Party 11

Geplaatst door: aries64 op 23-04-23

Rene die nog steeds onder je lag, kruipt onder je vandaan en zo krijgt de vent die je mond naait meer ruimte en komt voor je.

Een hand in je nek en op je schouder, en nu hoor je weer die stem van daarnet.
Opzij Pim dan kan ik hem lekker pakken, je billen zijn gevoelig en door het geneuk en gebeuk waarschijnlijk wat beurs.
Je voelt hoe Pim zijn pik terug trekt en zaad wat over je ballen loopt kriebelen, eigenlijk wil je even een neuk pauze en zwaait met een hand achter je, maar je voelt al een hand tussen je billen en de vent zegt, wat een natte boel en je hoort weer lachen.
Weer zwaai je met je hand, maar de vent is niet te houden en duwt zijn harde pik tussen je billen en stoot toe.
Hij mist je anus en wrijft wat heen en weer, dat voelt best geil aan en de vent voor je wind het duidelijk op, hij stoot diep je mond en keel in en je wilt wat achteruit en net op dat moment stoot de vent achter je weer toe en schiet die pik je kont in.
Sjesus wat ben jij geil, hoor je de vent roepen en hij begint je te naaien, weer kletsen die heupen tegen je beurse billen.
Je kreunt en duwt nu met je hand tegen de buik van de vent die je mond neukt en die trekt even terug, niet zo hard tegen mijn kont, mijn billen doen zeer, brul je uit.
Dan neuk ik je toch anders zegt de vent die je neukt en hij gaat gehurkt over je heen staan en schuift zijn lul zo je kont in en zijn heupen komen nu meer tegen je onderrug aan, de vent voor je duwt wat ongeduldig tegen je lippen en je hapt naar zijn pik en pijpt weer lekker verder, de vent neukt hard en fel en heeft je tietjes vast en masseert ze heerlijk.

Je kreunt en hoort hun kreunen en hijgen, wat je nog geiler maakt, dan hoor je de neuker zeggen dat hij het niet lang meer houd en je kunt zijn pik voelen kloppen in je kont terwijl hij komt en zijn sperma loopt tussen je billen, dan floept zijn pik eruit en hij wrijft met zijn eikel en lul over je onderrug en dumpt daar de laatste stralen.
De vent die je pijpt trekt zijn pik uit je mond en houd hem vlak voor je lippen, lik mijn eikel hoor je hem hijgend zeggen, likken slet en hij trekt zich verder af en je kronkelt met je tong om zijn kloppende eikel, ja zo oh ja zo en hij begint je mond en gezicht te besproeien met zijn warme zoute zaad, hij tikt met zijn eikel in je gezicht terwijl hij de laatste druppels eruit sjort.
Dan vertrekt de kont neuker en je voelt alweer handen op je billen, maar je gaat rechtop zitten en zegt dat je even pauzeert.
Oh jammer hoor je, nou ja misschien later schatje en als je om je heen kijkt zie je mannen die verder de kamer in gaan.
Pfff even rust zeg je tegen de man voor je, die lacht en helpt je omhoog, en pakt je bij de hand, kom maar schatje, deze kant op.
Je volgt hem en voelt je dijen nat worden, ik moet eerst even pissen en me opfrissen, zeg je.

Kan toch, deze kant op, zegt de vent en even later staan jullie buiten de dark room.
Nu kun jij je "redder" zien en hij is veel jonger dan dat je eerst dacht, bruin haar en een leuk gezicht met een wip neusje.
Op de wc is het licht al aan en Nico zit er alweer te wachten op mannen die moeten pissen.
Beter even op de andere wc, want wil me ook even afspoelen onder de douche, zeg je.
Kan hier ook zegt de bruine wip neus en wijst achterin de wc op een douchebak, die had je eerder niet gezien, maar zo ver was je ook niet op de wc geweest.
De jonge gast trekt je mee en je stapt de douchebak in .........

En daar gaat het verhaal volgende keer verder.
Tot dan lieve lezer xxx    
  

906 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.