Mijn eerste keer

Vanwege werk diende ik me te verplaatsen in de buurt van Arnhem. Rond 16u was ik klaar en begaf ik me met de wagen richting huis.

In de wagen werd ik geil door gedachtes die al langer door mijn hoofd speelden, namelijk eens proeven van de gay wereld. Ik ben zelf mid 40.
Spontaan kwam het idee in mijn hoofd om eens naar een sexbios te gaan. Ik kwam er achter dat er ook eentje in Arnhem was, dus ik begaf me met een bonzend hart naar daar. Het was het idee om daar een filmpje te kijken en daar mijn ogen verder de kost te geven.
Aangekomen bonsde mn hart door mijn keel. De man achter de kassa verteld me dat het maandag was en dus een speciale middag: iedereen moet naakt zijn.
Dit had ik even niet voorzien maar ik stemde toe en ging met een handdoekje naar boven. Mn hart ging nu nog sneller maar ergens vond ik het ook wel een geil vooruitzicht. 
Eenmaal boven, kleedde ik me uit el ging rondlopen. Best apart om zo samen te zijn in een onontdekte wereld met toch gelijkgestemden.
Ik probeerde blikken te vermijden en begaf me naar de gay bios. Daar keek ik naar de geile actie op het scherm en af en toe kwam er iemand binnengewandeld. Ik voelde wat rust tot me komen.
Even daarna bezocht ik de hetero bios en daar vond ik meer mannen. Geen enkele vrouw overigens, wat ook prima geweest was gezien mijn bisexualiteit.
Even later kwam er een wat oudere man langs me zitten. Ik keek even langs me zag dat hij zich aan het masturberen was. Ik kon mijn ogen niet van zijn pik houden, want die was behoorlijk lekker. Op een bepaalde moment keek ik hem aan en hij zat ook naar mijn pik te loeren. De mijne was immers in volledige erectie. Op een bepaald moment zie ik hem met zijn mond bewegen naar mijn pik maar ik weiger dat, ik wil dit nog niet. Hij houd zich terug maar ik besluit was zijn pik vast te nemen. Het was wel raar maar lekker geil om die geschoren pik en ballen vast te nemen en te masturberen. Ik voelde ook de drang om mijn vinger over zijn gaatje te bewegen en deed dat ook. Inmiddels speelde zich al wat voorvocht op. Hij voelde aan mijn tepels en ik aan de zijne. Zijn tepels waren best groot en hard, wat ik heel geil vond. Even daarna ging hij weg. 

Ik besloot me terug naar de gay room te begeven. Daar stond ook een oudere man. We keken elkaar aan en weer begonnen we aan mekaar te voelen. Hij voelde ook aan mijn kont (al zeg ik het zelf, die is goed en bol) Hij keek me hunkerend aan en voelde ook aan mn kutje. Dat voelde lekker. Ik draaide me met mn kont naar hem en pakte zijn lul vast. Ik duwde zijn half harde lul tussen mijn bilnaad. Dit bevestigt ook mijn idee dat ik meer bottom ben. Maar ik vond hem te oud en besloot verder te gaan.
Achteraan bevond zich een dark-room. Ook weer superspannend om daar binnen te gaan. Je merkte daar de spanning en drang van de mannen op. Iemand werd gepijpt maar ik vermeed teveel blikken. Ik wou even afwachten en kijken en leren. Wat verder was een andere kamer waar iemand in een stoel lag. Hij werd enorm hard afgezogen en kwam net klaar toen ik langs hem kwam staan. De man die hem pijpte vroeg of ik hem ook eens wou neuken. Toen zag ik het pas. Hij had net de man geneukt en had hem daarna klaar gepijpt. Ik voelde een behoorlijke geilheid maat besloot dit nog niet te doen. Wel pakte ik de stijve van de man in de stoel even vast en masturbeerde hem even.
Dat was voor mij ook goed. Ik had mijn grenzen verlegd en ontdekt. Eigenlijk was het goed bevallen.
Ik besloot me even gaan te masturberen op wc en daarna richting huis te keren.
Onderweg kreeg ik een beetje weerslag omdat in me afvroeg wat ik gedaan had. Maar het keerde al snel om in geilheid. Ik voelde steeds meer geilheid terugkomen en fantaseerde hoe ik sex zou kunnen hebben gehad met de eerste man. Oraal maar ook hoe hij me mocht neuken. Ik ben dezelfde dag nog 3x klaargekomen op deze fantasie.
Maar het werd me wel duidelijk dat dit iets is wat ik meer wil ontdekken.
Er komt een dag dat ik zelf in die stoel lig met een lul in mn kutje en een andere in mijn mond.

3294 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.