Geil als zachte boter

Ik voelde me zo geil als vloeibare boter en ging de trap af naar de donkere kelder waar alle hokjes waren en velen van hen met gloryholes. Flesje bier in mijn hand. Een paar mannen en jongens passeerden me in de kelder toen ik een rondje begon. Met een paar van hen was er meteen een klik. Mijn golvende lange haar dat over mijn rug viel en mijn volle baard trokken wel wat aandacht. Mooi zo. Ik zou een lekkere geile avond moeten hebben. Een donkere jonge knaap draaide zich om en begon me te volgen toen ik passeerde. Atletisch gebouwd, knap gezicht, slank met een veelbelovende bult in zijn kruis.

Ik passeerde een hokje dat leeg was en nam de volgende die ook leeg was en deed de deur achter me dicht. Een paar seconden later ging de deur van het hokje waar ik net langs was gelopen dicht en nog een paar seconden later zag ik zijn hand zijn nog half slappe lul door het gloryhole steken. Ik knielde neer voor de gloryhole, nam de pik in mijn hand en bracht hem naar mijn mond. Daarna zoog ik de pik helemaal in mijn mond terwijl ik met mijn linkerhand over zijn ballen streelde.

Ik bewoog mijn mond heen en weer en de pik werd al snel harder en harder totdat het een dikke, stijve, stevige chocoladekleurige paal was die hard in mijn mond stootte. Ik opende mijn keel om meer van zijn prachtige stijve lul in mijn mond te krijgen. Hij begon al snel zachtjes te kreunen en kort daarna voelde ik zijn zilte, kleverige kwak sperma tegen de achterkant van mijn keel spuiten. Verrukkelijk!

Ik slikte het gretig door en hield zijn langzaam zachter wordende pik in mijn mond. Toen bewoog hij zijn heupen weg achter het schot dat onze hokjes scheidde en zijn pik gleed uit mijn mond en verdween door de gloryhole. Toen ik keek, zag ik zijn schaduw het hokje verlaten.

Ik stond op en deed de deur van mijn hokje open om een nieuw rondje te gaan doen toen een paar vingers door het gloryhole verschenen. Daarachter een gretig geopende mond met een halve uitgestoken tong in het halfduister. Ik deed de deur van mijn hokje weer dicht en draaide me om. Ik knoopte mijn Levi's los, trok mijn nog slappe lul eruit en stapte naar de gloryhole. Onmiddellijk voelde ik mijn pik verdwijnen in een vochtige en warme mond. Zo'n heerlijk warm gaatje. Mijn lul begon te zwellen totdat hij helemaal hard, dik en stijf was.

Deze mond was gewoon fan-fucking-tastisch! Heen en weer over mijn dikke, van genot steigerende lul. Duizend-en-één strelingen van die tong, die keel die bij elke stoot openging en zich toch zacht en strak om mijn pik sloot terwijl hij hem streelde. Hmmmm... Terwijl ik vanuit mijn heupen stootte, begon ook de mond heen en weer te bewegen. Sneller en sneller. Ik zou het niet lang volhouden zo. Ik wilde niet meer dat het nog lang zou duren. Ik wilde gewoon klaarkomen..... Lekker spuiten in die hete mond.

Mijn lichaam werd overspoeld met golven van intens genot. Ik kreunde luider en luider van plezier. Ik begon te trillen op mijn benen en terwijl mijn lichaam spasmen van genot kreeg, voelde ik mijn sperma in die hete mond spuiten. Jet na jet. Ik kwam schokkend klaar. Hij slikte alles gretig door. Zijn mond bleef mijn pik strelen terwijl deze weer slap werd. Toen trok ik hem terug en schoof mijn pik terug in mijn boxershort, trok mijn Levi's omhoog en knoopte deze dicht. Vanuit mijn ooghoek zag ik zijn hand nog steeds bij de gloryhole, duimpje omhoog.

Toen ik uit mijn hokje stapte, zag ik de man die me net zo sensationeel had gepijpt in de deuropening van zijn hokje verschijnen. Hij zag eruit als een lumberjack. Stoer, vierkant gezicht, goed postuur, een geruit donker flanellen overhemd over een wit T-shirt en versleten vervaagde blauwe Levi's. Hij was sexy. Hij glimlachte toen hij me zag. Ik glimlachte ook en liep naar hem toe. "Dat was een geweldige pijpbeurt," zei ik zacht, "er zijn er niet veel die zo goed zijn..." "Dank je," zei hij zacht, "ik had je lul al bekeken op Romeo en wilde hem proeven. Echt een lekkere lul... Als je nog een keer wilt..., laat het me weten..."

2305 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.