Zwemmen 4

Geplaatst door: natu-60 op 27-04-23

.............ik lag nog een beetje uitgeput na te te genieten op de bank en keek naar Marcel die met zijn handen over ieder deel van mijn lichaam gleed.

Alles was vochtig van zweet en sperma mijn piemel was inmiddels weer slap geworden en ik moest vreselijk plassen.
Ik vroeg dan ook waar de w.c. was.
Oh zei Marcel ga maar naar de gang dan wijst George je de weg wel. In mijn blootje liep ik de gang op waar tot mijn verbazing George achter de deur stond te wachten. Maar dat niet alleen wekte mijn verbazing maar ook dat hij op een klein wit doorzichtig  slipje na helemaal bloot was.

Waar kan ik je mee van dienst zijn jongeman vroeg hij.
Ik stamelde en zei dat ik het toilet zocht. 
Volg mij maar en ik liep achter hem aan en kon mijn ogen niet van zijn kontje afhouden die maar nauwelijks bedekt was door zijn slipje.
Hoewel ik de situatie maar vreemd vond vond ik het ook wel geil en was benieuwd of Karel er ook zo bij zou lopen en of deze drie oude mannen het ook wel eens met elkaar deden.

Deze deur jongeman en als je iets nodig hebt roep je maar ik sta voor de deur. En wel zittend plassen A.U.B .
Ik moest lachen en antwoorde dat ik dat zou doen.
Ik ging de w.c. in. Ik liep  snel naar de pot en bedacht net op tijd dat ik moest gaan zitten.
Om me heen kijkend genoot ik van alle pracht en praal en bedacht dat alleen deze w.c. al meer moest kosten dan ons hele huis.

Doordat ik zittend plaste
 kwam er ook een beetje ontlasting naar buiten maar toen ik mijn billen wou afwegen ontdekte ik dat er geen w.c.papier was.

George riep ik er is geen toiletpapier.
De deur ging open en George kwam binnen. In zijn hand had hij wat doekjes en vroeg me te gaan staan en een beetje voorover te bukken. Ik deed wat hij gevraagd had en tot mijn verbazing begon George mijn billen af te vegen met een vochtig doekje.
Ik liet alles maar begaan het was ook wel een lekker gevoel. 

Heeft u zich al gespoeld voor u hier heen kwam jongeman? Ik keek hem vragen aan en had geen idee wat hij bedoelde.
Je darmen schoongemaakt. Ik antwoorde van niet waarna George in een kastje iets van een pompje pakte en het reservoir vulde met lauw water.

Hij legde uit hoe het werkte en dat ik na een paar  seconde het kon laten lopen in het toilet.
Buk maar iets voorover zodat ik de slang in je kontgaatje kan stoppen .
Ik gehoorzaamde gedwee en voelde het slangetje naar binnen glijden. Knijp je billen samen en ga weer zitten.
Zodra ik zat kneep hij in de pomp en spoot het water in mijn kontje. Knijp je billen samen zodat het er niet uit kan lopen.

Dit herhaalde zich nog twee keer en ik moet zeggen dat ik het een lekker gevoel vond ook de handen van George en het zicht van een bijna naakt man zorgde ervoor dat mijn pikkie weer in volle glorie overeind stond en ik had ook het idee dat George het wel lekker vond want ook zijn slipje begon te klein te worden.

Zo nou nog even douchen en dan kan je weer naar Marcel. Loop maar mee naar de douche. 
Bij een volgende deur stond Karel te wachten net als George naakt op een klein slipje na.

Karel deed de deur open en liep met me mee naar binnen.
Hij zette de douche aan en trok zijn slipje uit. Samen gingen we onder de douche en hij begon me met zijn blote handen te wassen. Ik liet alles maar gebeuren op dit moment vond ik niets meer te gek en vond alles goed.

Ook de aanblik van Karel was heerlijk en als een klein kind gewassen te worden door een lekkere naakte man die het niet naliet om met zijn lichaam tegen het mijne aan te schuren en hoewel het niet echt seks was wond het me wel op en mijn pik bleef dan ook fier overeind staan.

Na gewassen en afgedroogd te zijn bracht Karel me weer naar de huiskamer en deed de deur voor me open waarbij het me wel opgevallen was dat hij zijn broekje niet aangedaan had en dus nog steeds naakt was.
Maar hij bleef buiten staan en sloot de deur weer achter me dicht.

Zo zei Marcel weer helemaal fris en fruitig en opgewonden wijzend naar mijn nog steeds stijve piemel.
Klaar voor de tweede ronde?

Word vervolgd

2131 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.