Zwemmen 5

Geplaatst door: natu-60 op 07-05-23

........ ik liep naar Marcel toe en ging naast hem zitten.

Ik had mijn hoofd vol vragen over de twee bediendes maar durfde ze eigenlijk niet te stellen bang dat het me niet aan zou gaan en Marcel me te brutaal zou vinden.

Hoe vond je de service van mijn vrienden vroeg Marcel.
Nou best wel lekker antwoorde ik het zijn twee hele mooie mannen hebben jullie ook seks met elkaar?
Marcel begon te lachen  ja natuurlijk als ik geen lekker jongetje als jij kan krijgen dan heb ik altijd nog deze mannen om mij heerlijk te verwennen.

Met mijn hoofd vol van geile gedachte over seks tussen deze drie mannen voelde ik dat Marcel langzaam met zijn handen over mijn lichaam begon te strelen.
Mijn pik begon alweer overeind te komen en ik liet mijn handen in de schoot van Marcel zakken op zoek naar de pik van Marcel.
Wat was dit lekker ik kneep er een paar keer in en trok de voorhuid naar achteren. Een prachtige paarse eikel kwam te voorschijn.
Langzaam begon zijn pik stijf te worden zoveel groter dan die van mij en met diepe aderen die het geheel een stoer uiterlijk gaven heel anders dan mijn jongens pikkie.

Ik voelde Marcel zijn hand achter op mijn hoofd duwen richting zijn kruis en begreep dat het de bedoeling was dat ik deze heerlijke pik in mond moest nemen.
Zou ik het wel goed doen ik werd opeens onzeker . Ik pakte de pik beet en begon er langzaam aan te likken.
Het smaakte een beetje zout en er dropen ook wat druppels geil uit die eigenlijk best lekker smaakte.

Ik keek omhoog om te kijken of ik het goed deed maar Marcel lag achterover met zijn ogen dicht zodat ik alweer snel doorging met het likken van zijn eikel.
Het kreunen wat ik hoorde was voor mij een bevestiging dat ik het goed deed en dat hij aan het genieten was.
Al snel durfde ik meer en liet de pik in mijn mond glijden en ging heen en weer waarbij Marcel iedere keer zijn kont omhoog duwde als ik mij terug trok.

Oh jongen wat doe je dit lekker je moet hier snel mee stoppen want anders kom ik klaar en ik heb nog meer plannen met je en op mijn leeftijd is een keer klaarkomen op een avond wel de max.
Ik liet zijn pik los en gleed naar boven en begon zijn tepels te likken.
Onze stijve pikken kwamen nu tegen elkaar aan en dit voelde fantastisch geil aan.
Opeens schrok ik op een koude hand met iets glibberigs gleed tussen mijn billen.
Zonder dat ik het door had was George binnen gekomen en was achter mij komen zitten en begon langzaam mijn kontje in te smeren met een heerlijke zalf.

Ga maar door met Marcel fluisterde hij mij in mijn oren laat mij me gang maar gaan.
Het was een heerlijk gevoel tussen mijn billen en af en toe voelde ik een vinger in mijn nauwe gaatje glijden.
Dit ging zo even door terwijl ik Marcel zijn tepels verwende voelde ik hoe George langzaam mijn kutje oprekte door er meer vingers in te duwen.
Lekker vroeg Marcel? Ik knikte en was benieuwd wat er verder zou gebeuren.
Marcel kwam overeind en George ging de kamer weer uit ik keek nog snel achterom en zag dat hij naakt was en dat het inweiden van mijn kontje hem niet onberoerd had gelaten zijn heerlijke pik stond recht overeind toen hij de deur achter zich dicht trok.

Zo ga nu maar lang uit op je rug op de bank liggen en trek je benen op. Ik deed wat hij vroeg. Marcel kroop voor me en duwde mijn benen verder omhoog zodat hij nu vrij zicht had op mijn billen.
Ik zag zijn stijve pik en bedacht dat ik nu voor het eerst geneukt zou worden. Marcel smeerde zijn pik in met nog wat van de zelfde zalf die George ook voor mijn kontje had gebruikt en drukt langzaam zijn pik bij me naar binnen.

Ik was bang dat het pijn zou doen maar hij was zo voorzichtig dat ik eigenlijk alleen maar lust voelde en wou dat hij sneller naar binnen gleed. Alles was zo heerlijk vochtig dat het heel gemakkelijk ging en al snel ging hij heen en weer en kreunde we allebei hoe heerlijk het was.
Terwijl Marcel mij aan het neuken was speelde hij met mijn op springen staande pikkie die ook heerlijk glad was geworden van het geil en de zalf.
Ik werd helemaal gek van die dikke pik van Marcel in mijn kont en het glijden langs mijn prostaat dat ik het niet lang uithield en al snel weer heftig klaar kwam en mijn geil over mij en Marcel heen spoot.

Ik voelde Marcel het tempo verhogen en hoorde hem kreunen hoe lekker hij dit vond in mijn nauwe kontje en dat hij ookklaar ging komen.
Hij haalde zijn stijve pik uit mijn kontje en spoot klodders zaad over mij heen tot in mijn gezicht.
Nog een paar keer trok aan hij aan zijn langzaam slapper wordende pik en liet zich toen over mij heen zakken.

Zo bleven we nog even liggen in ons eigen geil en zweet.
Ok hoe vond je het voor herhaling vatbaar?
Nou als u het niet erg vind dan de volgende keer na het zwemmen ik ben hartstikke moe en weet niet of ik nog een keer kan.
Hij begon te lachen en zei dat bedoel ik ook ik krijg hem nu ook niet meer overeind.

Word vervolgd

1641 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.