Party 13

Geplaatst door: aries64 op 27-04-23

De party wordt rustiger nu steeds meer mannen vertrekken, je hoort dat de mooie geile Alexis en haar man ook al weg zijn.

De blonde gast die je zo lekker in zijn mond geneukt had, blijkt Tobi te heten en hij zit bij ene Wim op schoot.
Wim is een stuk ouder, maar blijkbaar goed potent en heeft een forse slappe paal met een leren cockring er losjes omheen.
Veel mannen hebben hun kruit al verschoten zeg je tegen Theo.
Hij kijkt je aan en zegt, ik nog niet hoor schatje, hij buigt naar je toe en je denkt dat hij je wil zoenen, maar hij drukt zijn lippen op je mondhoek en likt en zuigt eraan, er zat wat slagroom, legt hij uit.
Theo is een stuk rustiger dan daarnet in de dark room en douche, als hij op staat om zijn beker op tafel te zetten, besluit je om hem wat uit te dagen en smeert gauw wat slagroom op een tepel, Wim en Tobi zien het en glimlachen.
Als Theo zich omdraait, trek je een onschuldig gezicht en zegt, he' kijk nou, ik heb nog meer geknoeid en wijst naar je tepel.
Theo glimlacht en knielt voor je en je biedt hem snel je tepel aan, hij likt en zuigt eraan en het is heerlijk.
Als hij stopt en je aan kijkt, schuif je naar voren en zoent hem vol op zijn mond en duwt je tong erin.
Hij beantwoord je zoen innig en zo tongen jullie lekker, met je hand zoek je zijn pik en daar zit duidelijk leven in want hij wordt al harder en je trekt hem zo zachtjes af, zijn handen wrijven over je rug en als jullie monden even van elkaar zijn, fluister je geil in zijn oor dat je hem wilt pijpen, rustig aan schatje zegt Theo en hij duwt je benen verder van elkaar en begint je dijen te zoenen.
Je laat hem lekker zijn gang gaan en je geniet van zijn tederheid, dan zijn je ballen aan de beurt en je leunt wat achterover.
Het laat Tobi en Wim ook niet koud en je ziet hoe die zoenen en Tobi speelt met zijn pik.

Theo likt en zoent je schacht en als hij je eikel in zijn mond neemt sluit jij je ogen en zucht zachtjes van geilheid.
Hij pijpt je zalig en weet zijn tong ook goed te gebruiken, je handen hebben zijn schouders beet en je begint wat te kronkelen.
Zijn handen hebben je billen stevig beet en hij pijpt afwisselend snel en diep en dan weer langzaam.
Wat maak je me geil, kreun je uit en opent je ogen even om naar hem te kijken.
Je ziet dat Tobi voor Wim zit en hem pijpt, dat maakt je nog geiler en op de bank tegenover jullie zitten 2 mannen zich af te trekken op het schouwspel, ook Arno en Ted zijn blijkbaar de kamer in gekomen en ze drinken koffie.
Normaal zou jij je generen, maar alles ademt hier seks en het maakt je nog geiler om zo bekeken te worden.
Dan veer je naar voren, stop even schatje, anders kom ik al klaar, kreun je naar Theo.
Hij stopt met pijpen en kijkt je geil aan en trekt je nog plagend zachtjes af, mag ik je pijpen? vraag je hijgend.
Rustig schatje, draai je eerst maar eens om, ik wil je kont zien zegt Theo, op zijn dominante geile toon.
Hij staat op en je gaat geknield op de bank zitten met je kont naar hem toe, Tobi en Wim liggen in 69 houding op de grond.

Wim ligt bovenop en pompt zijn pik in Tobi zijn mond en heeft zijn benen onder zijn oksels en rimt hem lekker, hun gekreun is het bewijs en dan laat Theo je een tubetje zien, er staat een aardbei symbool op en hij zegt, trek je billen van elkaar, ik ga je mannenkutje naar aardbei laten smaken, snel pak jij je billen en trekt ze van elkaar, je voelt hoe hij de glij tussen je billen laat lopen en het spul naar binnen vingert, eerst 1 dan 2 en dan 3 of 4 vingers, je bent geil en duwt met je kont naar achter.
Even stil blijven zitten hoor je Theo zeggen en net als je om kijkt voel je hoe hij iets tussen je billen in je aars steekt en hoort dan het geluid van een slagroom spuitbus, nu heb je een aardbei met slagroom kutje zegt Theo en je hoort de mannen lachen.
Al spuitend gaat hij met de bus tussen je billen door en zet nog 2 puntjes op je billen, hij stapt nog even opzij zodat iedereen het goed kan zien, je hebt nog steeds je billen vast en voelt hoe de room over je ballen begint te lopen.
Theo likt met zijn tong vanaf je ballen omhoog en je voelt zijn tong er tussen kronkelen, het maakt je gek van geilheid en je kreunt er lustig en geil op los, hij likt en zuigt de room tussen je billen vandaan en tenslotte de 2 puntjes van je billen.
Hij bukt zich over je heen en pakt je tepels beet en knijpt er hard in, wil je mij nog pijpen? fluistert hij geil in je oor
Je wil al draaien om hem te gaan pijpen, maar hij heeft je tepels nog steeds stevig vast, vraag het nog eens, zegt Theo.
Mag ik je pijpen? zeg je en Theo laat je tepels los en knielt achter je op de grond, hij legt het kussentje op de grond en zegt, tuurlijk sletje, mag je me pijpen, kom maar lekker aan mijn pik zuigen.
Je draait je om en kijkt even de kamer rond, nu snap je waarom Tobi zo kreunde en Wim zo hijgde, want Wim neukt hem hard in zijn kontje, er zijn nog meer mannen in de kamer en allemaal kijken ze naar jullie 4 en.
Je knielt op het kussentje en bukt voorover en begint aan de eikel van Theo te likken, die glimt van het voorvocht en je draait er lekker rondjes om met je tong, Theo duwt met zijn hand in je nek en je neemt zijn geile paal dieper en dieper.
Zo ja, lekker diep in dat geile mondje van je, hoor je Theo zuchtend zeggen.
Heerlijk zoals die paal smaakt en je tong kronkelt er om heen om hem maar zo goed mogelijk te laten genieten.

Dan voel je een tik van onder tegen je billen en je hoort Theo zeggen, doe je kont omhoog sletje.
Geil als je bent, doe je wat hij zegt en voelt hoe een tong zich tussen je billen kronkelt, over je aars en je kreunt het uit. 
Theo komt ook wat omhoog en begint je mond te neuken, zal ik je zo eens lekker in je kont neuken sletje? vraagt hij sissend.
Je kreunt en schudt met je hoofd ja, hij trekt zijn pik uit je mond en je ziet je speeksel rijkelijk aan zijn paal zitten.
Wat wil je? vraagt Theo met een strenge stem 
Zal ik op mijn rug gaan met mijn benen wijd voor je? vraag je aan Theo
De man die achter je zat gaat opzij en nu zie je dat, dat 1 van de trekkers was die op de bank zat daarnet.
Je gaat liggen en trekt het kussentje onder je kont, Theo pakt je benen en duwt ze de lucht in en over zijn schouders.

En dan gaan we de volgende keer lekker verder.
Tot dan lieve lezer xxx

1057 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.