Kees

Geplaatst door: snoepjevanweek op 06-05-23

We kennen Kees vaag uit andere verhalen chantage/school en thuis. We gaan terug in de tijd daar hij gymnastiek leraar werd na het incident. Hij werkte in de bouw en wat in zijn slip zit voelde men klinkbaar. Hij heeft altijd van sex gehouden en wat in zijn slip zit is echt. Niet gefabriceerd in een ziekenhuis zoals weleens gebeurd is.  Was de krant op tijd regende het kwam bezorger binnen. Nou gebeurde meer dan af gedroogd worden. Hij werd gepijpt of ruw even genomen door Kees.


Laten we maar naar de bouwplaats gaan gebeurde het nodige. Er is een bouwkeet en een keet waar Kees werkt kan niet van buiten naar binnen kijken. Had een douche en wastafel in die keet waarom lees verder. Kreeg alleen bezoek van de bouwvakkers nooit iemand anders.  De nodige strakke kotjes ging Kees in laat zo zeggen. De knie stukken hielden als een bouwvakker Kees pijpte waarna die hem op bureau nam. Laat zo zeggen was extra motivatie hard te werken een bezoek aan Kees. Nee niet iedere bouwvakker had het nodig de extra motivatie.

Zou het een keer fout gaan nou dat gebeurd dan ook. Het was zomerse dag en kwam inspecteur van bouw en woning toezicht oke. Kees was vergeten was een bouwvakker billenkoek aan het geven. De man hield daar meer van dan op Kees zijn pik geprikt te worden. De inspecteur kwam dus binnen ziet de situatie en Kees kon vertrekken. Kees even geschrokken ruimt zijn bureau leeg en nam afscheid van de mannen. Kees zijn gedrag kon niet dus geen gratis wip meer. Hoe gymnastiek leraar werd interesseert het jou. Heeft het met dure appartement en tweepersoons bed te maken ja. Hoop dat ondeugend is want dat is wel de bedoeling. Las ergens advies leg meer van jezelf in verhaal dan werkt beter. Zal ik dat advies op volgen misschien kan er over denken.

1534 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.