Zakenreis Mallorca

Geplaatst door: carlocoen op 17-05-23

Ik was weer eens op zakenreis in Spanje. Voor de zaak moet ik ongeveer één keer in de maand die kant uit en deze keer bevond ik mij in Palma de Mallorca.

Ik ben getrouwd maar heb ik mijn vrijgezellentijd de nodige ervaring gehad met jongens en af en toe komt de behoefte weer eens met een kerel te vrijen naar boven. Zo ook deze keer.


Ik had via internet een leuk hotelletje geboekt aan de rand van het centrum. ´Gay-friendly´ volgens de omschrijving en inderdaad was het midden in een buurt met trendy gay bars.
Ik checkte in en ging me opfrissen op mijn kamer. Het was een uur of 8 en nog behoorlijk warm dus opende ik de ramen van de kamer die uitzag op een grote patio, kleedde me uit en liet me op bed ploffen om even uit te rusten van de reis.


Terwijl ik een beetje nadacht over wat ik deze avond zou gaan doen, werd plotseling mijn aandacht getrokken door zacht gekreun dat opklonk uit de kamer naast mij. Het was een oud gebouw met dunne muren en zonder veel moeite kon ik meeluisteren met wat de buren aan het uitspoken waren. Terwijl mijn hand als vanzelf afdaalde naar mijn pik, hoorde ik duidelijk het geluid van een kerel die krols lag te kreunen. Geil begon ik mezelf af te trekken terwijl het bed bij de buren begon te piepen. Hier werd duidelijk iemand flink doorgepaald, dacht ik bij mezelf, maar was het een man of een vrouw? Het antwoord liet niet lang op zich wachten want al snel hoorde ik een tweede stem onsamenhangende geluiden maken; iets hoger dan de eerste maar ontegenzeggelijk ook een mannenstem.


Gezamenlijk begonnen ze steeds harder en sneller te kreunen en ik stelde me voor hoe 2 bronstige kerels met elkaar bezig waren, hoe de één zijn pik keer op keer diep tussen de billen van de ander stootte en hem helemaal open splijtte…


Ik streelde mijn scrotum met mijn linkerhand terwijl ik bloedgeil steeds sneller aan mijn paal begon te trekken. Al snel stond ik op het punt om klaar te komen maar dwong ik mezelf nog net op tijd om gas terug te nemen; Dít wilde ik vanavond zelf beleven…vanavond wilde ik ook weer eens een hete pik proeven en al mijn zaad zou voor mijn, nu nog onbekende, lover zijn...


Het gekreun aan de andere kant van de muur hield onverminderd aan. Het bed begon nog harder te piepen tot één van de twee een harde kreet slaakte terwijl de ander door bleef kermen. Het voorvocht lekte nu uitbundig uit mijn eikel en mijn pik smeekte erom om stevig afgetrokken te worden maar ik hield me in.

Het werd nu stil bij de buren. Ingespannen luisterde ik of ik nog een geluid kon opvangen terwijl ik met mijn vinger het voorvocht van mijn eikel streelde en het wellustig over mijn tepel uitsmeerde…maar het leek er op dat het feest voorbij was. De buren lagen nu zeker voldaan naast elkaar lagen uit te hijgen, hun bezwete lichamen vol zaad...mmmm...tijd om zelf op jacht te gaan!


Ik kleedde me aan en ging naar de dichtstbijzijnde gaybar op de hoek van de straat. Het was er redelijk druk, een mannetje of 20, en ik besloot aan de bar plaats te nemen. Met een biertje in de hand kon ik rustig bekijken wat er zo rondliep. De meeste waren 30-ers en 40-ers maar ik zag ook een paar jongere jongens. Allemaal vakantiegangers zo te zien, gebruind en in zomerse outfit.

 Al gauw raakte ik aan de praat met mijn buurman aan de bar, een Italiaan van een jaar of 35 die er lekker uit zag met zijn gebruinde kop met zwart haar. Luigi heette hij en hij was hier op vakantie met zijn vriend. Terwijl ik nog wat drank bijbestelde begon hij te vertellen over het naaktstrand waar ze vandaag geweest waren en hoe mooi het daar wel niet was. Al luisterend, gleed mijn blik over zijn bovenlijf. De bovenste 3 knoopjes van zijn hemd waren open en ik had vrij zicht op zijn onbehaarde borstkas en een heerlijke tepel waar ik graag langdurig aan zou willen zuigen. Hij voelde mijn blik en liet zijn hand op mijn bovenbeen rusten. Als ik zin had, kon ik morgen met hun meegaan, zei hij terwijl hij me veelbetekenend aankeek. Hoewel ik morgen een zakelijke afspraak zou hebben, hoefde ik niet lang te denken en zei dat ik het een prima idee vond.

Verheugd riep hij meteen zijn vriend waarop een mooie, lange, slanke jongen van een jaar of 30 naar ons toe kwam lopen.
Hij bleek Carlo te heten en hij nam me goedkeurend op terwijl Luigi hem in het Italiaans allerlei dingen vertelde.

´Je bent wel wat wit voor het naaktstrand´, zei Carlo plots in het Engels tegen mij terwijl hij mijn shirt wat optilde.

Dat klopte want ik was deze zomer nog niet echt aan zonnebaden toegekomen.

 ´...maar daar weet ik wel wat op; Luigi en ik hebben beide een hele goede crème waarmee we je flink in zullen smeren´ vervolgde hij met een knipoog.

´Crème vind ik heerlijk´, speelde ik het woordspelletje mee, `hoe meer hoe beter, all over my body`.


Glimlachend liet Carlo zijn hand over mijn borst glijden.

´Ga eens staan´, zei hij, ´dan kan ik checken hoeveel bescherming werkelijk nodig is´.

Hij stroopte opeens mijn shirt en dat van hem helemaal omhoog waarna hij zijn ontblote lichaam tegen mij aanduwde.

´Luigi, kijk eens naar de kleurverschillen; is het ernstig?´ zei Carlo terwijl hij mij uitdagend aankeek.

Ik voelde zijn soepele huid tegen me aan branden en  kon het niet nalaten om mijn lijf geil tegen hem aan te wrijven.
Luigi sloeg het tafereeltje welwillend gade terwijl hij zijn handen over mijn zij liet glijden.

´Deze jongen heeft ongetwijfeld veel crème nodig; misschien moeten we daar vanavond al mee beginnen´, zei hij veelbetekenend.

´Goed idee´, zei Carlo terwijl hij mijn kont vastpakte en zijn kruis tegen me aan drukte, ´wat vind jij ervan´?

´Het beste idee in jaren´, kon ik uitbrengen, intens genietend van het moment.

´Goed, andiamo´zei Carlo en gaf me een knipoog , ´Ga je mee naar ons hotel?´

´Nu?´

´Nu´, antwoordde Carlo en hij draaide zich om om af te rekenen.

Ik trok mijn shirt weer omlaag en keek een beetje schaapachtig om mij heen om te zien hoeveel mensen getuige waren geweest van dit tafereeltje maar niemand besteedde speciale aandacht aan ons. Dit was tenslotte een gaybar.


Net toen we wilden gaan, ging mijn mobieltje. Stom genoeg keek ik niet op de display en het bleek mijn baas te zijn die zich excuseerde voor het late uur maar dringend enkele dingen met me door moest nemen. Ik gebaarde Luigi en Carlo dat ik dit even moest afhandelen en liep naar buiten om rustiger te kunnen spreken.


Het gesprek duurde eeuwen voor mijn gevoel en toen het eindelijk afgelopen was, liep ik haastig terug naar de bar. Van mijn nieuwe vrienden was er helaas geen spoor maar gelukkig gebaarde de barman naar mij en overhandigde me een briefje waarop stond dat ze waren gaan douchen in hun hotel en daar op me wachtten. Opgelucht stak ik het briefje met hun adres en mobiel nummer in mijn zak en besloot eerst nog een biertje te nemen om weer even in de stemming te komen na al dat zakelijk gelul.


Terwijl ik een slok nam, hoorde ik naast mij iemand met een overduidelijk Nederlands accent een biertje bestellen. Ik keek opzij en zag een prachtige jongen van een jaar of 25, lang, slank, blond, mooi kopje en een stel lippen die gemaakt leken om te pijpen. Aandachtig keek ik hem aan en hij beantwoordde mijn blik met een glimlach.

´Dat klinkt Nederlands´, zei ik.

´Klopt´, antwoordde hij verheugd, ´leuk een landgenoot hier aan te treffen!´

We raakten aan de praat en het bleek dat hij Coen heette en een steward was die voor een Duitse charter vloog. Het was zijn eerste keer in Palma en hij had gehoord dat dit dé tent was waar het gebeurde.

´En, nu je het kent, denk je dat het hier gaat gebeuren?´viste ik.

´Als het aan mij ligt wel´, glimlachte hij,´mooie tent, mooie mensen, dat kan alleen maar een hele mooie avond worden´.

´Dat ga ik helaas niet meer meemaken vrees ik. Ik sta op het punt om naar een een privé-feestje te gaan. Ik ben net uitgenodigd door twee Italianen´.

Coen maakte een pruillip.

´Dat is jammer…Is het heel privé… of denk je dat er nog eentje bij kan?´  vroeg hij terwijl hij meteen een hoopvolle blik kreeg.

Verrast nam ik hem op. Dat had ik niet verwacht. Per slot van rekening was ik 10-15 jaar ouder dan hij… maar de gedachte wond me onmiddellijk op.

´…Het kan wel een heel stout feestje worden´, zei ik aarzelend.

´Dat maakt niet uit, ik ben ook een stoute jongen´, lachte hij en kneep ontwapenend in mijn zij. ´Kom op dan, dan gaan we´.


We liepen de straat op en passeerden mijn hotel. Het schoot me te binnen dat mijn shirt al behoorlijk bezweet was en naar rook stonk.

´Wacht even´, zei ik, ´ik ga even naar mijn kamer om een ander shirt aan te trekken´.

´Ik ga wel even met je mee´, stelde Coen voor en zo stonden we even later op mijn kamer.

Ik trok mijn shirt uit en ging naar de badkamer om me op te frissen. Toen ik terugkwam, vond ik Coen met ontbloot bovenlijf liggend op bed.

´Mijn shirt stonk ook een beetje; heb jij eventueel eentje te leen voor mij?´, vroeg hij terwijl hij zijn buik streelde.

Geil liet ik mijn ogen over zijn lichaam dwalen, zijn prachtige torso dat zich aftekende boven zijn strakke jeans, zijn gave, blanke, onbehaarde huid waar de sex van afspatte en 2 heerlijke tepels die brutaal naar voren staken.

Ik ging naast hem zitten en graaide afwezig wat in mijn koffer die op de grond stond. Ik pakte er 2 exemplaren uit en draaide me naar hem toe om ze te laten zien.

´Welke wil je hebben?

 Hij liet zijn vingers nu zachtjes over mijn huid dwalen terwijl hij me zwoel aankeek.

´...Welke vind jij de mooiste?´, lispelde hij.

´Het allermooist vind ik je zonder shirt´, fluisterde ik waarna ik me voorover boog en langzaam mijn tong over zijn tepel liet glijden.

 Een geile kreun ontsnapte aan zijn mond terwijl hij in mijn haar begon te kroelen en mijn gezicht tegen zijn borst drukte. Wellustig zoog ik me vast aan zijn tepel, ondertussen de bronstige geur van zijn huid opsnuivend. Daarna werkte ik me omhoog tot mijn lippen de zijne vonden en we ons verloren in een lange, hete tongzoen. Ondertussen klauwde hij met zijn vingers in mijn rug terwijl we onze we onze lijven hitsig tegen elkaar aan wreven.

Mijn pik schreeuwde erom om vrijgelaten te worden dus rolde ik van hem af en trok mijn schoenen en broek snel uit. Hij deed hetzelfde en een paar seconden later lagen we naakt naast elkaar.

Onze handen gingen op verkenningstocht en al snel voelde ik zijn hete paal die ik zachtjes begon te kneden. Tongend en zwaar hijgend, begonnen we onze eikels tegen elkaar aan te wrijven terwijl we elkaar met lange halen, langzaam aftrokken. Ik manoeuvreerde mezelf weer bovenop hem zodat onze pikken tussen onze buiken ingeklemd zaten en begon geil tegen hem op te rijden zonder het contact met zijn mond te verliezen. Hij trok zijn benen helemaal op zodat zijn kontje mijn kruis raakte waardoor mijn pik nu door zijn bilspleet gleed. Met zijn handen trok hij zijn billen uit elkaar zodat mijn eikel langs zijn sterretje wreef waarop hij krols met zijn tong uit zijn mond begon te kreunen.

´Vind je dat lekker jongetje, geneukt worden?´hijgde ik, ´wil je graag die paal van mij diep in je voelen?´

´Oh ja´, hijgde hij extatisch terwijl hij met zaadvragende ogen aankeek, ´ steek die pik in me…´

´Eerst ga ik mijn pik in dat lekkere pijpmondje van je steken´, zei ik terwijl ik omhoog kroop en zijn beide polsen vast pakte om ze achter zijn hoofd op het matras te duwen.

Mijn pik zwiepte nu boven zijn gezicht en hij stak verlangend zijn tong uit. Even liet ik hem eraan likken. Daarna kroop ik nog wat naar voren en voelde hoe zijn heerlijke lippen zich vastzogen aan mijn eikel. Hongerig als een vogeltje begon hij me te pijpen, zijn hoofd optillend om mijn pik zo diep mogelijk naar binnen te zuigen. Ik duwde mijn pik nog verder naar voren, zodat hij gedwongen werd zijn hoofd weer op het matras te leggen waarna ik zijn mondje met lange halen begon te neuken. Smakkend en slurpend liet hij het over zich heen komen en ik genoot van de blik hoe mijn paal op en neer sopte tussen de sexlippen van dit heerlijke joch die dit machteloos moest ondergaan.

´Zal ik je vastbinden?´, fluisterde ik hem toe. ´Vind je het lekker om misbruikt te worden?´

Hij keek me geil aan en knikte van ja terwijl zijn tong met mijn eikel speelde. Ik boog opzij om 2 stropdassen uit mijn koffer te vissen. Daarna trok ik zijn been omhoog, wikkelde een das om zijn pols en knoopte het uiteinde om zijn bovenbeen.Hetzelfde deed ik met de andere das zodat hij uiteindelijk met armen en benen gespreid op bed lag. Ik stopte een kussen onder zijn kont om de spanning op de dassen wat te verminderen en kroop over hem heen.

´Spannend?´, vroeg ik plagerig met mijn gezicht vlak boven het zijne.

´Geil´, zei hij en hij beet zacht op mijn lip.

Ik liet me zakken en begon aan zijn tepels te knabbelen, eerst zachtjes maar al gauw harder zodat hij begon te kreunen. Al likkend en bijtend ging ik verder naar beneden over zijn zachte buik tot ik bij zijn pik aanbeland was die in volle glorie recht overeind stond. Gretig begon ik aan zijn eikel te likken die glinsterde van het voorvocht. Het smaakte heerlijk geil en deed me hunkeren naar meer…naar het moment dat golven stomend zaad uit dat jonge, goddelijke lichaam zouden stromen.

Langzaam begon ik hem te pijpen, genietend van iedere centimeter van dat warme vlees dat mijn mond opvulde. Wat was dat toch een heerlijk gevoel wat ik al weer veel te lang had moeten missen.

Coen genoot ook met volle teugen. Hij hijgde zwaar terwijl ziltig voorvocht uitbundig uit zijn eikel bleef lekken. Vastberaden nam ik me me voor dat hij in mijn mond zou klaarkomen, ik wilde zijn geile sperma in mijn keel voelen spatten - maar eerst zou ik hem neuken.

Ik daalde verder af naar zijn kontje dat nu op een presenteerblaadje voor me lag. Eerst likte ik de onderkant van zijn ballen waarna mijn tong langzaam door zijn bilspleet gleed tot ik bij zijn sterretje aanbelandde. Vol overgave begon ik er aan te likken terwijl ik met mijn handen zijn billen nog verder uit elkaar trok. Het puntje van mijn tong baande zich een weg door zijn kontgaatje waarop hij amechtig begon te kreunen. Hij was nu drijfnat en ik besloot dat het tijd was voor actie. Ik kroop over hem heen en begon hem te tongkussen terwijl mijn eikel zich tegen zijn sterretje aan nestelde.

`Ben je er klaar voor, lekker ding?´, hijgde ik in zijn mond.

Hij knikte geil en draaide met zijn kontje als een tochtige hoer. Langzaam duwde ik mijn eikel tegen zijn kringspier die zonder veel moeit meegaf en mijn pik omsloot als een vochtige klem. Coen had zijn mond halfopen en zijn ogen draaiden wit weg terwijl mijn pik diep bij hem naar binnen gleed.

´Oooohhh ja, neuk me, neuk me met die geile pik van je..´, kreunde hij, terwijl ik mijn paal op en neer begon te pompen in zijn strakke kontje.

We begonnen weer heet te tongzoenen, gingen volledig in elkaar op terwijl de ruimte zich vulde met gekerm, gehijg en het geluid van onze lijven die tegen elkaar kletsten.
Al snel voelde ik het orgasme op komen borrelen vanuit iedere vezel van mijn lijf. Onhoudbaar kwam het aanstormen terwijl ik Coen als een razende neukte.

´Kom maar...kom maar, spuit me helemaal vol´, hijgde Coen.

Ik stootte mijn pik zo diep mogelijk in zijn kont, verstijfde... en spoot toen kermend mijn zaad in zijn darmen. Zwaar hijgend draaide Coen zijn kontje op en neer om mijn paal helemaal leeg te melken tot ik me half verdoofd op hem neer liet vallen.

Al snel hervond ik mezelf en werd me bewust van zijn gloeiende pik die tegen mijn buik aan priemde.

´Nu is het jouw beurt, jongetje´, zei ik zwoel waarna ik hem een lome tongzoen gaf.

Ik richtte me op en maakte zijn benen los zodat hij zich kon ontspannen. Daarna boog ik me voorover, nam zijn pik in mijn mond en begon hem  vol overgave te pijpen. Al snel lag Coen te kronkelen van genot. Hij stootte zijn bekken ongecontroleerd omhoog zodat zijn spekgladde eikel flink tegen mijn keelgat zat te poken.

Even kreeg ik geen lucht.  Ik stopte om wat op adem te komen en propte snel nog een kussen onder zijn billen zodat zijn lichaam nu strak gespannen was en ik betere controle had.  Daarna stortte ik me weer enthousiast op zijn mooie lijf.

 Wellustig ging ik met mijn tong over zijn buik terwijl ik zijn pik aftrok.

´Ik wil dat je in mijn mondje klaarkomt, lekker ding...ik wil jouw geile zaad proeven, OK?´ fluisterde ik.

Coen hijgde slechts, niet bij machte te antwoorden. Ik zoog aan zijn tepels en begon steeds sneller aan zijn pik te rukken. Al snel trokken er rillingen over zijn hele lichaam en ging zijn gehijg over in gekerm. Het hoogtepunt was nabij en vlug liet ik me zakken. Ik plaatste mijn tong tegen zijn eikel terwijl ik door bleef rukken aan zijn hete paal in gespannen afwachting van zijn sperma.

´Aaahhh...ik kom...ik kom....ik kooooommm`, jammerde Coen terwijl hij zijn bekken omhoog stootte en het eerste zaad naar buiten spoot.

Geil liet ik de eerste ladingen tegen mijn gezicht aan komen om daarna zijn eikel naar binnen te happen zodat zijn heerlijke sperma in mijn mond stroomde. Verzaligd slikte ik alles door en bleef hem door pijpen totdat zijn lichaam verslapte en al het zaad uit zijn pik gezogen was. Daarna kroop ik over hem voor een lange tongzoen, zodat hij zijn eigen liefdessappen kon proeven.

´Lekker?´, fluisterde ik.

´Heerlijk´, zuchtte hij terwijl hij zijn lippen aflikte, ´meer van dit, de hele nacht door alsjeblieft...´

Stil lagen we na te genieten. Ik had wél nog 2 Italiaanse vrienden die op mij aan het wachten waren voor óók een heel spannend avontuur, bedacht ik me opeens. Maar van de andere kant lag de hoofdprijs hier naast mij en ik wist niet of ik die wel wilde delen...

Alsof hij mijn gedachten kon raden, vroeg Coen plots: ,Wat gaan we doen met die Italianen van jou?´

Hij kroop half op me, terwijl hij mijn buik streelde.

´Zijn ze mooi?´

Glimlachend keek ik hem aan.

´Best wel. Allebei mooie gebruinde koppen, zwart haar en lekker slanke, onbehaarde lijven.

´Klinkt goed´, zei Coen bedachtzaam terwijl hij mijn ballen zachtjes begon te kneden. ´Lijkt me best spannend om eens een keer met zijn vieren iets te doen...´

´Heb je het wel eens gedaan met z´n vieren?´, vroeg ik met gesloten ogen genietend van zijn aanrakingen.

´Nee...maar het lijkt me wel supergeil om een keer mee te maken, om geneukt te worden terwijl ik 2 pikken leegpijp...´

Hij kroop nu helemaal op me en begon zachtjes aan mijn tepel te likken.

´...En dat we je dan met zijn drieën helemaal gek maken´, fluisterde ik terwijl ik me mee liet voeren in zijn fantasie

´…En jij me afzuigt…terwijl ik zo´n Italiaanse pik diep in me voel op en neer gaan...´, hijgde hij nu .

´...En dat we dan je lijf vol sperma spuiten...en ik dan al dat geil van je af lik...´, hijgde ik terug.

Ik sloeg mijn benen over hem heen en drukte me geil tegen hem aan. Mmmmm, wat een lekker dier was dit. Mijn paal was inmiddels weer keihard en ik voelde zijn pik ook op volle oorlogssterkte tegen mijn buik schuren.
Zwaar hijgend begonnen we te tongen en tegen elkaar aan te rijden alsof we niet nog maar pas 10 minuten geleden gigantisch waren klaargekomen.

´Zullen we het doen?, hijgde Coen in mijn oor, ´zullen we ze opzoeken...of toch maar niet?´ I

Ik twijfelde. Van de ene kant vond ik het lullig voor die Italianen met wie ik toch afgesproken had. Van de andere kant was dit te lekker om te stoppen. Het liefst wilde ik Coen´s heerlijke pik, die ik tegen mijn huid voelde gloeien,  weer in mijn mond laten soppen. De rest interesseerde me eigenlijk niet zo. Om wat te zeggen, zei ik:

´Laten we elkaars pikken om raad vragen, misschien dat zij ons kunnen helpen de draad door te knippen´.

Coen keek me enigszins niet begrijpend aan. Daarna kwam er een glimlach op zijn gezicht en keerde hij zich om zodat we nu in standje 69 lagen.
Ik pakte zijn pik vast, trok de voorhuid ver naar achter en begon zijn eikel af te likken. Tegelijkertijd voelde ik hoe Coen zijn zwoele lippen om mijn eikel sloot en er heerlijk aan begon te zuigen. Genietend klauwde ik met mijn nagels in zijn billen en duwde ze naar beneden zodat zijn pik diep in mijn mond gleed. Zijn kloppende eikel pookte hitsig tegen mijn keelgat. Even moest ik mezelf tijd geven om te wennen aan dat gevaarte dat me de adem benam maar al snel begon ik hem verwoed te pijpen.

´Zoooo lekker… oh wat pijp je lekker man ´, siste Coen terwijl hij langzame neukbewegingen begon te maken.

Zijn eikel sopte nu in mijn keel en ik genoot van het machtige gevoel dat mijn hoofd door zijn gloeiende staaf werd vastgespiest aan het bed.

Plots maakte Coen zich los en hij kroop wat naar achteren zodat zijn gezicht nu boven het mijne hing. Geil keek hij me aan terwijl zijn hand langzaam mijn paal aftrok.

´Volgens mij hoorde ik jouw pik zeggen dat we hier moeten blijven…dat hij alleen...mij wil neuken vanavond´, fluisterde hij.

Ik knikte. ´Ik hoorde die van jou hetzelfde zeggen: vanavond Coen, morgen de Italianen´.

Coen glimlachte zwoel: ´Precies, morgen de Italianen lekker ding maar vanavond wij tweetjes...vanavond is al jouw geile zaad alleen voor mij´.


Hij gaf me een lange zoen en kroop toen weer wat naar voren om mijn tepels te likken terwijl hij me onverminderd bleef afrukken. Tegelijkertijd liet ik een hand dwalen over zijn billen en stak een vinger in zijn kontje dat nog aardig nat was van mijn sperma.

´Mmmmm´, kreunde Coen terwijl zijn tong over mijn tepel bleef flitsen, ´dieper...dieper, ja...steek er nog een vinger in...´

Gewillig voldeed ik aan zijn verzoek en duwde tegelijkertijd zijn lichaam verder naar voren zodat zijn billen nu boven mijn gezicht waren. Hij begon me nu weer lekker te pijpen terwijl ik mijn vingers op en neer liet soppen in zijn kontgaatje. Krols begon hij met zijn kont te draaien en die aanblik maakte me zo geil dat alle remmen los gingen. Opeten wilde ik hem  -helemaal één met hem worden. Ik trok zijn billen uit elkaar en perstte mijn tong zo diep mogelijk in zijn kontgaatje zodat ik mijn eigen zaad er uit kon likken. Het smaakte bronstig en maakte het me des te geiler. Verwoed bleef ik mijn tong in en uit steken terwijl de sappen uit zijn sterretje sijpelden.


Plots draaide Coen zich om en ging op me zitten.

´Ik hou het niet meer´, steunde hij in mijn oor terwijl hij zijn kont tegen mijn pik aanwreef.

Hitsig trok ik zijn billen wat uit elkaar en plaatste mijn eikel tegen zijn sterretje. Even keken we elkaar intens aan. Daarna liet hij zijn kontje sidderend van genot langzaam over mijn pik zakken. Ik trok zijn hoofd naar me toe zodat ik hem kon tongzoenen terwijl ik mijn paal diep in zijn darmen voelde glijden. Toen hij helemaal tot de stam vastgeschroefd zat, bleven we een tijdje bewegingloos liggen, geil genietend van het moment terwijl alleen onze tongen loom over elkaar heen gleden.

´Ik ga je pik berijden lekker ding´, fluisterde hij. ´Ik bepaal het tempo en ga die geile pik van je helemaal leeg melken, OK?´

Ik knikte slechts en hoopte dat ik dat moment flink kon uitstellen. Dit moest eeuwig duren. Wellustig keek ik hoe zijn mooie bezwete lichaam langzaam op en neer bewoog boven mij, zijn buikspieren die zich samentrokken, zijn stijve tepels die prachtig afstaken tegen zijn onbehaarde huid, zijn hete pik die trillend overeind stond en zijn geile dikke eikel die glinsterde van het voorvocht.

Ondertussen gleed zijn jongenskutje steeds sneller over mijn paal.

´Aaahhh, wat een geile pik heb je´, kreunde Coen terwijl hij zijn kontspieren ritmisch samenkneep.

Ik sloeg mijn arm om zijn nek en trok hem naar me toe voor een wilde tongzoen.

´Ik ga zo komen in je...wil je dat?’´hijgde ik in zijn mond, ´wil je dat ik je vol spuit met mijn hete zaad...diep in je..?´

Coen richtte zich weer op en begon zich af te trekken terwijl hij nu als een bezetene op en neer wipte. Al snel rukte hij zichzelf naar een orgasme; hij gooide zijn hoofd achterover, slaakte een lange kreet terwijl zijn lichaam verstijfde en spoot toen al zijn sperma over me heen. Ik voelde de klodders op mijn borstkas en gezicht spatten en probeerde ze op te vangen met mijn tong. Kronkelend van geilheid stootte ik mijn pik diep in zijn kontje terwijl hij zich op mij liet vallen en me heftig begon te tongen. Daarna werd het zwart voor mijn ogen en kwam ik stuiptrekkend klaar in zijn darmen. Volledig in extase klampte ik me aan hem vast, aan dat goddelijke lichaam dat ik met mijn zaad vulde…

Toen het orgasme langzaam weg geëbd was, sloeg ik mijn ogen open en keek Coen aan.

´Zoooo lekker´, fluisterde hij geil glimlachend terwijl hij zijn lichaam over mijn lijf liet glijden dat spekglad was van zijn sperma.

Langzaam maakte hij zich los van mij en kroop naar achteren om mijn pik vast te pakken waarna hij zachtjes mijn met sperma besmeurde eikel schoon likte. Daarna kroop hij weer omhoog en likte met lange halen zijn zaad van mijn gezicht.

´Kom hier geil ding´, zei ik en duwde zijn mond op de mijne zodat ook ik die cocktail van onze geile liefdessappen kon proeven. Loom tongend, gingen we uitgeput in elkaars armen liggen met onze lijven aan elkaar vastgeplakt van het sperma.

´Morgen nog die Italianen?´, fluisterde Coen.

´Morgen die Italianen...´, antwoordde ik en zo vielen we in een diepe slaap.

3568 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.