Eerste keer met een Gloryhole..

Geplaatst door: jongzkgloryhole op 18-04-23

Mijn allereerste ervaring met een gloryhole..

Zelf heb ik niet heel veel ervaring.. Ik ben nog jong en een beetje aan het ontdekken.. 
Ik lag op de bank en beetje aan het scrollen op grindr.. Tot in een profiel zag staan.. "Private Gloryhole". Na vele geile video's op pornosites weetje natuurlijk wel wat dat is.. 
Maar was zo in de mood om te zuigen.. In plaats van gezogen te worden.. Ik dacht bericht hem ff en zie wel wat er gebeurd.. 
Zo gezegd zo gedaan. En krijg een berichtje terug. "Wil je nu zuigen dan?". Waarop ik antwoord "Ja is goed.. waar zit je?".
Beetje gepraat en uiteindelijk is het zo ver.. Ik rij met m'n scooter naar zn huis en bericht hem dat ik voor de deur sta (hij woont in een flat). Hij doet de deur open en ik loop naar boven toe. Eenmaal aangekomen boven staat de deur al op een kiertje.. 

Ik loop naar binnen en zie dat hij een hele plaat heeft gemaakt met daarin een gat gezaagd. Hartstikke geil natuurlijk.. Eenmaal aangekomen ga ik al op mn knieëen zitten. Daar kwam een grote 20cm dikke pik doorheen.. en zo begon ik.. langzaam voelen en likken.. zuigend aan z'n ballen en uiteindelijk die grote pik in m'n mondje.. 
Na lang genieten van die harde dikke 20cm pik kwam hij bijna klaar.. lekker zuigend aan z'n ballen spoot ie lekker veel warm zaad zo over m'n gezicht.. en zo vertrok ik stilletjes weer met dat warme zaad over m'n gezicht.. 

Een ervaring om niet te vergeten..

2678 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.