School en thuis.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 01-05-23

We krijgen verhaal welk ondeugend is vervolg op ander verhaal misschien. Kort samengevat twee leraren hadden na ouders avond gezellig en worden betrapt. Twee andere leraren chanteren hun ze hebben sex in een lokaal. Er gebeurd van alles in die korte tijd voor de middag pauze. Gebeurd actie buiten school plaats ook. In het vorige verhaal voelt Hans de pik van Kees stoot na stoot. De gymnastiek leraar  kan er wat van. Niet dat de klasse leraar en de geschiedenis leraar toe keken hoor.


 Maar Derek is minder groot geschapen als Kees dus Jeffrey voelt hem maar niet zo als bij andere stel. Het is avond ze zijn met ze vieren in Kees zijn appartement. Voor eenvoudige gymnastiek leraar viert hij wel veel of appartement is gehuurd. Naar Jeffrey zijn appartement kunnen ze niet zins dronken buurman incident en Jeffrey zoon hem bijna met  Hans betrapte. Kees heeft alvast smaak hoe appartement heeft in gericht. Waarom er twee persoons bed in slaapkamer staat interesseert ons niet. Ja we gingen gelijk door naar de slaapkamer. Daar kwam het gezucht en gekreun vandaan alvast.

We zien op beide bedden een stel die elkaar aan het verkennen is.  Derk en Jeffrey komen spontaan op elkaar buik dus verdwijnen naar de douche. Dat ze nog geil zijn blijkt als Jeffrey zijn collega vingert welk spontaan tegen een muur komt. In de slaapkamer heeft Hans de fles glijmiddel in de hand terwijl Kees een condoom om Hans pik doet. Hans smeert beiden goed in voor in Kees glijd. Misschien volgende keer minder glijmiddel haha. Kees geniet hoe hij genomen wordt hij kreunt bij elke stoot. Hans is oudste van het stel maar nog geil als puber. Het andere stel is terug gaat eerst standje 69 voor ze de fles glijmiddel en condoom nodig hebben. Het is de geschiedenis leraar Derek welk de condoom om heeft en met wat moeite in klasse leraar Jeffrey komt. Het andere stel is klaar gekomen zo te horen is actief ook onder de douche. Schreef het terwijl buiten regende hoop regent wat anders binnen haha. Hoop dat iemand raad heeft zou dit verhaal te saai zijn.

2476 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.