Maik en Lex, bottoms en sub 4

Geplaatst door: lex4seks op 17-05-23

*vervolgverhaal, lees voor het meeste plezier eerst de andere delen


Zo zaten Maik en ik naakt te eten en te drinken op het dakterras terwijl de zon begon onder te gaan. We bespraken hoe we door Tim waren bespeeld en hoe we zonder morren en tegenstand (had door de bondage ook niet meer gekund) waren gebruikt als pisnicht en ik als spermacontainer in het toilet van Maik's  stamkroeg. We vroegen ons af waar Tim eigenlijk gebleven was, besproken wat er gebeurd was en wat Josh zijn rol eigenlijk was in het geheel.

Ook kwamen we weer wat in ons 'normale' doen voorzover daar sprake kon zijn in onze naaktheid, onze kooitjes en onze lijven waar sperma en pis resten te zien en voelen waren. Het bier was op en we wilden eigenlijk wel weg maar toen we opstonden en naar de deur liepen kwamen we er achter dat deze afgesloten was. We waren opgesloten in de buitenlucht. "Dan gaan we maar weer zitten" zei ik, tenslotte was er niets anders dat we zouden kunnen doen. Dat deden we en ik merkte dat bij Maik de stemming veranderde.. Ik zat nog in submodus en hij kwam weer terug bij zichzelf. "Dat kunnen ze toch niet maken verdorie" mopperde hij en ik antwoordde dat ze dat dus gewoon wel deden. Het besef was er bij mij nog steeds dat wij de regie hadden afgedragen en die nog steeds niet hadden teruggekregen. Maar naarmate de tijd verstreek, Maik stiller werd begon bij mij de lol er ook wel vanaf te gaan. Net toen wij begonnen te bespreken hoe we hier vandaan zouden kunnen komen ging de deur van het dakterras open. 

Het was Josh de kelner, de nichterige (maar wel knappe) gozer deed of het allemaal de normaalste zaak van de wereld was:  " Lekker gegeten sletjes? kom dan maar mee, jullie mogen naar huis". Zonder veel uitleg nam hij ons mee naar de opslagruimte waar we ons weer mochten aankleden en waar we sleutels, portemonnee en telefoon weer bij ons konden steken. "De rekening is ruimschoots betaald sletjes, wel thuis". Maar toen wij richting de kroeg wilden lopen werd ons duidelijk gemaakt dat we ons daar zo niet konden vertonen werden we via een uitgang in het steegje buiten de deur gezet. We liepen terug naar de woning van Maik, negeerden alles en iedereen en waren blij toen we de voordeur achter ons dicht lieten vallen. 


"Ga jij eerst maar douchen" zei Maik terwijl hij doorliep naar de woonkamer "En geef mij je kleren maar die kunnen dan gelijk de wasmachine in". Ik trok mijn kleren voor hem uit (zonder schaamte, tenslotte had hij onderhand alles wel gezien) en genoot even later van de warme waterstralen die alle zaad en andere lichaamssappen van mijn lijf af spoelden. Haartjes gekampt en fris ruikend stapte ik de woonkamer in waar (vreemd) Maik nog in zijn vieze kleren op de bank aan een biertje nipte. "Pak er zelf maar ééntje uit de koelkast" zei hij voor hij opstond. Even later hoorde ik eerst de wasmachine aangaan en daarna de douche aangaan. Ik nam een slok, slaakte een diepe zucht toen tot me doordrong wat er allemaal gebeurd was. Niet veel later kwam ook Maik binnen, tot mijn verbazing volledig aangekleed (inclusief sneakers, aan zijn lopen kon ik zien dat hij zich ook ontdaan had van zijn kuisheidskooitje. Iets wat ik gewoon niet verwacht had omdat wij tenslotte broeders waren als het aankwam op het bottom en sub zijn. Bovendien wat hadden we nu nog voor elkaar te verbergen?


Plotseling voelde ik wel mijn blootheid, het kooitje tussen mijn wijdverspreide benen en de automatische afstand die dat creëerde tussen ons. Ook hoe hij me bekeek viel me op, smalend ging zijn blik over mijn lijf toen hij een biertje voor me zette. "Ik ga ook even wat aantrekken" zei ik. 


"Waarom zou je dat doen?"

"Omdat jij ook kleren aan hebt getrokken Maik?"

"Ja, dat kan, maar je kan ook gewoon in je blootje en je kooitje zo blijven zitten. Tenslotte ben je toch de laatste in rang, dat weet je toch? Ik heb tenminste nog een beetje dominantie in me, dat heb je in mijn verhalen en mails wel gelezen".


Daar had Maik een punt maar toch was ik volkomen in de war hoe snel deze man kon switchen blijkbaar en ook hoe snel ik dit toch weer accepteerde want ik bleef zitten terwijl Maik mijn reactie in zich opnam. Hij had me inderdaad altijd gezegd dat hij weliswaar 100% bottom was en hooguit neukte als hij gedwongen werd, maar dat hij naast zijn onderdanige kant ook een kleine maar zeer aanwezige dominante kant had. Die had blijkbaar de overhand genomen. Een soort Jekel and Hyde. 


"Je hebt mijn onderdanige kant wel gezien, nu zie je de andere. " Hij begon te vertellen dat het hem zelf ook verbaasde wat er allemaal gebeurd was en dat hij misschien op dit moment aan het compenseren was om zijn mannelijkheid wat op te vijzelen, maar dat hij nu ook genoot. Ik mocht me best aankleden en mijn kooitje afdoen, of ik kon hem het sleuteltje van mijn kooitje aanbieden.  Mijn keuze (beetje valse keuze natuurlijk maar goed), dan zouden we net zo veel plezier hebben dacht hij, behalve dat mijn geile gedrag en gedachten dan het hele weekend tussen ons zouden blijven hangen en dat was vast niet wat ik wilde. Zijn woordkeuze was interessant te noemen. "Maar misschien is het beter als je morgen die keuze gaat maken?" Ik stemde in, want hoewel de klok op dat moment aangaf dat het nog geen elf uur was, was ik wel moe van alles wat er vandaag gebeurd was. Ik bleef dus naakt en Maik gekleed en er zelfs nog iets van een normaal gesprek kwam tot we gingen slapen. Maik op zijn slaapkamer en ik in de logeerruimte. 


Ik werd wakker en toen ik doorhad waar ik was en op mijn telefoon zag dat het al tien uur was besloot ik op te staan. Als Maik nog niet wakker was dan zou koffie en ontbijt maken en als hij wel wakker was dan …. Nou ja dan zou ik wel zien. Ik twijfelde nog even of ik iets zou aantrekken maar besloot het niet te doen en zo liep ik poedelnaakt de woonkamer in waar Maik al bleek te zijn. "Koffie?" vroeg hij en terwijl ik dat bevestigde zag ik dat hij al gedouched en gekleed was. Ik stond naast hem in de keuken en voor hij mij de koffiemok gaf kreeg ik eerst een zoen van hem.. Met de koffie ging ik aan de eettafel zitten en nam zwijgend een slok. 

"Ochtendhumeurtje?" Het was surrealistich

"Nee, maar pas na twee bakken koffie ben ik weer mens" antwoordde ik nors. 

"Gelukkig is er koffie genoeg" lachte Maik die blijkbaar wel erg vrolijk was. "En heeft Lexy nog nagedacht?". Ik moest echt nog even bijkomen en echt wakker worden dus had ik ook niet zo snel in de gaten waar hij het over had. 

"Nagedacht? Waarover?" sprak ik nors.

"Waarover we het gisteravond nog hebben gehad? Dat jij mij accepteert als een man die boven jou staat?" Langzaam drong het weer tot mij door en ik antwoordde dat ik vooral had geslapen en er dus niet over na had gedacht.

"Oh, dat geeft niet, kan je dat zo doen. Ik moet nog wat boodschappen halen en voordat jij mij dan weer in problemen brengt kun jij er hier misschien even goed over nadenken". Ik mompelde dat dat goed was terwijl inderdaad de vraag die hij had gesteld weer naar boven kwam drijven in mijn hersenen. 

Maik schoof een stoel tot vlak voor zijn 46 inch tv en zei dat ik mocht plaatsnemen en of ik nou van nature zo slaafs en volgzaam ben, of nog enorm duf na de enorme hoeveelheid ervaringen en drank van de dag ervoor? Ik ging zitten, liet me zonder enige tegenstand ketenen. Letterlijk. Maik zette mijn linkerhand met een stalen handboeien vast aan de stoelleuning en mijn enkels met kettingen aan de stoelpoten. 

"Nog een kopje koffie terwijl ik weg ben?" en ik stemde in. Maik zette naast me op tafel mijn mok en een thermosfles neer, schakelde de televisie in en zei dat ik me goed moest concentreren waarna ik een draadloze koptelefoon op mijn oren kreeg en Maik een video aanzette. Er kwam een timer in beeld die aftelde van 100. Ik had geen idee of mijn bottom/sub dominante maatje nog in de kamer was, had nog geen seconde na kunnen denken over wat mijn reactie op zijn vraag zou worden toen de timer bij nul kwam. 


Wat er volgde was een opeenvolging van foto's en videofragmenten van piemeltjes, penissen, zowel zwart als wit, spuitend of pissend.  Gezichten van jonge en oudere mannen die of werden ondergezeken of gespoten.. Eén vaste beat eronder en een stem die afhankelijk van de beelden vertelde dat ik van pikken hield, verlangde naar sperma, pis nodig had, mannen wilde dienen, een slet was, een hoer, verlangde naar sperma, dat elke man boven me stond, dat ik een Sissy was, een slaafje, pikken wilde …. Er volgde een tweede video, andere beat en andere stem.. Dit keer alleen korte video's met pijpen de mannen die in hun mond of gezicht werden gespoten, pis drinkende mannen en mannen die geneukt werden of combinaties daarvan… uiteraard met begeleidende teksten. 


In het begin probeerde ik nog na te denken over het voorstel van Maik, dat ik niet alleen anderen zou dienen maar ook hem. Of ik dat wel wilde, ik probeerde nog wanhopig na te denken en me te concentreren op een boswandeling, nam nog een slok koffie (dankzij mijn vrije rechterhand).. 'Dit is hypnose' dacht ik nog ergens… dat werkt niet bij mij… Pik..Sperma..Pis..Pijpen..geneukt worden.. Naakt.. Penis, Lul, .. Zaad… 

Langzaam verdween ik in de beelden en verdwenen alle andere gedachten… Dachten.. Ik… verdween… 


Gebiologeerd, geobsedeerd bekeek ik de beelden en luisterde naar de stem. Tot de stem zachter werd en weg was, toen stopten ook de beelden. Ik wilde dat niet, ook niet dat de boeien om mijn pols en enkels los werden gemaakt. 

"En, heb je al een keuze gemaakt Lexy?" werd er in mijn oor gefluisterd? Het was zachtjes en liefdevol, het was Maik en ik antwoordde, hoorde mezelf antwoorden "Ja Maik, u staat boven mij, u bent dominant aan mij, mag ik u pijpen?" Het was een rare gewaarwording want ik beantwoorde feilloos de eerder gestelde vragen terwijl ik er geen seconde over na had kunnen denken. Dit ging buiten mezelf om. Ik kon ook niet nadenken want toen Maik zei dat het mocht reageerde ik als een gewillige slaaf en opende zijn broek, trok deze naar beneden en stortte mezelf hongerig op zijn pik en ballen. Ik likte, slikte voorvocht, de gladgeschoren zak zoog ik in mijn mond, liet mijn tong om zijn eikel gaan, zoog de hele piemel volledig naar binnen tot ik zijn ballen tegen mijn kin voelde komen en ik ging door tot mijn bottom-maatje zijn sperma in mijn keel deponeerde, wist net op tijd een beetje ruimte te krijgen zodat ik zijn zaad ook in mijn mond kon proeven.


"Ik wist het wel" zei mijn leeftijdsgenoot en liet me even zitten. Vaag zag ik mijn koffie op tafel staan en dronk de koud geworden vloeistof op. "Wacht Maik, u krijgt nog de sleutel van mijn kooitje"


"Die heb ik allang" 

880 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.