Party 9

Geplaatst door: aries64 op 14-04-23

Alexis pakt een fel roze veren boa uit haar tas en hangt die om haar hals, het steekt mooi af tegen haar zwarte haar, dan een paar lange zwarte handschoenen van stof en tot slot nog 2 roze plakkers in de vorm van een ster en die plakt ze op haar tepels.

Hoe zie ik eruit? vraagt ze.
Je ziet er prachtig uit, zeg je gemeend terug, ze lacht en zegt, kom dan gaan we.
Jullie stappen de gang in en dan de kamer die eerst een dark room was, die is nu flauw verlicht en mannen zitten op klapstoeltjes.
Ze beginnen spontaan te klappen wanneer jullie binnenkomen, iets verder staat de witte stoel en die is nu versierd met slingers en opgeblazen condooms, ballonnen met het getal 75 en Alexis loopt er naar toe en gaat erachter staan.
Je kijkt of er nog een stoel vrij is, maar dan hoor je Ted roepen en wijzen, hij staat achter een soort toogje/bar, als je naar hem toe loopt zie je ervoor een bak staan, ga lekker hier zitten, zegt Ted.
Je wipt erop en het ding is fijn bekleed met gewatteerde stof, zit prima zeg je tegen Ted.
De kamer is veel groter als wat je dacht, maar toen was het ook pikkedonker natuurlijk, zo kijk je even wat rond en telt de mannen die er zijn, je komt op 19 uit met Alexis mee, jeetje denk je, al die pikken heb ik in mijn mond gehad bij de introductie.
Dan start er muziek, lang zal die leven en Arno komt met de pisslet die heel de tijd op de wc zat binnen.
Iedereen begint mee te zingen en te klappen en Arno brengt de man  die geblinddoekt is naar de stoel.
Hij is duidelijk onder de douche geweest, zijn natte haren zijn het bewijs en anders had er ook een enorme pislucht gehangen.

Je gniffelt om je gedachten die worden verstoord doordat er een jonge vent naast je op de bak gaat zitten, je schat hem op eind 20 begin 30, bruin haar en wat vooral op valt zijn de tepel piercings, hoi zegt hij en schuift wat op omdat er naast hem nog iemand gaat zitten, je zegt ook hoi en zingt mee met de hiep hiep hoera's.
De man op de stoel glundert en heeft een lach van oor tot oor, dan gaat het licht uit en spots verlichten hem en Alexis, die nu zijn blinddoek af doet en ze feliciteert hem met een paar zoenen, ze maakt wat grapjes en je hoort dat de man Nico heet.
Dan zegt ze, hopelijk vind je, je kado leuk, want je kan me niet ruilen en ze maakt een handgebaar en de plaat private dancer start, soepel en lenig begint Alexis te bewegen, haar bolle kontje naar achteren en haar borsten in die Nico zijn gezicht.
Ze draait zich om en schuift met die lekkere kont over zijn schoot heen en weer, wat een lekker geil ding is het toch, denk je bij jezelf, zou ze alles uit doen? heeft ze een kut of toch een pik? zo mijmer je wat en voelt dan de hand van de man naast je op je knie en begin van je dij, je kijkt opzij maar hij kijkt voor zich uit en je kijkt ook weer naar de mooie geile Alexis.
Nico mag de sterren van haar tepels happen en dan begint ze zich uit te kleden, eerst de veren boa om Nico zijn nek, dan de handschoenen, haar bh volgt en dan haar korte rokje.

Je houd je adem in want ze staat met haar kontje naar achter en dan met een hupje draait ze om, het zwarte slipje is doorzichtig in het kruis, maar je ziet geen pik.
Dus toch helemaal vrouw denk je, want het was je al duidelijk dat Alexis, waarschijnlijk eerst Alex heette.
Dan draait ze zwoel en lenig om de stoel heen en blijft er naast stil staan, de plaat is bijna teneinde en lenig als ze is bukt ze en trekt haar slipje naar beneden en over haar laarzen heen uit, langzaam komt ze weer omhoog en draait haar geile lijf naar Nico, zodat het publiek haar zijkant ziet, ook gemeen denk je en dan legt ze haar handen op haar billen en springt wat omhoog.
Als ze neer komt doet ze haar benen van elkaar en springt er een ferme pik tevoorschijn, zo groot dat die bijna Nico in zijn gezicht raakt.
Hoe kan dat nou? roep je verbaasd uit en je hoort meer mannen verbaasd reageren en anderen lachen en joelen.
De muziek is afgelopen en Alexis neemt het applaus in ontvangst met een diepe buiging en gaat bij Nico op schoot zitten.
Als het wat rustiger wordt, roept Arno dat hij een paar man nodig heeft om koffie, thee en gebak naar de kamer te brengen.
Ook een paar om de dark room weer in orde te brengen ajb, roept hij erachteraan.
Dat doen wij wel zegt de man naast je en knijpt in je been, de rest staat op en gaat de kamer uit, zo ook de lekkere Alexis met Nico en nog een man.
Je kijkt hoe ze de kamer verlaten en de jonge vent zegt, kom even de stoelen opruimen en de matrassen weer neer leggen.

De bak waarop jullie zaten blijkt open te kunnen en daar verdwijnen de klapstoelen in en dan gaan de matrassen die tegen de muren stonden op de grond, de jonge vent die naast je zat heeft dit duidelijk meer gedaan en zijn maatje die naast hem zat ook.
Zet jij nog even wat glij en condooms op de gang en in de kamer Pim, zegt hij tegen de ander die achter het toogje bakjes pakt en ook verdwijnt.
Je kijkt hem aan en vraagt of er nog meer moet gebeuren, nee hoor zegt hij en gaat op de bak zitten.
Kom er gezellig bij, het is nu toch vol en druk in de kamer en met zijn hand klopt hij naast hem.
Hij is veel jonger dan wat je gewoon bent, maar je gaat toch op zijn uitnodiging in en gaat naast hem zitten.
 
En dan gaan we de volgende keer verder.
Tot ziens lieve lezer xxx.

1255 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.