Dat zal wel weer !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 15-05-23

De titel is iemands levens motto oke! Nu naar de sportschool speciaal voor de lgbti gemeenschap is veilige omgeving. Er ontbrak iets een massage salon nou die kwam er daar gebeurd de actie. Marcel welk de salon beheerst griezelt van die bezweten brede gasten. Dus eerst snelle douche voor massage natuurlijk. Hij zelf is meer in de beren en de kalende mannen. Afwachten of hij de klandizie krijgt die hij wil. We komen er achter wat Kees in appartement deed en waarom tweepersoons bed eigenlijk geen raadsel. Marcel werkt met een team maar verhaal draait om Marcel kan ook letterlijk nemen haha. Dat zou beste zo kunnen zien !


Het was rustig in de salon dat moment. Marcel handen gingen over een blonde man dat moment. Geduld de voorkant zien we ook wel smalle kontje belooft genoeg. Is de man gekeerd heeft Marcel beide handen nodig om de pik te masseren. De man werd eerder afgetrokken dan gemasseerd haha. Marcel had er geen probleem mee alvast. Toen de man kwam maakte Marcel zijn buik schoon. Deed alles voor op de stijve pik ging zitten cm na cm. De man stond droog ramde hem er in bij Marcel. De pijn trok weg en de schrik ook.

Het was Kees die daar lag. Hij had geen baan en wilde slank blijven dus deze sport school. Dat hij voldeed aan Marc zijn wensen oke toch. Marc geniet van hoe Kees hem vult ja de condoom natuurlijk. Even douchen en weg zou denken nee. Kees doucht wel maar komt terug. Hoe legt zijn probleem uit Marc wil hem helpen. Kees kan voorlopig bij hem verblijven nu geen huis heeft. En baan vinden ze wel niet in de sportschool teveel af leiding. Is onbelangrijk hoe gymnastiek leraar wordt denk ik.

Even mededeling mogelijk blijf tijd weg door omstandigheden wordt geopereerd aan mijn handen.

1899 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.