Daddy Hans en zijn jongen Stefan dl I

Geplaatst door: bootwanker op 26-04-23

Het is al flink wat jaren geleden, maar toch…..

Door omstandigheden was ik verhuisd en heb ik een poosje alleen gewoond. Ik woonde vlakbij een mooi bos met een flink eind naar binnen een mooi meertje. Ik snapte al gauw waarom er geen tot weinig bezoekers kwamen. Het was er heel drassig. Modderige paden met diepe plassen.

Voor mij was dat juist erg aantrekkelijk. Ik kon met lieslaarzen aan het bos en en in het meertje rondlopen zonder andere mensen tegen te komen. Het was erg ontspannend voor mij om eerst door de blubber en plassen met mijn lieslaarzen te ploeteren en ze daarna weer af te spoelen in het meertje. Ik kon daar uren rondhangen zonder mensen tegen te komen en stond me dan ook regelmatig af te trekken terwijl ik in het meertje stond. Ik nam ook een rugzak mee met extra laarzen, die ik aantrok op de terugreis zodat mijn andere paar nog lekker schoon mee terug kwam na rondgelopen te hebben in het meertje. Bovendien kon ik met die extra laarzen ook nog geile spelletjes doen.


Het ging wekenlang goed tot op een warme dag ik plotseling werd gadegeslagen door een twee mannen. De een was een stuk jonger dan de ander, dus ik dacht eerst dat het vader en zoon waren. Ik had die dag mijn lieslaarzen aan en zo’n satijnen sportbroekje met bijpassende shirt. Tot mijn verbazing hadden die vader en zoon ook allebei lieslaarzen aan en ook een sportbroekje met shirt. Even wist ik niet wat te doen, maar de oudere man sprak mij al snel aan met wat algemene prietpraat alsof het heel gewoon was zoals we erbij liepen. Ik liep het meertje uit en kwam bij hen staan. Ik moet eerlijk zeggen dat de oudste nog jonger was dan ik en een aantrekkelijke man was. Goed gebouwd, priemende donkere ogen en een kort kapsel. De zoon was echt veel jonger. Hooguit 20 en zag er voor mij ook heel aantrekkelijk uit. Deed vast van alles aan sport, gezien zijn lichaamsbouw, ook een kort, donker kapsel en ogen die mij indringend aankeken. Ik was even helemaal van slag. En nu zag ik pas dat het vast geen vader en zoon waren. Dat kon haast niet. De zoon leek in de verste verte niet op hem. Maar ja, misschien was het toch wel zo.

De man vertelde dat hij vlakbij de plek woonde waar ik altijd het bos inliep. Ze hadden me met z’n tweeën vaak zien komen en gaan en hadden uiteindelijk besloten dat ik, net als zij, iets met laarzen moest hebben. En nu ze me een poosje zo hadden geobserveerd terwijl ik in het meertje rond had geplonsd wisten ze het zeker. De oudste stelde zich voor als Hans en de zoon als Stefan. Ik stelde me ook keurig voor en gaf ze een hand. En toen de zoon begon te praten tegen zijn vader had ik al snel door dat het geen vader en zoon waren, maar een stelletje waarvan de oudste “Daddy” was. Ik had er wel eens van gehoord, maar kende dit soort stelletjes niet zelf. Ik snapte de combinatie. Het was echt een leuk stel.


“Zeg Daddy, zou het goed zijn als ik die man zijn lieslaarzen ga likken. Ze zien er zo geil uit. En Daddy, dan moet jij er tegelijkertijd lekker tegen aanpissen. Daar wordt ik zo geil van” Hans keek me aan en ik knikte dat ik het prima vond. Ik zag in beide sportbroekjes dat er inmiddels een flinke bobbel was ontstaan. Stefan ging op zijn knieën voor mij zitten en begon mijn lieslaarzen te likken terwijl zijn Daddy tegen mijn lieslaarzen aanpiste en natuurlijk ook Stefan flinke spetters over zich heen kreeg. “Goed likken jongen hoor. Maak Daddy maar lekker geil en als beloning mag je misschien de andere daddy wel zijn zak leeg zuigen” Hans had blijkbaar al gezien dat mijn pik ook een flinke bult in het sportbroekje maakte en een natte plek had gevormd. Stefan bleef kreunend doorlikken totdat Hans klaar was met pissen. “Mag ik jou ook Daddy noemen, zei Stefan, en mag ik je zak lekker leeg zuigen?” Ik knikte weer en mijn pik werd onmiddellijk uit mijn broekje gehaald en een warme, natte mond zoog zo mijn pik tot aan mijn zak naar binnen. Deze jongen was een vakman en het duurde niet lang of mijn hoogtepunt zou eraan komen. Ik zag inmiddels dat Hans een enorme dikke pik had gekregen van het schouwspel en zich een beetje zat af te trekken. Ik riep dat ik klaar zou komen, maar Stefan zoog door en liet mij alles in zijn mond spuiten. Wat een enorm geil joch was dit. “Owww andere Daddy, wat heerlijk was dit. Dank je wel hoor” “Je bent een goede jongen, zegt Daddy Hans dan, maar nu is het mijn beurt. Laat andere Daddy maar eens zien hoe je mij leegzuigt en je tegelijkertijd klaar rijdt” Stefan gaat nu op zijn knieën voor Hans zitten en begint hem ook te pijpen en zuigt ook bij hem de pik diep naar binnen. Tegelijkertijd zie ik zijn dikke, natte pik tussen Hans zijn lieslaarzen gestoten worden. Beide mannen zuchten en kreunen luidruchtig. Ik kijk nog even rond, maar zoals gewoonlijk is er niemand anders. Hans vraagt of ik toevallig ook moet pissen en of ik dan niet even tegen zijn lieslaarzen en over Stefan heen wil pissen. Dat lukt me wel en al snel pis ik tegen Hans zijn lieslaarzen an en krijgt Stefan ook een flinke lading over zich heen. Beide mannen doen alsof ze alleen op de wereld zijn en maken een hoop geluid. Al snel komt Hans luidruchtig in Stefan zijn mond klaar en ik zie een lading zaad in stralen langs Hans zijn natte lieslaarzen naar beneden lopen. “Schoonlikken, jongen. Zo kunnen we niet thuis komen” En Stefan likte alles keurig schoon. “Daddy, mag andere Daddy bij ons thuis komen een keer. Lijkt me heel geil om samen te spelen” Hans vindt het goed en we maken een afspraak voor de komende zaterdag.


2900 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.