De dag na Koningsnacht

Geplaatst door: kinky-pisgay op 01-05-23

Na het ontwaken maak ik mij eerst een kopje koffie en na mij gedoucht te hebben loop ik via de Warmoesstraat naar de Dam. Het motregent wat, wat mij er niet van weerhoudt om richting Mr. B. te wandelen. Helaas is Mr. B gesloten en besluit ik om terug naar de Warmoesstraat te gaan om een kijkje te nemen in ‘ROB.’ Ik ben van plan om een leren broek te kopen. Na lang zoeken vind ik er eentje die voldoet aan mijn wensen, echter zijn de broekspijpen te lang. “Geen probleem” zegt de verkoper, “wij kunnen het ter plekke voor u op maat maken! U kunt er op wachten!” Prima, zo gezegd zo gedaan, terwijl mijn leren broek op maat wordt gemaakt, wordt mij een kopje koffie voorgezet. Zodra ik mijn kopje leeg heb gedronken,  struin ik wat verder de winkel door en mijn oog valt op een leren jockstrap. Leuk, die er ook nog maar bij doen. Niet veel later kom ik terug aan op mijn hotelkamer, ik klap de macBook open en heb online wat contacten met wat mensen uit mijn dorpje. Tegen de middag loop ik naar ‘The Old Nickel’ ook een hotel waar ik wel vaker verblijf als ik Dirty Dicks ga bezoeken. De barman kent mij nog en ik bestel mij een pilsje. Hij weet dat ik Ajacied ben en vraagt mij hoe ik over de bekerfinale denk en ik antwoord hem dat ik het zwaar inzie. Helaas is mijn verwachting ook uitgekomen. Na ongeveer een uurtje vertrek ik en loop ik richting ‘Drakes’ om daar de gloryholes te bezoeken. Ik was er nog nooit geweest en was heel erg nieuwsgierig naar de Cruising-zone van Drakes. Het viel mij niet tegen moet ik zeggen. Er zijn veel cabines, echter waren er weinig mannen. Ik denk dat het er ’s avonds en later in de middag drukker is. Hoe dan ook, ik kom er in contact met een man, ik stap de cabine in en naast mij hoor ik ook een deur dichtslaan.


Op mijn knieën gluur ik door het gat in de wand en ik zie dat de man zijn broek los knoopt. Uit mijn broekzak haal ik mijn flesje poppers, ik neem een snuif en neem zijn snikkel in mijn mond. Bijna onmiddellijk staat ie in vol ornaat. Hij heeft een heerlijke lange pik en ik geniet met volle teugen van zijn lekkers. Ik trek mijn gezicht terug en ik zie de man zijn mond voor het gat verschijnen. Ik doe mijn broek naar beneden, neem een snuif poppers en ik bied de man ook het flesje aan. Gretig neemt hij een paar snuiven om vervolgens mijn half stijve pik in zijn mond te nemen. Zachtjes kreunend neem ik nog een snuif en met mijn gezicht achterover geniet ik ervan hoe ik verwend word. Na een tijdje neemt de man even pauze en van die gelegenheid neem ik gebruik om mijn kutje voor de gloryhole te plaatsen. Onmiddellijk voel ik zijn tong bij mij naar binnengaan. Ik vind het echt een zalig gevoel zo’n lekkere warme, natte tong in mijn grotje. Hevig snuivend aan de poppers geniet ik ervan om gerimd te worden. Even later voel ik zijn pik tegen mijn holletje voelen, ik neem nog een snuif poppers en langzaam voel ik zijn heerlijke staaf bij mij naar binnendringen. Met rustige halen neukt hij mij voorzichtig. Ondanks dat ik veel dildo’s gebruik is mijn kutje vrij nauw en dient het rustig aan opgebouwd te worden, is mijn kutje eenmaal uitgerekt, kan er een flinke pik in verdwijnen. Het duurt niet lang en de man spuit zijn zaad in mijn kontje. Voorlopig ben ik eerst tevreden en begin ik langzaamaan honger te krijgen. Stukje verderop zit er een Argentijns restaurant alwaar ik mij tegoed doe aan een heerlijk menu.


Teruggekomen bij het hotel neem ik nog wat te drinken, ik was me en begin mij langzamerhand voor te bereiden aan mijn bezoek aan wederom Dirty Dicks. Ik drink wat pilsjes, ondertussen luisterend naar Spotify. Inmiddels is het 20:45 uur. Ik trek mijn nieuwe jockstrap en leren broek aan, erboven draag ik een leren vestje. Ik stap het hotel uit en ongeveer 100 meter verderop zit Dirty Dicks al. Ik bel aan en de deur wordt voor mij geopend. “Hey, daar ben je weer!!” begroet de barman mij vriendelijk. “Ja, ik ben er weer!” “Pilsje?” “Ja, heerlijk, graag.” Er zit nog een jongeman aan de bar, verder is er nog niemand. De jongeman besluit om even later te vertrekken. Ik raak met de barman in gesprek en ik vertel hem over het dorpje waar ik woon, over mijn werk, over mijn ouders. Waarop hij zegt: “jouw moeder is vorig jaar overleden toch?” Ik vind het ontzettend knap dat hij zich dat nog herinnert! Vorig jaar had ik hem over mijn ouders en met name over mijn moeder verteld. Haar overlijden heeft er ontzettend ingehakt voor mij. Want ze was niet alleen mijn moeder, ze was ook mijn allerbeste vriendin. Langzamerhand wordt het wat drukker en ik raak in gesprek met een man naast mij. De man komt uit Wales en hij kan aan mijn zware accent horen dat ik uit Groningen kom. Desalniettemin bleef ik het knap vinden dat hij aan mijn praten kon horen dat ik Groninger ben. 


Er komt een jonge vent de tent binnen. Het is een mooie jongen, ik schat ‘m ongeveer eind 20. Lief lacht de jongen naar me en ik begroet hem met een knipoog terug. Ik bestel nog een pilsje en knoop nog eens een gesprek aan met de barman. Ondertussen stromen de mannen binnen en wordt het voor mij ook tijd om eens de gasten te gaan verkennen. Bij het naar achteren lopen kom ik een man tegen. De man neemt mij van top tot teen op en streelt over mijn billen. Ik draai mij om, de man is ongeveer net zo oud als mij. Ik streel over zijn bollen in z’n jeans, waarop hij mij bij m’n hoofd pakt en zijn mond op de mijne drukt. Ik open mijn mond en duw mijn tong in zijn mond. Geil tongend staan we tegen de wand, ondertussen flinks zijn kruis betastend. Ik rits zijn gulp open en tegelijkertijd trekt hij zijn broek naar beneden en duw zijn pik in mijn al openstaande mond. “Aaaaah….. ooohmmm” luid kreunend duwt hij zijn pik in en uit mijn mond. Ik neem een snuif poppers en als ik de man ook het flesje aanbied, maakt hij een afwerend gebaar. Ok, geen probleem… dan neem ik nog wel een flinke snuif. Ik voel mij geiler en geiler worden. Kreunend geniet ik van zijn pik. Even later staan we weer heftig en geil samen te tongzoenen. “Ik zie je zo, ik ga eventjes iets drinken.” Met een kus neem ik afscheid van hem en aan de bar bestel ik mij andermaal een flesje bier. Ik kijk de ruimte in het rond.


De jongeman die zo lief naar mij lachte word flink in zijn holletje genomen terwijl hij een andere man aan het pijpen is. Ooooh wat een heerlijke slet, net zo’n slet als ik ook ben, denk ik bij mijzelf.  Ik voel de druk op mijn blaas toenemen, dus loop ik naar de pisbak om mijn blaas te legen. Naast mij staat de man die ik net heb gepijpt. Hij perst zijn laatste straal pis eruit, wat ik op het laatst nog probeer op te vangen. Dit lukt slechts gedeeltelijk. “Mmmm…. Had ik dat maar geweten, dan had ik het je eerder gegeven.” fluistert hij. Doen we later, ok?” Ik vind het prima. Niet veel later heb ik opnieuw zijn pik in mijn mond en pijpen we elkaar over en weer. Twee mannen komen zich bij ons voegen en doen lekker geil mee. Dit gaat weer een heerlijke avond worden. Gulzig worden alle pikken gezogen, zonder dat er ook nog maar iemand gaat klaarkomen. De avond is immers nog jong. Na een tijdje hou ik het voor gezien en loop ik verder , terloops zie ik die jongeman bij de pisbak staan, dezelfde jongeman die mij zo lief begroette en net door twee kerels werd verwend. Ik besluit om even kennis te maken en ik ga naast hem staan bij de pisbak. Ik haal mijn pik tevoorschijn en nieuwsgierig zie ik hem naar mijn pik kijken. Uiteraard kijk ik ook naar de zijne, die ziet er heerlijk uit en hij produceert een heerlijke straal. Wederom lacht de jongen mij lief toe. Zachtjes en lief kus ik hem op mijn mond. Onmiddellijk opent hij zijn mond en vinden onze tongen elkaar. Ik grijp zijn nog een klein beetje pissende pik en vang zijn laatste straal pis op. “Maybe you can try it later if have to pee again!” “I will try it for sure.” Met een lange tongzoen nemen we voorlopig afscheid van elkaar. Ik besluit nog een pilsje te drinken aan de bar en raak wederom in gesprek met de barman en ik vertel hem dat ik Dirty Dicks zo’n ontzettend relaxte tent vind. Hij is zichtbaar blij met het compliment.


Mijn flesje bier is inmiddels leeg en ik kijk of er nog wat geils valt te beleven. De jongeman wordt opnieuw geneukt. Ik zoen hem teder op de mond wat wordt beantwoord door een lieve tongzoen. Terwijl hij wordt geneukt neem ik zijn pik in mijn mond, geil kreunend vraagt hij me of ik poppers heb. “Yes, I have sweety!” en ik bied hem daarop mijn poppersflesje aan. Gulzig neemt hij een paar flinke snuiven, als dank word ik heerlijk door hem getongzoend. Ook ik neem een paar flinke halen, in standje 69 pijpen we elkaar, terwijl de jongen nog steeds geneukt wordt. Ooooh, wat een geile mensen zijn er weer aanwezig vanavond denk ik bij mijzelf terwijl de jongen zijn pik diep mijn mond in en uitgaat. De jongeman vraagt mij te stoppen, want hij wil nog niet klaarkomen. Ik stap van hem af, geef hem een kus en loop weer verder. Stukje verderop kom ik de man weer tegen die ik eerder de avond heb gepijpt. Wederom knijpt hij in mijn billen en betast hij mijn kruis en weer staan we te tongen samen en niet heel veel later heb ik zijn pik weer in mijn mond. Ik pijp hem, ik tong hem en hij mij. Dan zegt hij: “Ik moet pissen, ga je mee?” Dat laat ik mij geen twee keer zeggen en ik loop met hem mee naar de pisbak. Op mijn knieën zit ik naast hem, pak zijn pik beet en met geopende mond wacht ik op zijn geile pis. Het duurt niet lang en er komt een heel dun straaltje uit zijn pisgaatje. Gulzig vang ik het met mijn mond op en laat het goudgele vocht mijn keel binnengaan. De tweede straal is al veel heftiger en bij de derde keer zeikt hij mijn mond vol, ik kan het niet allemaal verwerken en mors ook wat van zijn pis op de vloer. Mijn god… wat is het toch ook een ontzettend geile tent dat dit hier allemaal maar zo mogelijk is en er niemand is die over zulke dingen moeilijk gaat lopen doen. Als hij is uitgepist zegt ie me: “Wat ben jij een leuke en lieve man!” Aaah… dat vond ik wel zo lief en dat zei ik ook tegen hem. “Ik moet gaan zegt ie, ik moet de trein halen, want ik woon in Brabant, anders kan ik niet meer terug vanavond.” Ik vertel hem dat ik in een hotel logeer. “Kan ik bij jou blijven vannacht?” “Nee, sorry… ik heb een eenpersoonskamer geboekt, ik kan het niet maken om een man mee te nemen naar mijn kamer, sorry.” Met een lange tongzoen nemen we afscheid van elkaar. Ondertussen moet ik ook weer pissen en dus haal ik mijn pik wederom tevoorschijn en pis mij leeg. Net als ik klaar ben komt de jongeman naast mij staan, geeft mij een kus en zegt: “you can try it again!” Ik kijk naar zijn heerlijke pik en ik fluister in zijn hoor dat zijn pik heerlijk is. Ik pak mijn poppersflesje, ik bied hem het flesje aan, hij neemt een paar snuiven en geeft mij het flesje terug. Ook ik neem een paar snuiven terwijl ik op mijn knieën naast hem ga zitten en hij zijn gouden regen in mijn mond laat stromen. Ik vind het heerlijk…. Super geil, de jongen kreunt ook van pure opwinding en slaakt geile kreten. Als hij is uitgepist nemen we ook met een lange tongzoen afscheid van elkaar. Ik heb genoten vanavond, ik ben moe en zeer voldaan. Ik ga terug naar het hotel. Morgenochtend wil ik beetje op tijd terug naar huis. Dirty Dicks, tot gauw… hopelijk.

2701 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.