Party 7

Geplaatst door: aries64 op 08-04-23

Terwijl Arno wat sneller stoot en zijn ballen tegen je billen kletsen, wrijf je met een hand over de gespierde billen van Fer, die wat dichterbij komt en je pakt zijn zachte balzak beet en masseert die eens lekker.

Zijn pik is groot en hard en je ziet de dikke aderen erop, er lekt wat voorvocht uit zijn dikke eikel en dat glinstert geil op die blauwe knots en loopt langs zijn schacht.
Als Arno wat opzij zou gaan met zijn hoofd, zou je erbij kunnen, maar die is bezig je kont te verwennen en ligt hijgend en zuchtend op je, zijn tempo is weer wat lager en hij haalt zijn pik weer langzaam eruit en dan weer wat met zijn heupen draaiend hard bij je naar binnen, wat een heerlijk gevoel geeft en je zou normaal al klaarkomen door zijn lekkere geneuk, maar de 2e keer duurt dat gelukkig wat langer en je kunt het niet zien, maar het voorvocht zal wel uit je eikel druipen inmiddels.
Arno gaat wat omhoog en je denkt dat hij gaat komen, maar hij zegt, draai je om ik ga je lekker van achter neuken, hij gaat verder terug en zijn pik uit je kont, kom draai je om zegt Arno wat gehaast en geil.
Je laat Fer zijn zak los en wil op je buik gaan liggen, maar Arno pakt je bij je heupen en trekt je naar hem toe, zo ja hoor je hem zeggen en hij zet zijn eikel tegen je aars en duwt zijn pik weer naar binnen, wat een geil gezicht is dat om mijn eikel en pik je kont in te zien gaan, zegt Arno en hij houd je stevig vast bij je heupen en begint je weer zalig te neuken.
Je zit met je hoofd naar het voeteneind van het bed en steunt op je onderarmen om de krachtige stoten van die geile Arno op te vangen, zo kun je kijken naar je eigen pik en inderdaad zie je slierten geil uit je eikel komen.
Dan voel je een hand over je hoofd naar je nek gaan en als je op kijkt zie je de grote pik van Fer, die is voor je gaan staan en geil als je bent lik je zijn schacht en gaat wat omhoog, je wilt verder want zijn vocht smaakt zalig geil, maar gelijk voel je een hand van Arno op je rug en hij zegt hijgend, zo blijven zitten sletje, dan zakt Fer wat naar beneden en duwt zijn harde pik wat omlaag en zo kun je toch bij die lekkere eikel en zijn nectar, je lippen om zijn knots en je zuigt en likt eraan en Fer duwt hem voorzichtig wat dieper je mond in, je kreunt het uit van geilheid en wilt meer en meer, je zou het willen schreeuwen, maar die geile paal zit gelukkig in je mond en je geniet met volle teugen.

Als Arno dan ook nog eens op je billen gaat slaan van geilheid en je sneller gaat neuken, weet je dat hij zo gaat klaarkomen.
Je knijpt wat met je aars om hem lekker te laten komen, geil sletje dat je er bent briest Arno nu en trekt zijn pik terug, draai je om geile slet, ik ga je de volle laag geven, verrast laat je de lekkere pik van Fer uit je mond floepen en draait je weer op je rug.
Arno heeft haast en gaat snel op je borst zitten en richt zijn pik op je gezicht, net op tijd want de 1e klodder dik zaad spuit met kracht tegen je kin en je voelt de spetters op je gezicht belanden en over je keel lopen, je richt je hoofd wat op en de volgende straal komt tegen je neus en wang, Arno trekt aan zijn pik en kreunend spuit hij nog meer zaad tegen je lippen en in je openstaande mond, je kijkt naar zijn gezicht en ziet hoe geil hij dat vind, je likt je lippen af en proeft zijn zoute sperma.
Hijgend en schokkend met zijn heupen perst hij de stralen eruit, met een Oh wat geil, gaat hij van je borst af en gaat naast je zitten en bekijkt je gezicht en smeert wat van zijn geil met een vinger naar je mond, geil als je bent help je hem met je tong om het te vangen en door te slikken, dat was lekker schatje en hij pakt een tepel en knijpt er zachtjes in en je kreunt geil.
Door dit intense moment was Fer even vergeten, maar die is op bed gaan zitten tussen je nog steeds wijdopen benen en drukt 2 dikke vingers je kont in, je kijkt naar hem en ziet hoe geil hij is, met zijn andere hand heeft hij zijn knots vast en op de eikel zit een flinke klodder vaseline, zo lijkt hij helemaal enorm en je huivert wat.
Het is wel duidelijk wat hij wil, maar hij is wel heel erg groot en als hij wat dichterbij schuift en met zijn eikel tussen je billen wil, doe je vanzelf je benen wat bij elkaar zodat hij er tussen zit.
Fer kijkt je aan en zegt, ik doe het heel voorzichtig schatje, dat beloof ik je.
Met een wat trillende maar wel geile stem zeg je terug, echt voorzichtig dan hoor en stoppen als ik het zeg.
Tuurlijk zegt Fer weer en je trekt je benen in en doet ze zo wijd mogelijk en trekt je billen met je handen van elkaar.
Zo lukt het niet zegt Arno en die pakt een kussen en schuift die onder je billen en je komt wat hoger te liggen.
Fer kijkt naar je aars en trekt zijn eikel tussen je billen door, een rilling trekt door je lichaam en je kreunt van geilheid.
Weer kijkt Fer naar je aars en zegt, je staat al goed open hoor, even proberen en duwt zijn eikel ertegen.

Rustig aan Fer alsjeblieft, dat ik niet uitscheur jank je uit.
Welnee joh zegt Arno, ik heb je al goed voor geneukt, door die opmerking moeten jullie alle drie lachen.
Dan zwaait de badkamerdeur open en jullie kijken naar de vrouw die binnen stapt, lang zwart haar hangt over haar tieten, het gezicht zwaar opgemaakt en grote zwarte wimpers, de tieten worden ondersteund door een open push up bh, een mooie getinte huid en lager zie je een kort zwart rokje en daaronder prachtige slanke benen in panty,s die in hoge zwarte laarzen verdwijnen.
Je adem stokt, want ze is adembenemend mooi.
Ze kijkt met een mooie lach naar jullie en wat vinden jullie ervan? vraagt ze   
Prachtig je hebt je zelf overtroffen Alexis zegt Arno en ze draait een rondje en je ziet dat lekkere bolle kontje van haar, die nu helemaal goed uit steekt door de laarzen met hoge hakken. 
Ik geloof dat ik jullie alweer stoor mannen, maar ga lekker door waar jullie mee bezig waren hoor, ziet er geil uit zegt Alexis met zijn geile zwoele stem en ze loopt langs je hoofd en gaat naast Fer op bed zitten.
Wat hulp nodig schat, zegt ze tegen Fer en pakt zijn pik beet en je ziet hoe ze hem zachtjes masseert en aftrekt en Fer zijn pik was wat verslapt maar groeit al snel en ze duwt de eikel tussen je billen door.
Je hebt nog steeds je billen beet en je benen wijd en ze zegt lachend, die is er klaar voor zo te zien.
Arno pakt je tepel weer en tilt je been wat hoger, zodat je nog wijder bent en zegt dan, we waren hem net aan het voorbereiden voor die grote knuppel van Fer en nu lachen jullie alle vier.
O jee schatje, je 1e keer dat Fer je gaat nemen, geen zorgen hoor, ik help je wel zegt Alexis en staat op.

En hoe Alexis gaat helpen.
Dat lees je in het vervolg.
Dag lieve lezer xxx   

661 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.