Lies 3

Geplaatst door: lurker op 03-04-23

Na geruime tijd komt de man terug in de kamer en kleedt zich uit, dan zegt hij "Kennelijk gaan we hier verder". Hij loopt om het bed heen en zegt tegen mij dat ik omhoog moet komen en op mijn handen moet steunen. Ik doe dat en vervolgens moet ik alleen op mijn rechterhand steunen en mijn linkerhand in de lucht steken, ook dat doe ik. Dan legt de man een kussen klaar tegen het hoofdeind en gaat daar comfortabel op zitten, zijn lichaam onder het mijne plaatsend. Daarna moet ik weer wat omlaag komen en op beide elle bogen steunen. De man houdt zijn stijve voor mijn mond en ik bied hem weer mijn lippen aan door ze om zijn eikel te doen en vervolgens krijg ik meteen een hand op mijn achterhoofd die mijn hoofd langzaam omlaag duwt zodat zijn piemel tot achter in mijn keel gaat, tegen de weerstand aan. Dan laat hij mijn hoofd langzaam weer los tot ik mijn lippen om zijn eikel heb en vervolgens duwt hij mijn hoofd weer omlaag tot de weerstand. Dat herhaalt zich een aantal keer totdat de man het tempo opvoert. Nu gebruikt hij mijn mond een paar keer haast als neukgat en echt fijn vind ik dit niet. Gelukkig heeft de man er vrij snel genoeg van. Ik moet weer op mijn rechterhand steunen en mijn linkerhand omhoog houden waarna de man weer naast het bed gaat staan. Op de plek waar de man net zat zet hij nu een spiegel neer.

Dan moet ik languit op bed gaan liggen en met mijn handen mijn billen uit elkaar trekken. Als ik in de gewenste houding lig, komt de man met zijn onderlijf bovenop me liggen en hij zet zijn handen naast mijn hoofd. Hij maant mij vooruit te kijken zodat ik hem in de spiegel aan kan kijken en hij mij. Als ik dat doe duwt hij zijn eikel weer tegen mijn gaatje en hup, naar binnen. Ik slaak een behoorlijke kreet en de man zegt "Ja, deze keer wordt er geen glijmiddel gebruikt, dat verschil zal je wel merken", daarop begint hij zijn piemel heen en weer te bewegen in mijn kont, elke beweging levert bij mij een zucht, steun of kreun op en ik zie dat de man dat erg bevalt gezien de brede grijns op zijn gezicht. Die aanblik breekt mijn weerstand omdat ik hem zo graag met mijn onderdanigheid plezier. Hij ziet dat meteen, stopt met zijn piemel bewegen en zegt "Haal je handen van je billen en leg ze onder je hoofd". Als ik dat gedaan heb begint hij weer te bewegen en ik voel zijn piemel nu veel meer ook langs mijn billen gaan, in plaats van vrijwel alleen langs mijn kringspier. Dat maakt dat ik minder voel hoezeer zijn piemel langs mijn kringspier gaat omdat dat nu niet meer het enige lichaamsdeel is dat mijn aandacht vraagt. Zo is het toch wat makkelijker te hebben, die piemel in mijn kont.

Maar ja, dat heeft de man natuurlijk ook door, want er komen amper nog kreetjes uit mijn mond en ik zie dat de grijns in zijn gezicht vrijwel is verdwenen. Dus verhoogt hij het tempo, maak ik vervolgens hardere kreun-geluiden dan aan het begin en hoewel ik het er nu best moeilijk mee heb, blijf ik de man aankijken via de spiegel om toch ook zijn genot te mee te krijgen, want ja, daar doe ik het allemaal voor en die grijns verlicht toch ook een beetje de onderwerping aan zijn stoten. Na enkele minuten komt de man wederom in mij klaar en hij zakt vervolgens helemaal in elkaar, zijn gezicht ligt op mijn schouder. Dan vraagt hij zachtjes in mijn oor "Zeg sletje??" en ik zeg "Ja, meneer?" terug. De man zegt "Als ik mijn kont eerst spoel, ga je mij dan zo rimmen?". Na enig nadenken zeg ik "Ja meneer" terug en daarop komt de man meteen overeind en begeeft hij zich naar de badkamer. Enkele minuten later komt hij terug en hij zegt "Jij moet weer op handen en knieën, dan ga ik achterover tegen het kussen liggen met mijn kont omhoog". Als ik me weer op handen en voeten begeef, haalt de man de spiegel weg en gaat hij weer zelf tegen het kussen liggen, maar nu veel meer onderuit gezakt. Daarna brengt hij zijn benen in de lucht en houdt ze met zijn handen bij zijn enkels vast. Tegen mij zegt hij "Aan het werk!"

Ik buk voorover en lik eerst een beetje rond zijn gaatje en ik merk dat het zelfs niet naar poep ruikt, maar naar een vrij comfortabel geurtje. Dat maakt dat ik eenvoudig mijn weerstand overwin voor het in zijn kontgat steken van mijn tong. Als ik daar langzaam mee begin merk ik aan de kreuntjes van de man dat het hem bevalt wat ik doe en ook bij hem geldt dat als ik het tempo opvoer de kreunen harder worden. Dit windt mij ook enorm op, ik heb binnen de kortste keren een stijve die tussen mijn benen bungelt, maar daar doe ik, uiteraard, verder helemaal niets mee. Met het kontgat van de man des te meer, maar ik merk na enkele minuten wel dat ik het niet echt langer vol hou, ik ben niet gewend mijn tong zo veel te moeten gebruiken. De man merkt het ook en zegt "Stop maar met rimmen, geef vanaf nu kusjes op mijn ballen, billen en piemel", dus dat doe ik. Dit hou ik vervolgens minuten lang vol totdat de man er genoeg van heeft en inmiddels is mijn stijve ook weer weg. De man maant mij te gaan zitten, stapt zelf van bed af en dan moet ik weer voorover gaan liggen met mijn kont omhoog. Als ik dat doe voel ik dat er iets bij mijn kont naar binnen gaat, de man zegt "Ik heb een buttplug in gedaan, die moet helpen om je kringspier opgerekt te houden voor de volgende neukbeurt, hopelijk kan ik dan nog wat harder stoten".

Vervolgens moet ik op de grond gaan zitten en pakt de man zijn half stijve piemel erbij, hij zegt "Je zou 100 keer met mijn eikel spelen, vervolgens met de schacht van mijn piemel en dan mijn piemel weer even uit je mond halen, hoe vaak heb je dat gedaan?" en ik antwoord "16 keer meneer", daarop antwoordt hij "Nou, nog 84 te gaan dan" en hij houdt zijn piemel voor mijn mond. Ik neem zijn eikel in mijn lippen, sabbel er wat op, neem zijn piemel wat verder in mijn mond en na wat heen- en weer bewegingen haal ik hem er weer uit. Enkele tellen later herhaalt dit zich en ik doe dit inderdaad vervolgens 84 keer waarna ik "Klaar" zeg en best wel uitgeput ben, hopend dat het hier (nu even) bij blijft qua mondactiviteit. Dat is het geval, ik moet overeind komen en meelopen naar de keuken, nou ja, meelopen, ik moet wederom voorop lopen om de man opnieuw uitzicht op mijn billen te geven. In de keuken aangekomen moet ik op mijn rug op de lege keukentafel gaan liggen en mijn benen in de lucht vasthouden met mijn handen bij mijn knieën.

De man neemt plaats achter mijn kont, haalt de butt plug eruit en duwt zijn piemel weer naar binnen. "Zo" zegt hij, "Nu kunnen we elkaar op de andere manier aankijken tijdens het neuken" en hij begint zijn piemel weer in mijn kont heen- en weer te bewegen. Als mijn kreuntjes in het begin vrij zachtjes blijven is dat voor de man alleen maar reden om het tempo op te voeren en binnen de kortste keren hijgt hij vrij hard van de inspanning die hij levert en kreun ik hard van het tempo waarin ik genomen word. Het duurt niet lang voordat ik van de geilheid die die kreunen bij me oproepen weer een stijve krijg. De man ziet dat ook, stopt met stoten en grijpt mijn stijve met zijn rechterhand vast, waarna hij er hard in knijpt. Ik roep "Auuuu!", maar als de man weer loslaat is mijn piemel behoorlijk ineen gekrompen en dat was zijn doel. Langzaam begint hij weer te stoten en niet veel later gaat het tempo weer omhoog. Ergens word ik wederom opgegeild door mijn eigen kreunen, maar mijn piemel voelt nog pijnlijk en dus wordt ie niet opnieuw stijf, dat scheelt.

Na een tijdje zo doorgestoot te hebben komt de man opnieuw in me klaar en dan zegt hij "Dat was het voor vandaag, ik wil dat je binnen 5 minuten buiten staat!". Ik ben behoorlijk verbouwereerd door deze opmerking, maar ik zie een strenge blik in de ogen van de man, dus zeg ik toch maar weer "Ja meneer". Ik kom van de tafel af, loopt naar de woonkamer, kleed me aan en begeef me naar de hal. Daar tref ik de man opnieuw aan, hij heeft ook weer (wat) kleren aan. Hij zegt ""Geef me je nummer" en ik geef het hem, hij slaat het op onder de naam "Slet" en belt me op. Als hij ziet dat het nummer klopt houdt hij de deur voor me open, kijkt naar buiten en zegt "Tot volgende week". Ik passeer hem en zeg nog een keer "Ja meneer" terug en loop de deur uit, maar oogcontact krijg ik niet meer en de deur wordt achter me dicht gegooid.

1338 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.