Petra, Olaf, Ed en Tom deel II

Geplaatst door: bootwanker op 10-05-23

Gelukkig waren er geen knallende ruzies geweest tussen Olaf en Petra en hadden ze samen bedacht wat ze zouden kunnen doen. Ze hadden het best goed samen en konden het samen prima vinden. Alleen de seks was waardeloos. Petra had een vriendje en Olaf dacht dat Tom ook wel wat met hem zou willen. En na wat telefoontjes en appjes bleek Tom inderdaad wel geïnteresseerd. Besloten werd om allemaal maar eens kennis met elkaar te maken en kijken of het samen iets kon worden. Het vriendje van Petra heette Ed en hij had Petra verteld ook wel eens seks te hebben gehad met mannen en dat ook wel lekker te vinden. Na wat overleg met iedereen werd een datum afgesproken en dan zouden ze wel zien wat er van kwam.

Eindelijk was het zover en Ed en Tom kwamen zo ongeveer tegelijk bij hun aan. Handje gegeven …. uh…. Toch maar knuffel. Eerst wat onwennig kennis maken. Koffie, frisje… en nadat iedereen zo ongeveer alles had verteld en wat ideeën had geopperd begonnen ze heel voorzichtig wat met elkaar te zoenen en elkaar wat te strelen. Op een gegeven moment was Petra weg en Olaf dacht dat ze naar de wc was, maar het duurde wel redelijk lang. En net toen Olaf zijn innige knuffel met Ed en Tom wilde onderbreken kwam Petra weer de kamer in. Ed vertrok geen spier en had dit blijkbaar eerder gezien, maar Tom en Olav keken verbijsterd naar Petra. Ze had een geel, strak rubberpakje aan met gele rubber laarzen. Alles bedekt behalve haar kruis, mond, neusgaten en ogen. Tom en Olaf waren nauwelijks wat bijgetrokken of Petra had al de regie in handen. “Kom op mannen, dan gaan we boven wat met elkaar geile spelletjes doen” Olaf wilde de mannen al meenemen naar de slaapkamer, maar Petra zei dat ze zich eerst moesten uitkleden in de logeerkamer.


Ze hielpen elkaar wat en ondertussen werd er wat gezoend en gegraaid. Maar Petra stopte dat en ze werden naar de slaapkamer gedirigeerd. Ook hier was Olaf helemaal verbijsterd over. Gordijnen dicht, sfeervolle verlichting, maar wat geheel nieuw was was dat over het bed een speellaken lag en de vloer ook bedekt was met pvc kleden. Ed was dit blijkbaar gewend en keer er niet anders van op. En Tom begon tegen Olaf te zeggen: “Maar ik dacht dat jij zei dat Petra….” en verder kwam hij niet want Olaf gaf hem een por ten teken dat hij zijn mond moest houden.

En al snel werd duidelijk wie in dit spel ging bepalen hoe het zou gaan. “Olaf, jij gaat op bed liggen, Tom, gaat aan Olaf zijn hoofdeinde zitten en laat je pik en ballen door hem afzuigen en Ed, jij gaat Olaf zijn kontje lekker open likken”. De drie mannen keken even elkaar onwennig aan, maar deden wat Petra zei. Petra keek toe en stond zichzelf te vingeren bij het schouwspel. “Tom, pers je pik tot aan je ballen in Olaf zijn mond. Ik wil zien dat je er tot aan je zak in zit en Olaf diep in de keel neukt. Ed, jij moet dieper en harder Olaf zijn sterretje likken”. Er werd gehoorzaamd. “We gaan eens kijken of Olaf begrijpt hoe ik verlang naar geile, kinky seks” En ze keek al vingerend en kreunend toe hoe de mannen haar bevelen opvolgden en ook al smakkend en kreunend genoten van de geile mannenseks. Olaf ging helemaal op in de aandacht die hij kreeg van beide mannen en hoorde op de achtergrond nog wat geluidjes van Petra totdat ze zei: “Tom, ga Olaf neuken en Ed ga hem nu je pik laten zuigen.


Maar eerst wil ik nog even het geil van je pik likken” En Olaf zag hoe Petra Ed zijn pik gretig en smakkend aflikte, waarna die pik in zijn mond verdween. Tom wreef plagend met zijn natte eikel over Olaf zijn sterretje totdat hij hem er in een keer in stootte. Maar Olaf zijn sterretje was goed voorbewerkt zodat hij er zonder moeite in ging. “Neuk die slet, harder, harder. Ik wil je ballen tegen zijn kont aan zien geperst worden. Pomp hem vol” En Tom volgde Petra haar bevel op en neukte Olaf als een wild dier totdat hij kreunde dat hij kwam. Olaf kronkelde onder het geweld van een neukende Tom en een Ed, die hem stevig in de mond en keel neukte. En dat viel nog niet mee, want die pik van Ed was een stuk groter dan die van Tom. Olaf voelde hoe Tom klaarkwam en pulserend zijn warme zaad in hem afspoot. Tom wilde even op Olaf gaan liggen om bij te komen, maar Petra commandeerde dat hij moest blijven staan en zijn pik en Olaf moest laten zitten. “En nu pissen. Pis die kont vol van die geile slet. Jullie wilden toch geile, kinky seks met elkaar?” Tom was even beduusd, maar het lukte hem blijkbaar toch en Olaf voelde Tom zijn warme pis zijn darm vullen. Net toen Tom zijn pik eruit wilde trekken zei Petra dat Olaf zijn kontje goed dicht moest knijpen en dat nu Ed op bed moest gaan liggen. En Olaf moest met zijn kontje op Ed zijn gezicht gaan zitten. “Tom, ik wil even al dat geile zaad en pis van je pik likken”. En kreunend en al vingerend likte ze Tom zijn pik schoon. “Nu, Olaf. Laat al die pis vermengd met zaad van Tom maar in de mond van mijn pisslaaf lopen. Alles opdrinken geile pisslaaf van me”. En Olaf ontspande zijn sterretje en liet langzaam alles lopen. Hij zag hoe Petra zich wellustig vingerde en Ed aanmoedigde om alles op te drinken. Toen Olaf klaar was ging Petra met Ed tongzoenen en hem knuffelen. “Hmmm, heerlijk. Goed gedaan schat. Nu mag jij Olaf gaan neuken” “Zo Tom, terwijl Ed Olaf neukt ga jij Olaf afzuigen” Ed was druk bezig zijn pik in Olaf zijn sterretje te persen en Tom begon gehoorzaam Olaf af te zuigen. “Zo, zo, geile sletjes van me. Jullie zijn zo gehoorzaam geweest en hebben jezelf lekker aan elkaar vergrepen. Geil gezicht”


En Petra klom op bed en ging boven hen drieën staan. Ze keek toe hoe Ed Olaf neukte en moedigde hem aan om hem harder te neuken. “Ik wil straks die geile pik straks heerlijk aflikken”. En toen bepiste ze al staande alle drie mannen. Ze had haar blaas goed gevuld, want het leek een oneindige stroom. Toen ging ze op bed liggen en moest Ed zijn pik door haar laten aflikken. “Hmmmm, wat heerlijk een heerlijk geile pik heb je nu, ga me daarmee maar eens heerlijk neuken en ons samen klaarrijden. Ondertussen wil ik zien hoe Tom of Olaf zijn pik gaat zitten en hem klaarrrijdt” Er klonk in de kamer een poosje alleen het gekreun en gehijg van geile, neukende mensen totdat langzamerhand de hoogtepunten werden bereikt. Olaf riep dat hij hij kwam en spoot af in Tom zijn kontje en Tom spoot voor een tweede keer af over Olaf zijn buik. Ed en Petra kwamen ook allebei tegelijk klaar onder een hoop gekreun en liederlijke taal. Ze lagen alle vier nog even te zwemmen in alle pis en zaad dat ronddreef en gingen toen in stelletjes van twee zich douchen. Dit zou wat kunnen worden. Dit viertal.

1735 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.