Party 6

Geplaatst door: aries64 op 05-04-23

Als je met Fer de kamer weer in komt, staat Arno op van het bed en komt naar je toe, hij pakt je vast en zoent je lippen.

Zijn handen glijden over je rug en dan komen ze even los om lekker met een klets op je billen te belanden.
Mmm lekker, zegt hij terwijl hij ze begint te kneden, je hand zoekt en vind zijn pik en je zegt, dit is ook lekker hoor.
Fer is achter je gaan staan en pakt je bij je tepels, zijn slappe grote leuter voel je langs je been schuren en je pakt die met je andere hand, zo trek je ze beiden zachtjes wat af, dan zegt Arno tegen Fer, pak zijn tietjes wat steviger vast.
Fer doet gelijk wat hij zegt en je kreunt als hij in je tepels knijpt, daar wordt je geil van he' , wat kreun je toch geil zegt Arno.
Je tepels zijn hard en gevoelig en je pik wordt er hard van, Arno pakt hem vast en trekt de voorhuid terug, nog harder kreunend duw je je hoofd in Arno zijn hals en kreunt dat je hem wil pijpen.
Ga maar op bed zitten, zegt Arno en als je zit komt hij voor je staan met zijn heerlijke geile pik, je opent je mond en neemt eerst zijn lekkere eikel in je mond, met je tong er om heen draaiend voel je hem kloppen en groeien.
Fer is achter je op bed gekropen en begint je nek te likken en zachtjes te bijten, als hij dan ook je tepels begint te rollen met zijn dikke zachte vingers geef je een zucht van geilheid en je had Arno bij zijn heupen beet om zijn stoten op te vangen, maar nu pak je zijn pik en ballen beet en hij duwt zijn geile lekkende pik dieper je mond in, zo kun je hem zalig pijpen en likken.

Af en toe uit je mond en dan die balzak likkend weer langs de schacht naar boven en de eikel weer lekker likken, Fer wordt er ook geil van, want hij schuift wat dichter tegen je aan en nu voel je zijn leuter langs je rug schuren, o wat is dit geil, denk je.
En dan klinkt er ineens een stem, O sorry eh Ted zei dat ik me hier kon opfrissen en omkleden.
Je hebt Arno zijn pik nog in je mond en hij stoot nog zachtjes heen en weer, en je hoort hem zeggen dat het prima is en je ziet uit je ooghoek iemand naderen met lang zwart haar en flinke tieten, van verbazing stop je met pijpen en probeert om de hand van Arno heen te kijken, maar je ziet nog net de vrouw van achteren, een bol rond kontje in een strak rokje en dan gaat de badkamerdeur dicht.
Wat doet een vrouw nu op een gay party, vraag jij je af , maar voor je wat kan vragen duwt Arno zijn pik in je van verbazing openstaande mond en begint weer te stoten en ook Fer gaat weer verder, de korte onderbreking had de pikken wat verslapt, maar dat is al snel verholpen, heerlijk zoals Arno je mond neukt en Fer met zijn vingers je tepels verwend en met zijn leuter over je rug schuift en schuurt, na een tijdje hoor je Arno vragen, zullen we wisselen?
Dat is duidelijk voor Fer bedoeld en die schuift achteruit en trekt je achterover, de pik van Arno gaat uit je mond en je laat hem los, zo lik maar even lekker mijn ballen zegt Fer en duwt zijn zachte zak op je mond, geil als je bent neem je ze om de beurt in je mond en likt eraan, je voelt Arno zijn handen die je benen verder uit elkaar duwen en dan zijn mond tegen je zak.
Mm kreun je schuddend met je hoofd uit en Fer trekt zijn nu natte zak over je gezicht en duwt met een hand zijn pik in je gezicht, je duwt je hoofd wat verder achterover en zo kun je die dikke aders op zijn paal zien en likken, hij schuift wat verder weg en zo komt die knots van een eikel in je bereik en kun je hem een stukje in je gulzige geile mond nemen.
Arno kust, zuigt en likt je ballen en tussendoor neemt hij je eikel in zijn mond.
Je hoofd en lichaam schudden van geilheid en je likt en zuigt wild aan de pik van Fer, je heupen willen omhoog maar Arno houd ze tegen door er met zijn armen op te steunen.

Dan voel je hoe zijn mond hard aan je eikel zuigt en dan verdwijnt, je wilt dat hij verder gaat en stoot je heupen weer omhoog en nu pakt hij je kuiten en duwt je benen omhoog, hou hem vast hoor je Arno zeggen en Fer pakt je benen nu ook vast en trekt ze nog wat verder, zo ja hoor je Arno weer zeggen en zijn handen trekken je billen van elkaar en hij duwt zijn tong er tussen en hij begint te rimmen, Fer schuift zijn zak over je gezicht en zijn eikel raakt telkens je borst.
Je kreunen lijken nu meer op gejank en je voelt Arno zijn tong om en op je aars en hij hijgt en snuift van geilheid, zijn hete adem voel je op je kont.
Zijn handen duwen je billen nog wat verder uit elkaar en zijn tong dringt je kont binnen, na een tijdje moet Arno toch ook even wat op adem komen weer en je hoort hem tegen Fer zeggen, moet je zien wat een lekker geil mannenkutje, hij pulseert van geilheid, Fer leunt verder voor over en bekijkt je kont ook en zegt tegen Arno, die smacht naar een pik en beiden lachen.
Fer laat je benen los en gaat van je af en je benen zakken naar beneden en Arno kruipt op je, hij pakt je tepels en zoent je nek en met een geile stem vraagt hij je of je geneukt wil worden, geil als je bent zeg je met een hese geile stem terug dat hij je moet neuken met die lekkere paal van hem.
Ga lekker op je rug voor me, zegt Arno en je kruipt verder op bed en doet je benen wijd voor hem, maar eerst komt Fer nog met een hele grote klodder vaseline en duwt 2 van zijn grote vingers je verlangende kont in, terwijl hij het spul naar binnen vingert masseert zijn duim je ballen, je kreunt en schokt en trekt je benen wat op zodat hij nog dieper kan.

Wat is dit geil roep je uit en als Fer zijn hand terug trekt neemt Arno gelijk plaats tussen je benen, hij mikt met een hand zijn eikel op je aars en duwt hem langzaam naar binnen, kom maar, kom maar, kreun je uit en Arno doet wat je geil smeekt en drukt zijn hele pik erin, hij duwt je benen wat op en begint je te neuken, langzaam eruit en hard erin, precies zoals je het geil vind.
Je slaat je armen om hem heen en zoent hem waar je kan en je ziet hoe Fer jullie tekeer ziet gaan.
Geil he, roep je hem aankijkend, harder doe harder vuur je Arno aan en die gaat wat sneller.

En dan....gaan we de volgende keer verder.
Tot dan lieve lezer xxx      

1117 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.