Barbier 5

Sexy hallo allemaal,


Miguel en ik zijn al een tijdje onafscheidelijk en ik voel mij echt mezelf bij hem en het bevalt ons beide prima en ik besluit om hem verkering te vragen.

Op een zaterdagavond samen bij mij thuis in volledige privacy draag ik mijn gebruikelijke zwarte Bh en string met kant en borstvulling ditmaal onder een huidkleurig mild corrigerend jurkje met daaroverheen mijn witte top lange mouw op 3/4.
Miguel ligt op de bank bij het verlengde gedeelte in zijn boxer en lange grijze joggingsbroek en tongzoenend ga ik op hem zitten en dan lekker met zijn pik onder de mijne druk ik mijn scrotum op zijn pik.
Heel even stop ik met tongen, ga rechtop zitten en zeg; Miguel ik hou van je man, zou je met mij officieel verkering willen? 
Met jou is echt alles compleet en geweldig en ik denk veel aan je en bovendien jouw ontzettend sexy lichaam en piemel echt perfect gewoon, ik wil je iedere mogelijkheid al ben ik zelf niet geil ik pijp je pik met liefde en mijn kontje is helemaal voor jou als je dat wil mmmmmm en ik tongzoen hem nog even en begin mijn weg langs zijn sexy lichaam naar beneden te likken en te kussen en ik begin zijn grijze joggingsbroek los te maken en tegelijk met zijn boxer uit te trekken.

Zijn piemel ondertussen ook hard aan het worden en rechtop aan het komen zegt hij volmondig; ja Bianca pijp mij wanneer je maar wilt ik hou ook van jou en je kinky gewoonte om lingerie te dragen en je voor te doen als vrouw (sletje) en toch ben je zo stoer om op een motor te stappen en ook zeer manlijke dingen te doen, grrrrr schatje ik hou van je en je heerlijke pik ook mmmmmm.
Goed om te horen schatje zeg ik hem en langzaam begin ik zijn scrotum te likken en op zijn ballen te likken en te zuigen waarop ik vanaf zijn ballen zijn pik langzaam omhoog richting zijn eikel helemaal af lik en ik begin op zijn piemel te zuigen.
Eerst zijn eikel lekker zuigen, nat en geil als een slet, dan wat dieper tot heel mijn mond gevuld is begin ik te zuigen en af te trekken met mijn rechterhand.
Dan nog iets dieper en ik begin zijn harde piemel van 20cm zo diep mogelijk in mijn keel te drukken tot ik zelfs tegen zijn schaambeen aan kom met mijn neus en dus de volledige 20cm piemel van mijn Miguel in mijn keel heb.

Als een pornoster neem ik zijn pik en verplaats mijn hand samen met de ander op zijn billen en laat hem mijn hoofd vastpakken zodat hij bepaald hoe hij klaarkomt en hij neukt mijn keel heerlijk met lange stoten van zijn eikel in mijn mond tot zijn volledige 20cm piemel in mijn keel pompt hij heerlijk door terwijl ik mee gorgel.
Miguel zegt dat hij bijna komt en ik druk zijn pik nog harder aan in mijn keel bij elke stoot, kreunend en geil vrouwelijk kronkelend en mijzelf geil strelend op sletterige wijze ga ik door tot hij begint te schokken en zegt ik kom Bianca liefje aaahh, aaahh, aaahh, daar komt ie, aaahh, aaahh, ja, aaahh, aaahh, hmmmmmm, aaahh heerlijk schat mmmmmm.
Ik ook kreunend tijdens het klaarkomen van  mijn sexy Miguel hihi, langzaam zuig ik zijn harde paal nog even leeg en sabbel hem helemaal klaar tot de laatste druppel sperma.
Als een geil sletje ga ik tegen zijn naakte lichaam aan liggen met alleen nog maar mijn BH en string aan en we tongen geil verder en steken nog een blow op hihi.

Het vervolg uiteraard in deel 6 hihi

geile groetjes en kusjes 

Bianca hihi.

1156 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.