Oom Arie

Toen ik begin twintig was had ik een tijdje een relatie met M, een knappe blondine van ongeveer dezelfde leeftijd. M zag er met haar bril, serieuze uitstraling en soms wat tuttige kleren op het eerste gezicht wat saai uit, maar achter die façade zat een droomfiguur met volle borsten en een lekker strak kontje.
Nadat we elkaar een paar maanden kenden, was het tijd om haar ouders te ontmoeten. Haar moeder was een rijpere versie van M, dezelfde mooie ogen, en een fantastisch figuur voor haar leeftijd. Ze had ook nog een jonger zusje, die, zal ik maar zeggen, iets meer van haar vader had.
Afijn, weer een tijdje later werden we uitgenodigd voor haar moeders verjaardag. We gingen alleen 's middags even op bezoek omdat we die avond al wat anders hadden. Er waren wat buren en ook haar moeders broer, Arie. M had me van te voren al verteld over Oom Arie, dat die "van de verkeerde kant" was, al hadden ze hem nog nooit met een vriend gezien.
Op de een of andere manier vond ik dat reuze interessant, misschien omdat ik zelf niet veel homo's kende toen. Ik had me er allerlei voorstellingen bij, maar toen we Oom Arie eindelijk ontmoette voldeed hij hij daar helemaal niet aan. Geen oorbel, slappe hand, of snor, maar een atletisch gebouwde man met dezelfde mooie ogen als M en haar moeder.

Oom Arie was een fanatieke hardloper en had al verschillende marathons gelopen. Hij kwam heel warm en belangstellend over. Ik voelde dat hij op een bepaalde manier naar mij keek, maar misschien was dat mijn verbeelding. Hij woonde niet ver van waar wij studeerden, en we moesten maar eens op bezoek komen.
Helaas kwam het daar niet van. Een paar maanden later liep de relatie met M vast. Zij kreeg iets met haar stagebegeleider. Ze heeft het eerlijk opgebiecht, dat wel, en had ontzettend spijt, maar voor mij was het verhaal voorbij. Ik vond M heel aantrekkelijk, maar ze was toch iets te preuts en serieus voor mij.
Weer een paar maanden verder, eind van het jaar, en ik loop door de winkelstraat om kerstinkopen te doen. Iets waar ik een enorme hekel aan heb. Na uren rondsjokken had ik nog maar een paar dingen gevonden. Om mezelf wat op te krikken besloot ik een warme chocomelk te halen bij een koffiehuis waar je lekker relaxed kunt zitten.
Opeens hoor ik mijn naam. Ik draai me om, en daar zit Arie. "He neefje, hoe gaat het", zei hij lachend. "Oom Arie", zei ik terug, "dat is lang geleden". We bestelde allebei wat en raakte aan de praat. Ik kreeg weer hetzelfde gevoel als op die verjaardag. Misschien waren het zijn ogen, maar hij leek met me te flirten.
Na zo'n klein uurtje, zei ik dat ik nog boodschappen moest doen, want er was niets in huis. Hij zei, "waarom kom je bij mij niet iets eten, dan breng ik je daarna weer thuis". Dat leek me een goed plan, dat scheelde weer boodschappen en koken. En zo vertrokken we naar de parkeergarage waar Arie's auto stond.

Een kwartiertje later komen we bij Arie's appartement. Mooi uitzicht, modern ingericht, alles netjes. Arie gaf een korte rondleiding, bij de woonkamer zat een open keuken, het gangetje had een studeerkamer met eenpersoons bed, en dan zijn slaapkamer met groot bed, ook keurig opgemaakt.
We dronken een biertje, en al snel volgde nummer twee. Bij de derde dacht ik, dat moet niet zo doorgaan anders kom ik nooit meer thuis. Arie was aan het koken en kwam met een fles wijn de woonkamer in. "Nu kunnen we twee dingen doen", zei hij, "of we gaan over op kraanwater en ik breng je over een paar uur thuis", "of we openen deze heerlijke Chateaux (weetikveel) en je blijft logeren".
Nou ben ik niet zo'n wijndrinker, maar ik had liever dat hij niet meer ging rijden, dus ik zei dat ik wel bleef pitten. Ik was nog niet uitgesproken, of Arie was al in de weer met kussenslopen, dekbedovertrek, om het bed in de studeerkamer gereed te maken.
De rest van de avond verliep gezellig. Lekker gegeten, waarbij Arie had het meeste van de fles wijn op dronk. Ik werd wat moe en zei dat ik naar bed ging. In de studeerkamer kleedde ik me uit, behalve mijn boxershort en T-shirt. Toen hoorde ik Arie vanuit de badkamer iets roepen.
Ik liep naar de badkamer en Arie gaf me een in plastic verpakte tandenborstel met mini tandpasta tube, waarschijnlijk uit een hotel of van een vliegreis. Terwijl ik mijn tanden poetste stond Arie achter me, vrij dicht tegen me aan. Hij staarde naar me in de spiegel en het wond me op. Maar omdat ik alleen een boxershort aan had werd dat gelijk duidelijk.

Hoe dichter Arie tegen me aan kwam staan, hoe stijver ik werd, en de boxer stond nu als een tent overeind. Zijn handen kwamen vanachter onder mijn T-shirt over mijn borstkas omhoog naar mijn tepels toe. Nu heb ik hele gevoelige tepels, en toen Arie ze zachtjes masseerde had ik het niet meer. Arie keek over mijn schouders naar beneden (hij was een kop groter), in mijn onderbroek waar je zo naar binnen keek. "Zal ik je daar even mee helpen?".
Zonder het antwoord af te wachten, nam Arie me mee aan zijn hand, naar zijn slaapkamer. Voor het bed bleven we staan, met Arie nog steeds achter me. Ik voelde zijn pik door zijn jeans tegen mijn billen aan. Arie ging weer met zijn handen over mijn tepels, en deed langzaam mijn T-shirt omhoog over mijn hoofd. Het wreef mijn tepel tussen zijn vingers waardoor die heel hard werd.
Ondertussen voelde ik zijn lippen tegen mijn hals en oorlel aan. Zachtjes kusde hij mijn nek. Ik hield het bijna niet meer. Daarna deed hij langzaam mijn boxershort naar beneden. Mijn pik stond recht naar voren, stuiterend, en druipend van voorvocht.
Arie zette me op de rand van het bed, en ik mocht gaan liggen, terwijl hij aan de voorkant op z'n knieën plaatnam. Ik lag achteruit naar het plafond starend en voelde Arie's lippen over mijn pik gaan, warm, nat, en diep zijn keel in. God dat was heerlijk.
Langzaam pijpte Arie me, terwijl ik zelf onbewust mijn tepels masseerde. Arie nam mijn pik tot aan m'n ballen in zijn keel, al zuigend en likkend. Afwisselend likte hij mijn paal en ballen, om hem dan weer helemaal in zijn keel te nemen. Het was hemels.
Na een tijdje voelde ik zijn handen over mijn billen. Zijn vingers ging naar mijn gaatje. Ik wist als hij daar zou komen dat ik klaar zou komen. Maar dat weerhield Arie niet om zijn middelvinger in mijn gaatje te laten glijden. Met een enorme kreun kwam ik klaar. Sperma vloog alle kanten op en ik bleef maar komen. Mijn lichaam schokte ongecontroleerd minuten lang.

"Was dat lekker, neefje", fluisterde Arie die naast me kwam liggen. Ik wist niet was ik moest zeggen en knikte. "Blijf je bij me in bed?" vroeg Arie. Ik dacht waarom ook niet. Ik was ook vrij moe. Arie kleedde zich snel uit, en kwam naakt tegen me aan liggen. Niet lang daarna ben ik in slaap gevallen.

Ik weet nog dat ik de volgende ochtend wakker werd en dacht "waar ben ik?", gevolgd door "en is wie die naakte man naast me?". Het duurde even voordat ik me realiseerde wat er gister was gebeurd. Arie was al wakker en keek me glimlachend aan.

"Je bent zo mooi", zei hij, terwijl hij tegen mee aankroop. Ik voelde zijn lul tegen mijn billen. Hij was opgezwollen maar niet keihard. Arie deed zijn arm over mij heen, en zijn vingers vonden mijn tepel. Langzaam maar stevig wreef hij mijn tepel hard. Die staat zo'n beetje in directe verbinding met mijn pik, dus die kwam steigerend omhoog.

Arie kuste mijn nek, en begon tegen me aan te rijden. Ik voelde hoe zijn pik steeds stijver werd. Zijn paal ging heen en weer tussen mijn billen, over mijn gaatje heen. Ik werd er enorm geil van. "Zou hij mij gaan neuken?" speelde door mijn hoofd. Ik wist niet of ik dat wilde, of überhaupt kon.

"Ik wil je voelen", fluisterde Arie. Ik wist niet goed wat hij daarmee bedoelde. "Diep in je", vervolgde hij. Ik deed onbewust een been naar voren, waardoor mijn billen spreidde. Dit was voor Arie het teken om verder te gaan. Hij boog achterover naar het nachtkastje, en haalde iets uit het laadje.

Omdat ik met mijn rug naar hem lag, kreeg ik niet alles mee, maar opeens voelde ik een soort creme over mijn gaatje. Ik hoorde geritsel met een pakje of zoiets. Arie was even met zichzelf bezig, en toen voelde ik opeens zijn eikel tegen mijn kontgaatje aan. Ik deed een hand naar achter en voelde het uiteinde van een condoom, met glijmiddel.
Ik zette me schrap, bang dat het pijn zou gaan doen. Maar Arie was heel voorzichtig. Hij deed mijn billen uit elkaar en schoof zijn pik heel geleidelijk naar binnen. Het was een geil gevoel om opgevuld te worden. Zijn pik was niet zo heel dik en het was eigenlijk best makkelijk.
Toen hij er helemaal in zat, boog Arie zich over me. Ik boog mijn hoofd achterover naar hem toe, en we begonnen heel intens te tongen. Zijn tong ging heel diep in mijn keel, terwijl hij mijn hals van achter vast hield. Ik dacht "neem me", en gaf me helemaal aan hem over.
Heel langzaam neukte hij me. Zachtjes op en neer. Het verbaasde me dat ik niet spontaan klaar kwam, maar ik zat in een soort trance. Ik liet me heerlijk neuken door Oom Arie. We kreunden allebei tussen het kleffe tongen door. 
Het kreunen werd steeds dieper en luider. Arie werkte zich naar een orgasme toe. Ik wilde dat hij in mij kwam, zelfs al zat er een condoom tussen. Zijn pik ging zo mogelijk nog dieper, en bleef in die stand even zitten. Arie duwde hem nog iets verder en kwam toen met een lange diepe zucht schokkend klaar.
Ik voelde zijn pik het condoom vol pompen, diep in me. We bleven even zo liggen om samen van het moment te genieten. Heerlijk was het om zo gebruikt te worden, dat had ik nog niet meegemaakt. Na een minuut of 10, trok Arie zich terug uit mij. Het condoom zat inderdaad goed vol.
We gingen samen douchen, waarbij Arie me nog gevingerd en gepijpt heeft. Het duurde niet lang voordat ik klaarkwam. Daarna hebben we ons opgefrist, aangekleed en heeft Arie me naar huis gebracht.

Dit was het begin van een soort seksrelatie met Oom Arie. Om de paar weken haalde hij zij "neefje" op. Dat rollenspel vonden we allebei spannend. Vaak gingen we eerst een stukje hardlopen. Dan bij hem thuis samen douchen, en daar begon het vaak al. Hij sopte me in en vingerde me. Uiteindelijk belandden we dan op bed, waarbij ik geneukt werd. Later deden we het ook op andere plekken. Daar heb ik nog wel wat verhalen van, maar eerst dit maar.

3123 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.