Buren geluk

Geplaatst door: snoepjevanweek op 18-04-23

Ik las in verleden zo'n verhaal of schreef het zelf doe alvast poging. Het is een gewoon verhaal over kwestie welk op gelost wordt. Denk aan twee buurmannen zien elkaar vaak waarom is on interessant. Piet is een vrijgezel en Klaas zit in ongelukkig huwelijk de chemie is weg. Telkens als ze elkaar zien voelt Klaas opwinding in zijn slip. Sex met zijn vrouw nee ze is zorgzaam en lief wel. Piet voelt zelfde de mannen hebben stijve als elkaar zien haha. Kan dat ze gevoelens voor elkaar hebben kan best.


We slaan tijdje over Klaas is gescheiden hij is uit de kast. Ze gingen uit elkaar zonder ruzie zullen elkaar nog wel zien. Maar zij had geen behoefte aan te weten wat Klaas en Piet deden buiten praten. Piet zijn huis is te klein anders konden ze samen wonen. Hoe vind je een huis voor twee senioren welk van sex houden moeilijk. Piet zijn zwager is makelaar en weet wel wat. Dat zwager na bezichtiging even goed gepijpt wordt door Piet oke. Zwager geniet ook van het tongen met Klaas wel beetje onwennig nog. Piet zijn zwager is weg is een grote oude boerderij. Heeft historische waarde en ons duo zal de zomer gebruiken om te klussen. Zal warme zomer worden geen nabije buren dus dragen soms niet veel het duo .De temperatuur binnen is ook hoop dan lopen ze naakt in huis. Klaas verlangen naar een man wordt vervult. Hij leert  hoe condoom om moet zonder bloedende vingers haha. Hij leert al snel hoe in Piet moet komen. Komt soms na paar stoten al dan douchen even verder klussen.

De mannen genoten van elkaar nabije buren ver genoeg het gekreun  klinkt vaak. Ze genieten van de sex en het klussen maar komen er achter boerderij is te groot. Piet zijn zwager weet raad wordt nu goed genomen op een hooibaal door het duo. Een koper voor de boerderij is snel gevonden maar duo wil blijven. Ja is geen probleem is plek genoeg en ze hebben eigen in en uitgang. Die van koper Hans zullen vaak genoeg gebruiken hebben sex met hem. Maar dat is ander verhaal kan je vertellen. Gaf aan dit verhaal een andere twist bedank jongengs voor hun raad als even niet ging.

2786 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.