Poker

Geplaatst door: lurker op 17-04-23

In mijn vriendenkring pokeren we wel eens (texas hold em no limit toernooitjes) om geld, meestal niet veel, 5 of 10 euro per potje, waardoor je op een avond hooguit 30 euro verliest. Ik wist wel zo ongeveer dat één van de andere pokerliefhebbers, Peter, een dom is, maar verder hield ik me daar nooit zo mee bezig, dacht ook dat ie hetero was eigenlijk.


Op een gegeven moment vraagt Peter of ik niet een keertje zin heb in een toernooitje met een andere inzet, met slechts drie deelnemers: hij, ik en een van de andere pokeraars in de vriendenkring. Een avondje strippoker met kleinere stacks, degene die een toernooitje verliest doet een kledingstuk uit of beide schoenen of sokken, de bedoeling is om dan maar één broek en één shirt aan te hebben en door te spelen tot iemand zijn laatste kledingstuk uit doet.


Of misschien langer …


Ik twijfel hier wel over, maar merk dat mijn nieuwsgierigheid het wint, dus ik stem in met zo’n pokeravond. De derde wordt erbij geroepen en we spreken een avond volgende week af bij Peter thuis.


Uit voorzorg heb ik die avond 3 boxershorts aan, maar verder de afgesproken kleding en als ik me om 20:00 bij Peter meld is de derde, Johan, er ook al. Om 20:05 hebben we drinken en zijn we al begonnen met de eerste hand, een kwartier later lig ik er als eerste uit en dus doe ik mijn schoenen uit.


De twee volgende toernooitjes gaan me al even slecht af, voordat ik er erg in heb zijn mijn sokken en T-shirt ook al uit. Daarna verliest gelukkig Johan als eerste en bij het volgende potje Peter, dus die twee hebben hun schoenen nu ook uit.


Dan heb ik weer twee keer pech, of de anderen geluk, want nadat ik na een verloren toernooitje mijn broek vakkundig uit het zicht van de anderen heb uitgedaan volgt mijn eerste boxer en dat moet staand van de heren, zodat ze kunnen zien dat ik hem uittrek. Als ik dat doe lacht Johan als een boer met kiespijn en zegt Peter dat ik wel een beetje vals speel door meerdere boxers aan te hebben, maar heel moeilijk wordt er niet over gedaan, we spelen gewoon verder.


Vervolgens verliezen Johan en Peter allebei twee keer, waardoor zij hun sokken en broek uitdoen, waarna ik weer een keer verlies. Nu vraagt Johan als hij ziet dat ik nog steeds een boxer aanheb na er eentje uitgedaan te hebben hoeveel boxers ik nog aan heb. Als ik antwoord dat dat er nu nog één is gaan we verder met het volgende potje.


Ik verlies de eerste twee handen, krijg daarna AK en verhoog de inzet. Beide heren gaan met me mee. De flop is K 9 2 van 3 verschillende kleuren, dus ik ga all-in. Beide heren gaan wederom met me mee. Er volgen een 4 op de turn en de river is een 7. Peter zet in, waarna Johan fold en dan legt Peter zijn kaarten neer: twee vrouwen. Vervolgens kijkt hij mij triomfantelijk aan en zegt “Nu krijgen we je laatste boxer wel uit zeker, of niet??”. Ik heb een paar heren en dus een betere hand, maar iets in mij is sterker dan die gedachte, dus ik fold mijn hand, sta op en trek mijn laatste boxer uit.


Beide heren kijken even naar mij in mijn nakie en dan zegt Peter: eigenlijk had je nu al lang onder de tafel moeten zitten, je vorige hand verloor je van Johan, dus hem had je eigenlijk af moeten trekken en nu je doorgespeeld hebt en van mij verloren zou je mij eigenlijk moeten pijpen. Die woorden dringen door tot in mijn diepste vezels en een warme gloed maakt zich van mij meester, ik wil die opdrachten allebei uitvoeren en wel nu!


Dus ik hurk op de grond, ga dan op handen en voeten en ik kruip onder de tafel en begeef me richting Johan. Die is eerst verbaasd, maar helpt me dan toch snel door zijn broek en boxers omlaag te trekken. Dat Johan ook meerdere boxers draagt negeer ik, ik hurk tussen zijn benen en pak zijn piemel vast die nog vrij slap is. Het duurt even, maar na wat trekken en strelen wordt ie hard en dan trek ik vol overgave aan Johans stijve. Hij houdt het al vrij snel niet meer en zegt nog net “In je gezicht!” waardoor ik zijn eikel vlak voor mijn gezicht manoeuvreer, net op tijd om de spermaklodders op mijn voorhoofd en wang te ontvangen. Voldaan laat ik Johan en zijn piemel verder met rust, waarna ik richting Peter kruip.


Die heeft zijn broek en boxers (ook meerdere) al op zijn enkels liggen en zijn stijve al paraat als ik tussen zijn benen kom zitten. Omdat zijn piemel al stijf is pak ik die enthousiast vast, trek er nog enkele keren aan, waarna ik de eikel in mijn mond neem. Dan beweeg ik mijn lippen enkele keren over de schacht heen en weer en voor ik goed en wel begonnen was met pijpen komt Peter al klaar, zijn sperma in mijn mond deponerend. Ik speel daarop wat met mijn tong met zijn eikel en daarop volgt nog een tweede lading, maar meer zit er niet meer in. Dus haal ik zijn piemel uit mijn mond en slik door wat er in mijn mond zit, waarna ik terug kruip naar mijn plek, omhoog kom en weer ga zitten.


Peter vraagt waarom ik deed wat ik zojuist deed, dus ik antwoord dat ik daar een grote drang naar voelde om te doen. Dan vraagt hij waar zijn sperma is gebleven. Als ik aangeef dat te hebben doorgeslikt zegt hij dat dat pas na het volgende verlies had gehoeven, dus dat ik nu zeker wel door wil spelen? Ik zeg “Zeker!” en pak de kaarten van tafel, waaronder mijn winnende hand van net, al lijkt die net ergens anders te liggen dan waar ik die had achtergelaten. Ik negeer die gedachte, schud voor de volgende ronde en Peter verdeelt de chips opnieuw.


Bij de volgende ronde ga ik meteen all-in met mijn best wel slechte hand: 2 8 off suit, Peter vertrouwt het niet of heeft ook een slechte hand, die fold meteen. Johan twijfelt echter niet, die zegt meteen “Call” en gooit zijn hand op tafel: Q K. Ik gooi stoïcijns ook mijn hand open en leg de eerste drie kaarten op tafel: 2 10 J. Ik sta voor, maar Johan heeft erg veel outs met deze flop. De turn is een 5 en net als ik denk dat ik wel eens zou kunnen gaan winnen (terwijl dat niet de bedoeling was), komt op de river een 9, toch verloren!


Ik leg meteen de stapel kaarten in mijn hand op tafel, schuif mijn stoel weer achteruit, hurk neer, kruip onder de tafel en begeef me weer richting Johan. Daar aangekomen neem ik zijn halfstijve piemel meteen in mijn mond en begin ik hem te pijpen. Ik verwacht nu wel wat langer bezig te zijn en dat klopt, het duurt minstens vijf minuten totdat Johan voor de tweede keer klaarkomt, ditmaal zijn sperma in mijn mond achter latend. Ik wacht vervolgens even totdat ik zijn aandacht heb, speel wat met mijn tong met het achtergelaten sperma en slik na een tijdje door, waarna ik glimlach naar Johan, me terugtrek onder de tafel, mijn plek weer inneem en constateer dat Peter de chips alweer verdeeld heeft en zelfs alweer kaarten heeft uitgedeeld.


Of Peter ze wel of niet geschud heeft weet ik niet en als hij vraagt of we verder spelen is mijn eerste reactie dus een vraag: “Wat staat er nu voor mij op het spel?”. Als ik hoor dat dat in bad ondergeplast worden is, vind ik dat prima en speel ik door. Ik bekijk mijn kaarten en zie AA, maar Peter mag het als deler als eerste zeggen en hij raist. Johan gaat daarop all-in, ik roep meteen “Call!” en als ook Peter “Call” roept en zijn kaarten open gooit zie ik KK liggen waarna Johan AK neerlegt. Ik vertrouw dit voor geen meter, maar leg gewoon mijn AA neer en zie vervolgens op de flop J Q K verschijnen, waarna nog een 10 volgt op de turn en een 3 op de river. Ik heb daardoor uiteindelijk de slechtste hand en weet gewoon dat het doorgestoken kaart is, maar toch sta ik op en loop ik met Peter mee naar de badkamer.


Johan loopt achter ons aan ‘om te kijken’. In de badkamer ga ik in bad zitten en Peter plast al snel over me heen. Als Johan zijn voorbeeld volgt zeg ik daar niks van, ook zijn hand was immers beter. Ik laat het allemaal gebeuren en bedenk dat ik accepteer wat ze met me willen doen omdat ik er nieuwsgierig naar ben om steeds een stapje verder te gaan in mijn onderdanigheid, het enige wat ik me op dit moment af vraag is hoé ver ik ze laat gaan vanavond: ver, of héél ver??

2812 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.