Never say never

Geplaatst door: benik op 18-04-23

Het is bijna 3 jaar geleden dat ik het onderstaande avontuur beleefde.

Ik heb altijd veel gedate met mannen, maar ook met mannen én vrouwen. Heb van mijn seksuele voorkeuren nooit een geheim gemaakt en zodoende kwam ik via een bdsm site in contact met een leuke vent. Hij had een “probleempje” waarmee ik hem wel wilde helpen. Het zogenaamde probleem was dat zowel hij als zijn vrouw graag spelletjes speelde in de bdsm sfeer maar ook beide graag de dominante rol vervulde. Het leek mij een geweldig idee om door beide sekse gedomineerd te worden. Al vrij snel ervaarde wij een een klik met elkaar. Dat ik er ruim 200 km voor moest rijden vond ik geen probleem.

Op de afgesproken dag en tijdstip belde ik aan. Instructies waren doorgegeven, wij zouden ons spel direct beginnen. Codewoord was duidelijk. Ik drukte op de bel.

De deur ging open en een leuke vent deed open, wij gaven elkaar een hand en ik noemde mijn naam. De deur sloot en direct werd ik door hem vastgepakt en tegen de muur gedrukt. Ik had mijn eigen naam genoemd terwijl ik door hen de subnaam “ ventje” had gekregen.

Dit hele gedoe overviel mij zo dat ik er eigenlijk direct al geen zin meer in had. Maar ik besloot het een kans te geven. Ik moest mijn kleding in de gang uittrekken en slechts gekleed in mijn latex jockstrap wachten tot ik geroepen werd. Dit duurde wel even maar uiteindelijk klopte ik op de deur naar de woonkamer.

Op de bank zat het koppel, beide poedelnaakt en duidelijk al meer in the mood dan ik op dat moment. Ik moest een rondje lopen en daarna voor hen komen staan. 

Ik werd overal betast en moest gênante posities aannemen. Mijn Mrs was rond de 50, mijn Mr iets jonger.

Mijn Mr had er veel zin in en gebood mij zijn pik te gaan pijpen. Ik nam plaats tussen zijn benen en begon zijn benen te kussen, zijn ballen te likken en met veel plezier liet ik zijn pik in mijn keel glijden.  Hij kreunde luidruchtig. Mijn Mrs was inmiddels achter mij komen staan en pakte mijn hardhandig bij mijn haren vast en duwde zo mijn hoofd op en neer. Wanneer zij mij losliet kraste ze met haar nagels over mijn rug. Ik vond dit niet fijn. Het ging voor mij allemaal te snel en te heftig.

Na een tijdje zo bezig geweest te zijn moest ik op mijn buik over de knieën van mijn Mrs gaan liggen. Ik kreeg harde klappen op mijn billen van beide en mijn slip werd uitgetrokken.  Ik mocht weer gaan staan. Ik kreeg pols en enkelboeien om. Mijn handen werden op mijn rug vastgezet. Mijn Mrs kneep hard in mijn tepels. En ik begreep dat zijn duidelijk meer een sm dame was. Mijn pik was al een tijdje stijf en die kreeg daarna de aandacht van beide. Ik moest meelopen naar de slaapkamer, werd op bed geduwd en als een stel hongerige wolven doken mijn Mr en Mrs tussen mijn benen. 


Nadat mijn handen weer losgemaakt waren moest ik in standje 69 de mangaan pijpen. Mrs gaf mij af en toe een paar klappen op mijn rug en billen met een zweepje.

Wij waren nog geen half uur bezig en ik kreeg het idee dat mijn Mr en Mrs in hoog tempo hun fantasie afwerkte.

Volgende opdracht was dat ik beide oraal moest gaan verwennen, ondertussen zoende zij met elkaar. Dit vond ik op dat moment reuze geil en ik deed enorm mijn best. Ook dit duurde niet lang en na een paar minuten gingen beide geknield op bed zitten, naast elkaar, billen omhoog.  Ik kreeg de opdracht om beide te gaan rimmen. Ook dit deed ik graag en nog altijd denk ik hier met veel plezier aan terug.

Gelukkig duurde dit wat langer. De geile taal die beide nu ineens gingen gebruiken waren voor mij een afknapper. “Lik mijn rozetje, steek je sletterige tong diep in mijn reet, dit vind je lekker hè, ranzige hoer” etc. etc. En ondertussen kreunde ze alsof ze professionele porno acteurs.

Nadat ik mocht stoppen was mijn gezicht kletsnat en werd ik wijdbeens vastgebonden en slechts aan één arm. Ook kreeg ik een doek over mijn hoofd.

Weer werd er gemeen hard in mijn tepels geknepen, ik vond het niet fijn. Gelukkig duurde dit net als alles tot nu toe niet lang.

Er werd een spel gespeeld waarbij ik zogenaamd zelf in de hand had wat er zou gaan gebeuren. Echter kon ik het niet controleren omdat ik niets zag. Ik werd gepijpt en moest raden wie het deed. Ik had het goed, het was mijn Mr. Ik werd zachtjes gevingerd, ik gokte op mijn Mr. Dit had ik fout. Ik kreeg klappen op mijn benen, mijn voeten werden gekieteld en ik moest vingers aflikken die in haar kutje hadden gezeten.


De theedoek die op mijn hoofd lag werd verwijderd en de uitslag werd bekend gemaakt maar ook de beloning/straf die ik ermee had verdiend.

Ik mocht weer los, moest voorovergebukt gaan zitten en kreeg na een fikse klodder spuug op mijn kontgaatje een zilverkleurige buttplug met een “diamant” ingeduwd.

Daarna zouden mijn Mr en Mrs met elkaar gaan neuken en moest ik ondertussen gaan zoenen met mijn Mr. Daarna zou ik beide schoon moeten likken want…dat was mijn “straf”

Ik heb niet veel gezoend met mannen maar ik vond dit heel prettig, temeer omdat mijn Mr en Mrs lekker met elkaar aan het neuken waren. Mrs zat bovenop. Zij kwam duidelijk hoorbaar als eerste klaar. Daarna spoot hij haar vol en beet hierbij hard op mijn lip.

Beide waren moe en voldaan. Het spel stopte. Ik hoefde geen oraal schoonmaak klusje meer uit te voeren. Ik mocht gaan douchen. Als een nachtkaars ging het avontuur uit. In de badkamer trok ik mezelf af en ben daarna naar huis gegaan.

Met mixed feelings kan ik je vertellen.

Na een paar dagen kreeg ik een berichtje. Of ik desnoods tegen betaling het vaste subje van beide wilde worden. Op basis van 1 tot 3 keer per maand.

Ik heb bedankt voor de eer. Misschien als zij iets meer ervaring hebben opgedaan over een tijdje. Want… ik zeg nooit, nooit.

3038 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.