De leverancier.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 08-04-23

Mensen al schrijvend komen we achter waar hij levert. Was bij de voetbal, bij theater of simpel een kantine. Wordt ook af wachten wordt echt Michael verhaal of toch anders af wachten. Onze hoofd persoon Sjaak heeft nieuwe vriend nodig ook. Dumpte de vorige die buiten huis zijn plezier zocht. Die kwam thuis en vond zijn koffers bij deur staan. Sjaak bevoorraad een kantine en ja vind daar de nieuwe vriend. De nieuwe kantine baas Richard stond eerste keer al met stijve. Valt die Richard op Sjaak of gewoon mannen. Die vraag wordt beantwoord als verder leest oke. Waarom eerste dag al stijve geen idee, maar kwamen we achter wel even geduld.


Als Sjaak bukt in het magazijn ziet Richard meer dan hij wenst. Hij ziet de oudere man slip maar ook de sappige billen natuurlijk. Sjaak billen zijn interessant voor Richard. Sjaak legt alles netjes op de planken voor naar Richard met rekening stapt. Richard betaalt en ziet Sjaak weer vertrekken. Ze zien elkaar wekelijks gebeurd niks. Wie zal als eerste toenadering zoeken telkens hangt sexuele spanning in magazijn.  De eerste aanraking, de eerste kus wie zal die doen komt een antwoord hoor.

Sjaak kwam weer die bewuste morgen was warm dus luchtig gekleed. Hij bukt en voelt Richard handen op zijn kont. Sjaak vind oke geen ruwe werkman handen zoals in recente verleden. Hij voelt Richards vingers in zijn slip hij wordt gevingerd lekker. Hij kreunt voelt zijn penis stijf worden. Wordt nog lekkerder als Richards natte eikel voor zijn kutje komt. Na de voorbereiding dringt Richard cm na cm in Sjaak welk zich schrap zet. De vloer is koud maar Sjaak voelt hoe hij gevuld wordt stoot na stoot. Is lang geleden een man hem nam al vast. Helaas moet kantine open dus snel schoon maken, condoom in de prullenbak en ook de stukken papier. Het is begin van iets maar wat zal dat iets zijn. Is begin van een sexuele vriendschap of toch meer weten jullie het ik niet. Mensen verhaal is aan gepast om laten lopen ,bepaalde spanning er in te krijgen.

1768 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.