Uit de oude doos

Geplaatst door: rick op 24-04-23

Ongeveer 15 jaar geleden begon in me meer en meer interesse voor de mannen sex. Ik kwam uit een relatie waarbij de sex al langere rijd op een laag pitje had gestaan. Langzaam begon ik me te verdiepen in de wereld van de gay sex. via een chat site had ik al snel een date met een man van mijn leeftijd. Hij wist dat ik nog onervaren was. We spraken af bij mij in de wijk om eerst even kennis te maken. De klik was er dus gingen we naar mijn huis. We dronken een lekker drankje en spraken al snel over waar we zin in hadden. Hij was een versa top en ik versa dacht ik. we gingen naar de slaapkamer en kleden ons uit. We zoenden langdurig en streelden elkaar waarbij hij mijn tepels lekker onderhanden nam. Ik voelde zijn pik hard tegen me aan wrijven, ik was ook enorm opgewonden en mijn pik was keihard. Hij draaide me om en begon mijn schone kutje langzaam te likken. Wat een genot. ik kronkelde onder zijn tong en handen. Ik pakte zijn harde mooie maat pik en streelde deze. Wat was dat heerlijk zeg. Voor het eerst een harde pik van iemand voelen. Hij vroeg of ik hem wilde pijpen, en dat wilde ik graag. ik draaide me weer om en we lagen in 69 houding. Zijn pik stond hard voor mijn gezicht.

Ik omsloot zijn eikel met mijn mond en begon hem langzaam te pijpen. mmmm wat was dat heerlijk. Plots voelde ik een vinger tegen mijn kutje die zich er langzaam in probeerde te drukken. Ik ontspande en voelde zijn vinger naar binnen gaan. Ik draaide met mijn heupen en duwde tegen zijn vinger aan om harder te vingeren. Hij deed er npg een vinger bij terwijl ik hem nog zachtjes pijpte. Hij maakt me helemaal gek, ik wilde meer gevuld worden. De derde vinger volgde, en na wat oprekken liep het voorvocht uit mijn pik. Ik wahelemaal van hem en dat voelde heerlijk. Hij vroeg of hij me mocht neuken en dat mocht uiteraard. ik draaide me op mijn buik met mijn kontje omhoog om hem goed de ruimte te geven. Zijn pik was lekker lang en niet al te dik en door het uitrekken ging zijn staaf er lekker in. Wat een super heerlijk gevoel was dat. Langzaam neukte hij me en pakte mij heupen stevig vast. Steeds dieper voelde ik hem in me. Ik stond op het punt van klaarkomen ddor als dit lekkers. Ik wilde het uitstellen maar dat lukte niet en kwam heerlijk klaar. ik spande mijn kutje daardoor strak om zijn pik waardoor het genot alleen maar toenam. Hij neukte me heerlijk verder en verhooogde het tempo. wat kon deze man lekker lang neuken en wat gleed hij lekker in me. Na zeker een minuut of 10 versnelde hij het tempo en stootte hij steeds harder. Ik voelde mij heerlijk en vroeg hem hard door te gaan. Dar deed hij waardoor ik voelde dat hij spoedig zou gaan spuiten. Ik wilde alles in me, zei ik. Hierdoor gaf hij nog meer gas en hoorde ik hem steeds harder kreunen. Hij kwam tot stilstand door mij een enorme lading te geven. Ik voelde zijn warme vocht in me spuiten, straal na straal.

Ondanks zijn orgasme neukte hij me nog even door waardoor zijn zaad over mijn ballen liep. wat een heerlijkheid. Hij bleef nog even heerlijk op en in me liggen totdat zijn pik er uit floepte met een lading zaad. wat een geil gevoel gaf me dat. we lagen weer naast elkaar en zoenden er lekker op los. Ik zakte naar beneden en likte zijn pik lekker schoon. Stiekem nam ik zijn pik weer in mijn mond en sabbelde er lekker op en tot mijn verbazing werd hij weer harder en harder. Hij mocht me nog een keer nemen. Nat van zijn zaad gleed hij makkelijk naar binnen wat een heerlijkm klotsend geluid gaf. Zijn 2de lading kwam er spoedig achter aan waarna ik direct zijn pik met mijn mond zocht om de laatste druppels uit te zuigen. Mijn pik stond inmiddels ook weer in de juiste stand en wilde spuiten. Hij merkte dat en nam hem in zijn mond. Nog nooit ben ik zo heerlijk gepijpt. Hij stopte 2 vingers in me waarna ik heerlijk in zijn mond spoot. Snel kwam hij met zijn mond vool zaad naar mijn mond en tongden we mijn zaad op. 

Ik voelde me heerlijk en wist dat ik dat vaker wilde. We spraken nog een paar keer af waarbij bovenstaande zich herhaalde. 

2275 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.