik zo ga liggen weet ik dat ik daarmee al volledig heb ingestemd met wat er gaat komen, dus ik ontspan en denk "Laat maar komen". Hij haalt zijn stijve tevoorschijn, smeert zijn piemel in met glijmiddel en doet daarna met zijn vingers ook wat bij mijn gaatje. Ik kreun ervan en dat maakt hem zo geil dat hij meteen zijn eikel tegen mijn gaatje zet en zijn piemel naar binnen duwt. Nu kreun ik nog harder en dat zorgt ervoor dat ik een paar petsen op mijn billen krijg, maar ook dat verhoogt zowel de onderdanigheid als de geilheid bij mij alleen maar. Dus als ik vervolgens merk dat de man zijn piemel weliswaar in me heeft geduwd, maar niet heen een weer beweegt, ga ik zelf heen en weer bewegen omdat ik inmiddels zo geil ben dat ik méér wil. De man zegt "Goed zo slet!" en laat mij verder het werk doen, wel zo makkelijk.

Na een tijdje komt de man klaar in mijn kont, waarna hij zijn piemel terugtrekt, om het bed heenloopt naar mijn hoofd en zijn piemel bij mijn hoofd houdt. Dan zegt hij "Lik je hem ook schoon?" en voor het eerst komt er geen kriebel in mijn buik, maar walging, dus ik trek mijn hoofd bij zijn piemel vandaan en zeg "Nee zeg, gadverdamme!". Vervolgens ben ik een beetje geschrokken van hoe fel ik reageer nadat ik tot nu toe juist alles wat hij vroeg gedienstig uitvoerde, maar de man vindt het geen enkel probleem, hij zegt "Ja, ik kan ook niet verwachten dat je alles doet hè, wel veel, maar niet alles ...". Dan loopt hij weg naar de badkamer en even later keert hij weer aangekleed terug.

Ik lig nog steeds in dezelfde houding op bed en de man zegt "Je billen zijn nog niet echt rood, laat ik nog een paar tikken uitdelen" en hij voegt de daad bij het woord. Hoewel ik de ene tik makkelijker kan hebben dan de andere, laat ik hem zijn gang gaan totdat mijn beide billen gloeien en dan vindt de man het genoeg. Hij zegt "Ik zou nog even zo blijven liggen als ik jou was, dan krijgen je billen weer wat rust. Kom maar weer naar beneden als je klaar bent voor het vervolg". Ik zeg zoals inmiddels vertrouwd voelt "Ja, meneer" terug en zie niet alleen dat de man de kamer verlaat, hij doet ook het licht uit en de deur dicht waardoor het een beetje donker wordt om me heen. Ik heb vervolgens de tijd om alle gebeurtenissen van de dag nog eens langs te lopen, want het is toch wel wonderlijk hoe ik hier zo naakt voorover liggend op het bed van een vreemde man ben beland.

1750 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.