Verrassing

Geplaatst door: lurker op 28-04-23

Vrijdagmiddag, ik ben alleen op kantoor. Een man loopt naar binnen en doet de deur weer achter zich dicht, hij kijkt mijn kant op en zegt “Ben ik hier goed voor de verrassing?”. Ik zeg “Ehhh, dat denk ik niet”.

De man zegt “Niet?” en loopt op me af, waarna hij vlak naast mij komt staan en dus kijk ik omhoog. De man zegt nu “Jij bent toch Sander, die onderdanige gevoelens heeft en daarover seksverhalen schrijft?”. Ik word rood en durf niks meer te zeggen. De man vervolgt “De verrassing voor jou is dat ik dat weet” en er volgt een grote grijns op zijn gezicht. Vervolgens zegt hij “De vraag is nu of je ook een verrassing voor mij in petto hebt”, ritst hij zijn broek open en haalt zijn stijve piemel tevoorschijn, waarna hij zegt “Toe maar, geef maar toe aan je verlangens!”.


Ik kijk naar de piemel en moet zeggen dat ik vind dat deze man een mooi exemplaar heeft, waarbij de gedachte zich opdringt dat als ik dan toch een keer een piemel vast wil pakken en af wil trekken, ik dat net zo goed met deze mooie hier kan doen. Ik draai mijn bureaustoel naar de man toe en pak voorzichtig zijn piemel vast met mijn rechterhand, waarna ik de eikel met duim en vingers betast en mijn linkerhand erbij ga gebruiken om zijn ballen tegelijk met de eikel te strelen, daarbij ook iets vooroverbuigend. De eikel komt daarmee wat dichter bij mijn gezicht. Als uitblijft waar de man op hoopt zegt hij “Kom maar met die mond, ik weet dat je het wil!”. Ik kijk daarop omhoog naar het gezicht van de man en merk dat ik wederom rood word.


Daarop kijk ik weer omlaag, beweeg met mijn hand zijn stijve richting mijn gezicht en besluit te beginnen met het likken van de eikel. Daarna neem ik de hele eikel in mijn mond, gevolgd door het omlaag over de schacht bewegen van mijn lippen en daarna weer omhoog totdat ik mijn lippen om zijn eikel heb. Ik heb met mijn handen zijn piemel al niet meer vast als de man zegt “Laat mij eens en kijk me weer aan”. Hij pakt zijn stijve vast en duwt zijn eikel vervolgens tegen de binnenkant van mijn wang, waarna hij zijn piemel uit mijn mond laat ‘ploppen’, om hem daarna meteen weer voor mijn mond te houden. Braaf open ik mijn mond daarop wat verder zodat hij zijn piemel weer in mijn mond kan stoppen en weer tegen mijn wang kan duwen. Hij herhaalt deze handelingen nog een paar keer en zegt als ik zijn piemel net weer in mijn mond heb ontvangen: “Houd je handen omlaag en blijf me aankijken!”


Dan pakt hij me aan de achterkant van mijn hoofd vast en beweegt zijn piemel enkele keren rustig heen en weer, waarna hij zijn piemel naar achteren duwt en met zijn andere hand mijn neus dichtknijpt. Ik kijk verschrikt omdat ik even geen lucht krijg, maar mijn neus wordt vrij snel weer losgelaten, dus echt problematisch wordt het niet. Ook dit herhaalt zich een paar keer, waarbij ik steeds een beetje minder verschrikt kijk bij het dichtknijpen van mijn neus.

Uiteindelijk wordt mijn neus niet meer dichtgeknepen, maar het tempo van heen en weer bewegen wel wat opgevoerd. Totdat de man inhoudt, zijn piemel terugtrekt zodat ik mijn lippen om zijn eikel heb en dan zegt hij “Ik heb nóg een verrassing voor je” en hij spuit zijn sperma in mijn mond.


Dan zegt de man “Nu wil ik graag dat je mij nog een keer verrast, zodat ik net als jij twee verrassingen krijg vandaag. Kan dat?”. Ik zit nog steeds met mijn lippen om zijn eikel en kan dus niks terugzeggen, maar knikken zou nog wel kunnen, al heb ik geen idee wat zijn verzoek is en dus knik ik ook niet.

Dan zegt de man “Is ook wat moeilijk instemmen op deze manier natuurlijk, doe maar gewoon wat ik vraag. Als ik mijn piemel terugtrek hou jij je mond open waarna je met je tong met mijn sperma speelt totdat ik met mijn hand je kin omhoog duw. Dan slik je door, laat ik je kin los en toon jij je lege mond”.

Zodra de man het laatste woord heeft uitgesproken trekt hij zijn piemel terug en doe ik zonder nadenken wat mij gevraagd is: ik speel met mijn tong met zijn sperma in mijn mond.


Als hij even later mijn kin omhoog duwt totdat mijn mond dicht is laat hij meteen mijn kin los en slik ik dus meteen door, waarna ik mijn lege mond toon. De man stopt daarop meteen een duim in mijn mond en zegt “Zuigen!” en ook dat doe ik, waarna hij “Ogen dicht!” zegt. Als ik ook daar gehoor aan geef begint de man zichzelf af te trekken. Opgegeild door het zuigen aan en sabbelen op zijn duim komt hij na enkele minuten opnieuw klaar, maar nu in mijn gezicht. Vervolgens haalt hij zijn duim uit mijn mond en bergt hij zijn piemel weer op, waarna hij “Ogen open!” zegt.


Ik kijk uit mezelf omhoog om de man aan te kijken en kijk daarbij langs een spermasliert. De man zegt “Bedankt voor de derde verrassing die je aan mij gegeven hebt, mijn derde verrassing voor jou zit op je gezicht!”. Ik bedenk dat ik hier iets op terug zou willen zeggen, maar ik weet niet wat en dus valt er een stilte, waarna de man zegt “Valt je niks op, Sander?”. Ik denk even na, word weer rood en dus zegt de man “Juist ja, je hebt je gewoon laten gebruiken zoals het een echte slet betaamt”. Daarop word ik nóg roder en dus pakt de man een string uit zijn jaszak, houdt die mijn kant op en ik pak deze aan zonder dat hij daarom heeft hoeven vragen. Vervolgens zegt de man “Ik ga even naar de wc, als ik terugkom heb jij je gezicht schoongemaakt en die string aan en ook alléén die string, begrepen?”. Ik knik daarop snel instemmend en de man verlaat de kantoorruimte.


Ik overleg even kort met mezelf of ik er niet snel vandoor zou willen gaan, maar … dat wil ik niet, ik wil veel te graag weten wat die man nog meer voor mij in petto heeft en dus maak ik mijn gezicht schoon, trek mijn kleren uit en de zojuist gekregen string aan. Ik besluit zelfs vlakbij de ingang te gaan staan met mijn gezicht naar de deur zodat de man zodra hij opnieuw binnenkomt me zal zien staan in de string die hij me gegeven heeft. Kan hij meteen zien hoe goed ik zijn opdracht heb uitgevoerd.

Als de man eenmaal weer binnenkomt en de deur opnieuw achter zich sluit is hij helemaal niet onder de indruk, hij zegt zelfs vrij kortaf “Geef me mijn string terug” en gaat vlak voor me staan met uitgestoken hand. Ik sta heel even perplex, maar doe vervolgens snel de string uit en geef die aan de man terug.


De man bergt de string op en grijpt me tussen mijn benen, waarna hij zegt “Mond open en ogen dicht”. Ik doe beide meteen en voel daarop een tong mijn mond binnen gaan, waarna we vrij stevig gaan tongen. Normaal gesproken zou ik in zo’n situatie heel snel een stijve krijgen van geilheid, maar dat wordt nu nogal tegengewerkt doordat mijn zakie stevig wordt vastgehouden. Ergens geilt dit tongen me nog steeds op, maar door de stevige grip is dat ook een beetje pijnlijk, mijn piemel wil zich erg graag oprichten, maar dat gaat niet …


De man stopt met tongen en zegt “Ogen open en kijk me aan!” wat ik meteen doe, vervolgens gebruikt hij zijn vrije hand om met mijn tepels te spelen. Daarna laat hij de grip op mijn piemel ook nog een beetje vieren zodat die meteen omhoog komt. Voor de man reden om zijn grip weer te verstevigen, wat bij mij een pijnkreet doet vrijkomen, waarna ik een beetje begin te jammeren. Omdat ik de man nog steeds aankijk wéét hij wat hij veroorzaakt en dat is kennelijk ook precies de bedoeling: enerzijds opgegeild worden door wat de man met mijn lichaam doet, maar tegelijkertijd afgestraft, waardoor ik me volledig tot zijn speeltje verworden weet.

3230 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.