Daddy Hans en zijn jongen Stefan dl II

Geplaatst door: bootwanker op 26-04-23

Het was nogal warm die dag dat ik opnieuw naar Stefan en Hans zou gaan dus deze keer had ik alleen een glanzend sportbroekje, shirtje en sneakers aan gedaan. Veel te warm voor ander gear. Ik kon het huis makkelijk vinden en achteraf had ik het natuurlijk ook wel gezien als ik naar het bos ging. Nooit op gelet en ook nooit gezien dat ze naar me hadden gekeken en me zelfs af en toe hadden gevolgd.

Blijkbaar stond Stefan al klaar, want ik hoefde niet aan te bellen. Hij had ook een witte sportcombinatie aan en ik zag door zijn broekje al dat hij geil was. Een dikke bobbel en een natte plek. Hans heette me welkom en ik kreeg een drankje aangeboden. Met z’n drieën op de bank en Stefan in het midden. Rust nog duur kreeg ik om mijn drankje op te drinken. Stefan zat me overal te strelen en begon met knuffelen. Hij was vooral geïnteresseerd in mijn pik. “Oh Daddy, wat fijn dat andere Daddy gekomen is. Nu kunnen we heerlijk samen genieten” Om nou niet gelijk op Stefan aan te vallen en nog even een praatje te maken vroeg ik hoe ze elkaar ontmoet hadden.


Hans zijn partner was plotseling overleden en hij woonde nu alleen in zijn huis en Stefan had wat probleempjes thuis. Ze waren elkaar op een social tegengekomen en hadden het gelijk met elkaar kunnen vinden. En ja, er was wel een groot leeftijdsverschil. Stefan woonde er nu al een half jaar bij in en ze hadden ontdekt dat ze allebei van allerlei gear hielden en ook dat het geil was om af en toe nog een andere Daddy erbij te vragen.

Stefan zat mij ondertussen weer op te geilen en mij overal te strelen totdat hij besloten had zijn hand bij mijn sportbroekje in te steken en mijn ballen zachtjes te masseren en daarna mijn schacht en eikel zachtjes in te smeren met mijn voorvocht. Je zou zeggen dat hij hier al heel veel ervaring mee had, want ik werd enorm geil van hem. Intussen zat Hans bij Stefan zijn kontje te masseren. “Toe Daddy, ga hem maar lekker open likken. Ik wordt zo geil van de andere Daddy en wil straks lekker door hem geneukt worden”. Hans begon dus ongegeneerd Stefan zijn kontje te likken terwijl Stefan inmiddels mijn pik uit mijn broekje tevoorschijn had gehaald en mijn ballen, schacht en eikel heerlijk zachtjes en sensueel wist te likken. Ik streelde hem over het hoofd en duwde af en toe mijn pik tot aan mijn ballen bij hem naar binnen. Hij gromde dan van genot. “Kijk nou eens Daddy, de andere Daddy is ook heel lief voor mij. Mag hij me nu neuken. Ik wil graag dat hij me lekker neukt en vol spuit” Hans grijnsde en zette Stefan op mijn pik en zorgde dat mijn pik lekker naar binnen gleed bij Stefan. Stefan moest flink persen om mijn pik in zijn strakke holletje naar binnen te persen. Ik voelde hoe mijn eikel langzaam naar binnen gleed en omringd werd door een glad, nat en warm holletje. Alle zenuwen werden door dat strakke holletje gestimuleerd en Hans keek geil toe hoe Stefan mij langzaam ging bereiden. “Toe maar jongen, ga de andere Daddy ook maar eens lekker verwennen en laat je Daddy maar eens zien wat voor een geile jongen je van me bent.” Stefan reed heel zachtjes over mijn pik en liet me heerlijk genieten van dat jonge lijf en dat strakke kontje.


Opeens ging hij staan en trok me mee naar de slaapkamer het bed op. “Je moet op me liggen en met me vrijen en tegelijkertijd neuken” zei hij. Ik ging op hem liggen en met hem vrijen terwijl hij zijn benen om mijn lijf sloeg en Hans mijn pik bij Stefan naar binnen schoof. Hans ging op zijn knieën naast ons zitten en terwijl hij aan zijn pik zat te trekken moedigde hij me aan. “Toe maar, neuk mijn jongen maar lekker. Genieten jullie maar samen van elkaar. Dan geniet ik ook” Terwijl Stefan en ik lagen te vrijen en mijn pik steeds dichter bij een hoogtepunt kwam voelde ik opeens Hans zijn tong over mijn zak gaan. Geen houden meer aan. Ik voelde hoe ik stoot na stoot mijn zaad in Stefan spoot. Toen mijn pik eruit gleed likte Hans hem schoon. Stefan wist blijkbaar wat hij moest doen, want hij zat in een ommezien op handen en voeten op bed met zijn kontje naar achteren klaar voor Hans. Hans duwde zijn pik naar binnen en ik hoorde hoe zijn pik in mijn zaad sopte. “Oh ja, jongen, wat ben je een heerlijk joch van me. Ik pomp je helemaal vol”En het duurde inderdaad maar even of ook Hans spoot zijn lading af in Stefan. Blijkbaar was dat het signaal voor Stefan, want die spoot zijn lading over bed zonder zijn handen te gebruiken. Ik ben later nog wel eens geweest en we hebben samen nog een paar keer van elkaar genoten, totdat ik weer verhuizen ging…..


1847 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.