Ontmaagd door mijn neef

Geplaatst door: grnbttm op 12-05-23

Toen ik jong was ging ik elk jaar samen met mijn neef in de zomervakantie een week logeren bij mijn opa en oma. Ik had veel lego, hij had veel playmobil en zo speelden we de hele week samen. Op een bepaald moment werden we toch wat te oud voor lego en playmobil en vermaakten we ons met vissen, fietsen en op de bank hangen. Daar ben je dan ook puber voor. 

Helaas overleed op een bepaald moment mijn oma, maar we bleven dan toch nog bij mijn opa komen. Na een dagje buiten zitten we 's avonds voor de TV wat te zappen en komen dan opeens langs een film op een vage Duitse zender, waarin een jonge vrouw naakt en wijdbeens vastgebonden op de grond ligt en onder handen wordt genomen door een stel mannen. Onze opa is in de schuur, dus we blijven even kijken. Mijn pik begint wel hard te worden bij het zien van dit tafereel, en bij mijn neef zie ik ook een bobbel in zijn broek ontstaan. Als onze opa binnen komt zappen we maar snel verder.

Als we een paar uur later op de logeerkamer zijn om te gaan slapen komt het gesprek al snel op de scene die we net hebben gezien en over sex. Ik heb tot dan toe wel wat gezoend, maar verder nog weinig gedaan. Hij is al wel wat verder gegaan en heeft ook al wat meisjes geneukt. Opeens vraagt hij me of hij mijn pik mag zien. Hmm ja als puber is dat toch een dingetje, maar mijn pik is al hard en ik ben al geil, en dus knip ik het licht aan en doe de deken opzij. Hij komt bij mijn bed staan, waarna ik mijn slip naar beneden trek. Toch wel gek om zo mijn harde pik te laten zien. 'Hmm mooi hoor' zegt mijn neef. Hij pakt hem vast en trekt er even aan. Dat voelt best lekker. 'Nou wil ik jouw pik ook zien' zeg ik tegen hem. Hij trekt ook zijn slip naar beneden, waarna een grote pik tevoorschijn komt. Ik ben niet ontevreden met mijn 17x5, maar die van hem is een stuk groter, ik denk zeker 20x6. Ik pak ook zijn pik even vast, waarna hij weer terug gaat naar zijn eigen bed. 

Ik doe het licht weer uit, maar mijn pik blijft keihard. Ik begin er aan te trekken. Blijkbaar hoort mijn neef dat, want ik hoor opeens: 'Ben je nu aan het rukken?' 'Eh ja'. 'Nou dan wil ik je wel zien hoe je dat doet'. Ik doe het licht weer aan en mijn neef komt weer bij mijn bed staan. Het is wel heel geil om zo bekeken te worden en al snel kom ik hijgend klaar en spuit mijn zaad over mijn buik. 'Hmm lekker, ik ga me ook nog even aftrekken' zegt mijn neef. Hij gaat terug naar zijn bed en begint aan zijn grote pik te trekken. Ik kijk toe en zie nu hem al snel dikke klodders sperma over zijn buik spuiten. Toch ook wel geil om te zien. 

De volgende dag moet ik regelmatig terug denken aan de grote pik van mijn neef. Als we ’s avonds weer naar bed gaan komt het gesprek meteen weer op seks. Al snel heb ik weer een harde pik. Mijn neef blijkbaar ook want nu hoor ik hoe hij zich aftrekt. ‘Zal ik jou aftrekken’?’ vraag ik hem. 'Ja mag wel', is het antwoord. Ik ga naar zijn bed en pak zijn pik vast. Zachtjes begin ik er aan te trekken. Het voelt apart om de pik van een ander in mijn handen te hebben. Maar ik doe het blijkbaar wel goed, want mijn neef begint te kreunen en te zuchten. Het duurt niet lang voordat ie schokkend en kreunend klaar komt en zijn zaad over zijn buik spuit.
Ik ga weer terug naar mijn eigen bed, met een keiharde pik in mijn slip. ‘Zal ik jou ook nog aftrekken?’ vraagt mijn neef. Dat wil ik uiteraard graag en dus doe ik snel mijn slip uit. Mijn neef komt naar mijn bed, pakt mijn pik vast en begint er behoorlijk hard aan te trekken. Maar het is wel erg lekker en al snel kom ik ook kronkelend klaar.

Nu we elkaar hebben afgetrokken is het niet moeilijk te bedenken wat de volgende stap zal zijn. De volgende avond kunnen we niet wachten om naar bed te gaan. Ik had al eens gefantaseerd over hoe het zou zijn om een pik in mijn mond te hebben en nu heb ik misschien wel een geweldige kans om dat eens uit te proberen. Ik vraag mijn neef dus meteen of ik aan zijn pik mag zuigen en dat wil hij uiteraard graag. Ik kom op mijn knieën naast zijn bed zitten, pak zijn pik vast en neem hem voorzichtig in mijn mond. Het voelt vreemd aan, maar toch ook wel lekker. Ik neem de pik wat verder in mijn mond en begin er voorzichtig aan te zuigen. Mijn neef waardeert dat wel want hij begint alweer zachtjes te kreunen. Ik lik aan zijn eikel en trek hem ondertussen rustig af. Als ik voel dat hij bijna klaarkomt stop ik met pijpen en trek hem verder af tot hij begint te spuiten. 
Ik ben ondertussen zelf ook erg geil geworden en mijn pik is al erg nat van het voorvocht. Eigenlijk zou ik willen dat mijn neef mij ook pijpt, maar hij heeft helaas geen zin om mijn voorvocht te proeven. Daarom trekt hij mij alleen af, maar omdat ik erg geil ben kom ik toch ook weer heerlijk klaar. Helemaal omdat hij als extraatje nog een vinger in mijn kont stopt. Het is de eerste keer dat iemand dat bij me doet en het voelt wel erg lekker.

De volgende avond gaan we weer op tijd naar bed. Mijn neef begint meteen weer over sex. Hij zegt: 'Weet je wat ik nog wel wil proberen? Ik zou het nog wel eens willen doen zoals homo's het doen.' 'Je bedoelt echt elkaar in de kont neuken?' vraag ik een beetje verbaasd en toch ook wel geil. Tot dan toe had ik thuis wel eens een potlood enzo in mijn kont gestopt en dat vond ik best lekker maar ik had niet gedacht dat hij ook zover zou willen gaan. 'Ja ik wil wel eens weten hoe dat voelt' zegt hij. 'We zouden het kunnen proberen' antwoord ik, 'maar wil jij dan eerst bij mij of ik bij jou?'
'Je mag het eerst wel bij mij proberen' zegt hij. Stiekem had ik andersom gehoopt, maar goed. Mijn neef stapt uit zijn bed, doet zijn slip uit en gaat naakt op zijn knieën voor het bed zitten. Ik doe mijn slip ook uit en ga achter hem zitten. Met mijn keiharde pik ga ik door zijn bilnaad tot ik voel dat ik voor zijn gaatje zit. Voorzichtig duw ik mijn eikel naar binnen. Maar blijkbaar niet voorzichtig genoeg want mijn pik zit nog maar een paar centimeter in zijn gaatje als hij het uitschreeuwt van de pijn. 'Au au au, haal hem er uit, dat doet heel erg zeer'. Ik trek mijn pik weer terug. Mijn neef staat op en gaat terug naar zijn bed.

'Hmm dat voelde niet lekker' zegt hij. Ondanks deze ervaring heb ik eigenlijk nog steeds wel zin om zijn pik in mijn kont te voelen. 'Wil je nog wel in mijn kont?' vraag ik dan ook. 'Mwoah, mwoah' krijg ik als antwoord. Het is me wel duidelijk dat hij denkt dat als hij mij mag neuken, dat ik hem dan alsnog ook wil neuken. Maar dat hoeft voor mij niet, daarom stel ik een andere tegenprestatie voor. Op zijn kamer thuis heeft hij een poster hangen van Alyssa Milano, toen mijn favoriete actrice. Als ik die mag hebben dan mag hij mij proberen neuken. Dat vindt hij wel een goed plan, maar dan wel op voorwaarde dat hij ook in mijn kont klaar mag komen. Dat mag van mij.
Nu ga ik op mijn knieën voor mijn bed zitten. Voordat hij achter mij komt vraag ik hem of ik hem nog even zal pijpen, zodat zijn pik lekker glad en nat is. Dat mag en dus neem ik eerst zijn pik nog even in mijn mond. Tegelijk duw ik 2 vingers in mijn gaatje en maak die met wat spuug ook nat. Daarna ga ik op mijn knieën en buik liggen, met mijn benen gespreid en mijn kontje een beetje omhoog. Mijn neef komt achter mij zitten, duwt mijn benen nog wat verder uit elkaar en zet dan zijn pik tegen mijn gaatje. Hij duwt zijn pik naar binnen en ik voel hoe mijn gaatje flink wordt uitgerekt. Pff dit voelt wel heel heftig en eigenlijk niet echt fijn. Maar ik verbijt de pijn en voel hoe zijn pik verder naar binnen glijdt totdat hij helemaal in me zit. Het voelt wel erg vol. Hij trekt zijn pik langzaam terug en duwt hem dan weer naar binnen. Het voelt nog steeds heftig maar bij elke stoot merk ik dat mijn kontje er aan begint te wennen. En dan begin ik het zo langzamerhand ook steeds lekkerder te vinden om die dikke pik in mijn kontje te voelen. Ik word steeds geiler en mijn pik wordt keihard en druipt van het voorvocht. 
Mijn neef voert het tempo nog verder op en begint steeds harder te stoten. Ik voel dat hij bijna gaat komen. Nog een paar harde stoten en dan spuit hij mijn darmen vol met zijn warme zaad. Uitgeput ligt hij even op me, met zijn pik nog in mijn kontje. 'Poeh, dat was wel erg lekker' zegt hij. Dan trekt hij zijn pik terug uit mijn kont en staat op. Ik sta ook op en ga op mijn rug op bed liggen, met mijn benen omhoog. Ik ga met mijn hand naar mijn kont en voel dat mijn gaatje wijd uitgerekt is en nat is van zijn zaad. Mijn pik is nog keihard en terwijl mijn neef toekijkt trek ik me af totdat ik ook heerlijk klaar kom.

Als ik de volgende ochtend wakker wordt voel ik zijn zaad nog steeds in mijn kont. Helaas zit de logeerpartij er dan alweer op. Het was ook de laatste keer dat we bij mijn opa logeerden, dus mijn neef heeft me niet vaker kunnen neuken. Die poster heb ik ook niet meer gekregen, maar sindsdien weet ik wel hoe heerlijk het is om een pik in mijn mond en kont te voelen.

4601 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.