De vonken

Geplaatst door: trucker-bi op 26-04-23

Soms zit alles mee, ik ben lekker geil geworden onder het rijden en ik redt het met de uren om op de vonk te komen wetende dat er hier altijd wel wat te doen is.

Snel de administratie afwerken en dan naar buiten het bos in.
Helaas is het nog rustig er zijn wel een paar mannen maar die negeren mij en elkaar.
Teleurgesteld ga ik terug naar de truck, eet wat drink een paar biertjes om daarna weer terug naar het bos te gaan.
Het is wat drukker geworden en ik loop vrij snel tegen een man met zijn lul uit zijn broek, lekker geil gezicht, de man loopt door.
Dan hoor ik gekreun ik loop op het geluid af en achter de boomstronk zijn drie mannen bezig.
Eentje wordt er stevig geneukt de andere zuigt hem, ik ben net op tijd om te zien hoe de man zijn zaad in hem spuit met een enorme kreet.
Zijn glanzende pik maakt hij schoon met een doekje en hij gaat weg.
De twee die overblijven beginnen met elkaar te tongen hun handen tasten elkaar af dan bukt er eentje een beetje houdt zijn billen van elkaar zijn glinsterende ster is zichtbaar en hij wordt weer gevuld.
Ondertussen trek ik zachtjes aan me pik op deze show, jammer genoeg zijn ze vrij snel klaar en vertrekken ze.
Geil hè hoor ik achter me, niet schikken en trek maar door zegt een man die achter me staat.

Zijn handen trekken me broek naar beneden, wat een kont kreunt hij en pakt me billen vast.
Je vind dit geil hè, ja kreun ik meteen daarna voel ik zijn warme natte tong door me spleet en me ster gaan, wat een heerlijke verwennerij is dit, met een vinger probeert ie in me te komen, ontspan je maar zijn vinger glijdt met moeite in me, wat ben jij strak kreunt ie daar gaat mijn pik van genieten want je gaat geneukt worden.
Voordat ik wat kan zeggen draait ie me om zuigen schatje zegt ie zijn lul wijst kaarsrecht omhoog mijn mond glijdt over zijn pik en begin hem nat te zuigen, goed zo schatje.
Hij wordt steeds harder in me mond ik proef zijn voorvocht hij houdt een flesje onder me neus gulzig snuif ik eraan vrijwel direct krijg ik voel tintelingen door me lijf, wil je neuken schatje, ja neuk me met je enorme pik.
Ik ga staan leun voorover tegen een boom, ik hou me adem in als ik zijn pik tegen me ster voel drukken ik krijg nog een flinke snuif van hem meteen drukt hij zijn pik helemaal in me.

Jezus wat een strak kutje kreunt ie, neuk me kreun ik.
Stevig naait ie me door totdat met een paar korte stoten zijn zaad in me verdwijnt.
Dank je zegt ie en weg is ie, ik sta nog tegen de boom aan zijn zaad voel ik lopen als ik een pik door me speet voel, even denk ik dat hij weer terug is maar het is een travestiet een verdomd mooie ook wat is zie als ik mijn gezicht omdraai.
Zal ik doorgaan zegt ze, ja kreun ik en niet veel later voel ik haar pik in me glijden, ze neukt me heel teder in een heerlijk tempo haar handen in kanten handschoenen houden me vast bij me heupen ze trekt zich stevig naar me toe het kloppen van haar pik voel ik goed langzaam wordt ze slap en haar pik glijdt samen met een stroom zaad uit me…..

2893 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.