Olaf, Petra Ed en Tom deel I

Geplaatst door: bootwanker op 10-05-23

Olaf was al jaren met Petra getrouwd. Ze hadden 2 kinderen en die waren net de deur uit. Ze hadden het best goed samen en alles verliep best goed. Op seksgebied was het nooit spannend geweest, maar dat hadden ze allebei zo op hun beloop gelaten. En na de geboorte van de kinderen was er helemaal al niet veel van terecht gekomen. Ze hadden het nog wel eens over therapie gehad om te kijken of het allemaal wat opgekrikt kon worden, maar ook daar was niks van gekomen. Ze waren wel een keer samen in België naar een cursus geweest en dat was nou niet echt een succes geweest. Petra had wel wat met andere mannen geëxperimenteerd, maar Olaf had alleen maar wat toegekeken en vond het allemaal maar niks. Of het moest al zijn dat hij bij alle aanwezige mannen eens had gekeken of die een grotere pik en zak hadden dan hij. Enfin, ze hadden het er niet meer over gehad en het leven ging zo z’n gangetje. Ze hadden nog een aantal keren geëxperimenteerd met speeltjes en Petra had zelfs dildo’s bij Olaf uitgeprobeerd. En tot Olaf’s verbazing vond hij dat geiler dan seks met Petra. Hij had daarover niks tegen Petra gezegd en had bij zichzelf diverse keren dildo’s uitgeprobeerd en was daar best happy mee.

Op een dag moest Olaf een paar dagen weg voor een cursus. Dat gebeurde ook regelmatig. En Olaf had altijd de indruk dat als hij terugkwam Petra in opperbeste stemming was. Hij nam altijd aan dat dat was omdat hij weer terug was. Deze keer was de cursus nou niet bepaald interessant en aan het eind van de dag was hij van plan om met een fles wijn naar zijn kamer te gaan. Ineens hoorde hij een stem achter zich die vroeg of dat nou allemaal wel zo gezellig was. Hij stelde zich voor als Tom en vroeg of Olaf niet liever even met hem aan de bar wilde gaan drinken. Het werd al snel gezellig en Olaf en Tom konden het prima met elkaar vinden. Tom was wat jonger dan Olaf en vertelde dat hij getrouwd was geweest, maar ontdekt had dat hij op mannen viel en daarom was gescheiden. Het was een heel gedoe geweest, maar hij had nu alles weer voor elkaar.


Hij was wel op zoek, maar had nog niet de ware ontmoet. Inmiddels wel een aantal leuke contacten gehad, waar hij veel van had geleerd. Olaf vertelde dat hij getrouwd was met Petra en twee kinderen had, die nog niet zo lang geleden de deur uit waren gegaan, en dat alles nu even wennen was. En nu na een paar glazen wijn durfde hij Tom ook wel vertellen dat hun seksleven nou niet je van het was. Of liever gezegd eigenlijk niks voorstelde. Inmiddels voelde hij Tom zijn hand op zijn knie liggen en even later wat omhoog gaan. Tom fluisterde in Olaf zijn dat hij wel wat wist om hun seksleven wat levendiger te maken. Olaf had inmiddels genoeg gedronken om op Tom zijn voorstel in te gaan en met hem mee naar zijn kamer te gaan. Ze waren nog niet binnen of tot Olaf zijn verbazing begon Tom onmiddellijk met hem te zoenen en vrijen. Verbazingwekkend genoeg was dat erg geil en Olaf gaf zich helemaal over aan Tom. Het duurde ook niet lang of hun kleren lagen verspreid door de kamer en lagen ze naakt op bed. Olaf genoot van Tom zijn naakte lijf tegen hem aan en hoe Tom zijn tong zijn hele lichaam begon te verkennen. Een hele nieuwe ervaring. Tot ineens Tom zijn tong zijn zak en pik had bereikt en hij voelde hoe zijn zak werd gelikt en op een gegeven moment helemaal in Tom zijn mond verdween en zijn ballen door Tom zijn mond rolden. Olaf genoot met volle teugen. Dit had Petra nooit zo bij hem gedaan. En toen voelde hij Tom zijn tong over zijn pik glijden en vakkundig zijn eikel verkennen. Alles werd heerlijk met Tom zijn tong bewerkt en Olaf lag te kronkelen in bed. Ongekende sensaties. Opeens was Tom zijn gezicht weer op dezelfde hoogte van zijn gezicht en zag hij dat Tom een hele knappe man was met heldere doordringende ogen. Kwam het nu door de drank of was hij een beetje verliefd op Tom aan het worden? Hij was even in de war totdat hij Tom zijn tong weer in zijn mond voelde en er weer heerlijk werd getongd. Maar even geen gedachten en alleen maar genieten van dit moment.


Tom draaide zijn lijf zo zodat ze in standje 69 lagen. Tom had inmiddels weer het likken en zuigen aan zijn pik hervat en Olaf begon ook aan die van Tom. Hij had nog nooit een pik gezogen en begon even wat onwennig er aan te likken en zuigen. Maar dat was snel voorbij. En terwijl Tom aan zijn pik likte en zoog stortte hij zich op die van Tom. Nooit geweten dat het zo geil was om een pik te zuigen en ballen te likken. Beide mannen gingen helemaal in elkaar op en er was een poosje niks anders te horen dan smakkende en kreunende geluiden. Ineens voelde Olaf een vinger bij zijn sterretje. Even verstarde hij, maar aangezien hij nu al zover was gekomen liet hij Tom maar begaan. Ineens voelde hij wat glibberigs en koud tegen zijn sterretje en dat Tom met een vinger bij hem naar binnen gleed en al heel snel daarna met twee. Blijkbaar raakte Tom iets heel gevoeligs want er gingen allemaal geile suizingen door zijn lijf en pik. Ergens in de verte drong nog tot hem door dat het zijn prostaat moest zijn die Tom wist te masseren. Ineens hield Tom op en smeerde Olaf zijn pik in met glijmiddel en zei dat hij op zijn rug op bed moest gaan liggen. Voordat Olaf wat kon zeggen liet Tom zich op Olaf zijn pik zakken en begon die genadeloos te berijden. Olaf werd zo enorm geil dat hij riep dat als Tom zo doorging hij klaar zou komen. Tom hield onmiddellijk op en liet Olaf op knieën en handen op het bed zitten. Hij voelde weer dat Tom een straal glijmiddel op zijn sterretje liet lopen en dat hij met zijn vingers bij Olaf naar binnen ging om weer zijn prostaat te masseren. Er gingen weer geile suizingen door zijn lijf en hij besefte amper aan dat Tom inmiddels zijn pik bij hem naar binnen probeerde te schuiven. Tom zijn pik was blijkbaar wel wat groter dan de dildo’s waarmee hij had geëxperimenteerd. Maar uiteindelijk voelde hij Tom zijn pik naar binnen glijden. Het voelde even pijnlijk en alsof zijn kringspier zou opscheuren, maar dat was maar heel even. Alles in zijn lijf suisde en trilde. Hij was nog nooit zo geil en opgewonden geweest. Hij voelde dat hij klaar ging komen. En toen hij over bed afspoot voelde hij tegelijkertijd warme stralen zijn darmen ingespoten worden. Hij was nog nooit zonder handen klaar gekomen en ook nog nooit zo heftig. Beide mannen vielen doodmoe in elkaars armen in slaap.


De volgende ochtend was Olaf te laat voor de cursus, maar het kon hem niks schelen. Zijn collega’s keken hem wat meewarig aan en dachten dat hij zich gewoon had verslapen. Hij hoorde niet veel meer van wat er op de cursus werd gezegd en toen hij thuis kwam vroeg Petra hem of er wat gebeurd was. Hij deed zo anders als anders. Olaf grijnsde wat en gaf als antwoord dat zij ook altijd zo anders reageerde als anders als hij thuiskwam van een cursus. Het hoge woord kwam eruit. Zij had al een paar jaar een vriendje erbij omdat de seks met Olaf nou eenmaal helemaal niks was en dit vriendje haar wel kon bevredigen. Dus als Olaf weg was kwam het vriendje bij hen thuis of ging zij naar het vriendje en hadden ze spetterende seks. Olaf gaf toen toe dat hij had ontdekt seks met een man lekker te vinden. En dat hij Tom had ontmoet op de laatste cursus en daar hele geile seks mee had gehad. Hier moest eens over worden gefilosofeerd. Wat te doen.

2064 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.