Party 8

Geplaatst door: aries64 op 10-04-23

Zo lig je met je benen wijd en je billen gespreid, Fer gaat met zijn grote knop tussen je billen op en neer, je verwacht elke keer als hij over je aars gaat dat hij toe stoot.

Dan hoor je Alexis zeggen, zo ik zal je wat afleiden schatje en als je naar boven kijkt zie je dat ze haar bh heeft uitgedaan.
De grote tieten vrij en nu zie je de grote tepels, mooi roze van kleur.
Ze bukt lenig voorover en drukt je gezicht er tussen en gaat met die zachte maar stevige tieten over je gezicht.
Het zaad van Arno smeert ze op die manier uit over je gezicht en met je tong lik je eraan, dan krijg je met je mond een speen te pakken en je zuigt er lekker aan, je hoort Alexis zeggen dat je niet mag bijten en dan zegt ze, probeer het maar Fer.
Alexis trekt haar tieten wat omhoog en de speen ontsnapt, gelijk drukt ze weer je hoofd er tussen en Fer was nog steeds bezig met zijn grote blauwe eikel tussen je billen te wrijven, maar nu voel je hoe die tegen je aars duwt, je handen trekken nog harder aan je billen om zoveel mogelijk ruimte te maken, hij voelt enorm aan en de weerstand is groot.
Even verdwijnt de eikel, maar dan stoot Fer toe en je voelt hoe zijn eikel een stukje binnendringt, je luide kreun wordt gesmoord door de grote tieten en je voelt Fer verder duwen, er lijkt iets te kraken in je kont en je moet denken aan de 1e keer dat je werd geneukt, ook toen leek het wel of er iets brak of scheurde, je schrok toen hevig en dacht het ergste.

Gelukkig was die man ervaren en terwijl hij nog in je zat, legde hij uit dat je anus even moest wennen en wat opgerekt werd.
Het deed toen wel wat pijn in het begin, maar dat was heel even en daarna was het geweldig geil.
Terwijl je hieraan terug denkt is Fer al zachtjes aan het heen en weer gaan en komt steeds wat dieper, je ontspant en Alexis tieten gaan lekker heen en weer over je gezicht, vingers kneden een tepel en van geilheid duw jij, je kont wat omhoog.
Hij is zo ver, hoor je zeggen en je voelt Fer zijn benen tegen de jouwe komen, daar komt hij denk je en inderdaad Fer trekt eerst terug en stoot dan dieper zijn knots in je kont, je kreunt hard en Fer trekt weer terug en nu stoot hij nog harder en je handen klauwen van geilheid in het bed, pijn heb je niet maar hij voelt enorm aan en je vraagt je af hoe ver hij er in zit.
Weer een harde stoot en nu voel je hoe zijn ballen je billen raken, dus hij moet er diep in zitten en het voelt zalig.
Alexis haalt haar tieten van je gezicht en je ziet haar lachende gezicht, als je opzij kijkt zie je Arno ook glimlachend naar je kijken, dan kijk je Fer aan die nu diep in je stil houd en hij vraagt of het nog gaat.
Ga maar door, is je antwoord en Fer kijkt naar beneden terwijl hij zijn kanon terug trekt en je voelt hoe groot hij is, alleen zijn eikel zit nog in je kont en dan begint hij naar binnen te komen, het gaat makkelijker dan eerst en hij begint je in een heerlijk ritme te neuken, elke keer dat hij stoot, kreun je en als hij terug trekt ontsnapt er een zucht uit je keel.
Niet te geloven dat hij past, kreun je tussen door en je steekt je handen uit naar Alexis haar tieten, die boven je bungelen.
Als je die vast hebt trek je haar aan haar tieten naar beneden en ze duwt die geweldige ballen weer in je gezicht, je zuigt hard aan een tepel en Fer verhoogd zijn tempo, Oh ja kreun je uit en begint spontaan klaar te komen, je schokt en trilt hevig en je komt heerlijk klaar, Fer zijn ballen kletsen tegen je billen en doordat je klaar komt knijpt je anus in zijn grote pik.

Oh lekker ja, hoor je en Alexis haalt haar tieten uit je gezicht, je kijkt naar Fer en die neukt je hard en diep, zijn gezicht is rood gekleurd van inspanning en je eigen zaad ligt op je buik en borst, je handen klauwen weer in het bed, want Fer stoot steeds harder en feller en dan hoor je hem zeggen dat hij gaat komen, je moedigt hem aan met, kom maar, spuit me lekker vol.
Door je gehijg en gekreun hoor je niet wat Arno zegt, maar Fer trekt zijn pik terug en gaat handig tussen je benen door boven je buik zitten, Alexis tilt je hoofd wat op en je kijkt recht tegen de loop van Fer zijn kanon aan.
Met een hand richt hij zijn eikel en nu hoor je Arno zeggen, geef het sletje de volle laag Fer.
Een harde dikke straal sperma spuit kletsend op je voorhoofd, voltreffer zegt Alexis en de volgende straal schiet tegen en in je neus, het sperma is dik en salvo na salvo komt op je gezicht en in je open naar zaad happende mond.
Je ogen branden ervan en Fer spuit nog steeds en duwt zijn eikel tegen je lippen om je de laatste stralen te geven, met zijn hand trekkend aan zijn paal tot de laatste druppels in je mond vallen, dik zout sperma vult je mond en je speelt er mee, waar door het uit je mond over je kin loopt, Fer duwt het met zijn eikel weer omhoog naar je mond.

Alexis laat je hoofd los en nagenietend doe jij je ogen dicht, had nooit gedacht dat het zou lukken, mompel je nog.
Je ogen branden wat door het sperma en ook je kont voelt wat branderig aan, je wilt met je vingers in je ogen wrijven, maar Alexis pakt je handen en zegt, beter uitspoelen schatje, kom mee naar de badkamer.
Doordat je zo moest bijkomen had je geeneens gemerkt dat Fer en Arno al naar de badkamer waren, ze staan hun pikken te wassen bij het fonteintje, kun je nog lopen? vraagt Arno lachend
Het brand wel een beetje, zeg je terug.
Daar heb ik wel een middeltje voor, zegt Alexis maar nu eerst je ogen spoelen zaadslet.
Terwijl jij, je ogen staat te spoelen, vraagt Alexis of alles al klaar staat binnen.
Ik ga even kijken zegt Arno als het zover is dan roep ik je wel en met een tikje op je billen en tot zo, verdwijnen hij en Fer uit de badkamer.
Je droogt je gezicht en kijkt in de spiegel, het branden is weg, maar je ogen zijn nog wat rood.

Gaat het weer? vraagt Alexis en ze duwt een nat washandje tussen je billen.
Oef dat is koud en jullie lachen allebei, wel lekker verkoelend, dat wel.
Wrijf even je anus een paar keer, zodat het minder brand, dan smeer ik er zo even wat op en ben je weer nieuw, zegt Alexis.
Je doet wat ze zegt en even later sta je gebukt en smeert ze je billen en getergde kont in met een goedje wat inderdaad het branden stopt, je schud wat met je kont en het voelt lekker aan.
Dan komt Arno binnen en zegt dat alles klaar staat, je vraagt je af wat er dan klaar staat.

Maar dat is voor het vervolg.
Tot dan lieve lezer xxx   .

1034 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.