De jongens in het weiland

Geplaatst door: bootwanker op 20-05-23

Frank en ik waren een paar weekjes op vakantie in Nederland. Het had 2 dagen onophoudelijk geplenst en nu scheen eindelijk weer de zon. Gelijk warm ook was het. Dus we hadden een sportbroekje en shirt aangetrokken. Maar omdat het zo enorm had geregend hadden we toch onze laarzen maar aangedaan voor de boswandeling. Het zou er best eens flink nat kunnen zijn. En dat bleek dus ook zo te zijn. Het was stil in het bos op het geluid van de vogels na. Niemand had blijkbaar hetzelfde idee gehad als wij of het was gewoon geen populair stuk bos waar wij wandelden. We liepen richting een lichtere plek in het bos en zagen in de verte al dat het een weiland was.

Toen we dichterbij kwamen zagen we dat er een trekker aan de rand van het weiland stond. Maar wat veel interessanter was waren de twee jongens die bij de trekker stonden. Allebei in een blauwe overall en rubberlaarzen aan. De overalls zagen er nieuw uit evenals de rubberlaarzen. Geen boeren dus die van plan waren om met de trekker aan het werk te gaan. Ze zagen er allebei goed uit, voor zover we dat op afstand konden zien. De wat langere had blond haar en de wat kleinere had donker haar. Maar de lengte scheelde niet veel. Voor ons was het onderscheid het makkelijkste te zien aan de donkere en blonde haarkleur. Nog spannender was dat ze begonnen te tongen en elkaar zaten te betasten. Frank en ik gingen elk aan een kant van het pad achter een boom staan. Dit mochten we toch niet missen. Er werd getongd en aan elkaars kontje gegraaid. Blijkbaar zaten daar gaten in de overalls want hun handen verdwenen in de overalls ter hoogte van de kontjes. We konden hun geluiden niet echt horen. Even later werden de pikken tevoorschijn gehaald en werd daar onder het tongen aan getrokken, Het duurde maar even of de blonde jongen ging op zijn knieën voor de donkere zitten en begon deze te pijpen. Het was een geil gezicht en ik zag Frank al wat aan zijn pik trekken. Ik was daar ook al wat mee begonnen, want het was een geil gezicht wat die jongens aan het doen waren.

Het duurde maar even of de donkerharige jongen trok de blonde jongen overeind en duwde hem tegen een band van de trekker aan met zijn kont naar hem toe natuurlijk.


Met zijn laars duwde hij stevig tegen de kont aan van de blonde jongen zodat de blonde jongen strak tegen de trekkerband aan stond. Aangezien ze dwars op ons stonden hadden wij prima uitzicht op het gebeuren. Zo te zien reed de blonde jongen met zijn pik tegen de trekkerband aan terwijl de donkere jongen inmiddels zich had gebukt om even de blonde jongen zijn kontje nat te likken. Blijkbaar vond het blonde joch dit zo geil dat we nu toch echt gekreun konden horen. Wat een geil stel in een geile outfit. We waren eigenlijk wel wat jaloers op het stel. Nu perste de donkere jongen zijn pik in het kontje van de blonde jongen. We zagen hoe die pik eerst behoedzaam en langzaam naar binnen werd geperst. En na een paar keer voorzichtig stoten werd het nu wel heel wild. De pik werd er af en toe uitgetrokken en met veel kracht weer in geramd. We hadden prima zicht op het geile spel en genoten met volle teugen wat die jongens aan geile seks deden. De donkerharige jongen had veel uithoudingsvermogen en bleef flink door beuken totdat we uiteindelijk een hoop gekreun hoorden. Het leek wel of ze allebei tegelijk klaar kwamen. Ik gebaarde tegen Frank dat we snel moesten proberen weg te komen voordat ze ons zouden zien. Foute inschatting. De donkerharige jongen riep ineens hard: “We hebben wel gezien hoor dat jullie toekeken. Beetje genoten? Willen jullie Kees ook nog even lekker neuken?” Blijkbaar heette de blonde dus Kees. Frank en ik keken elkaar even verbijsterd aan. Maar aangezien we allebei inmiddels natte plekken in onze sportbroekjes hadden en flink opgegeild waren knikten we van ja en liepen hun kant op.


De blonde kwam los van de trekkerband en ik zag inderdaad een straal zaad langs de band naar beneden druipen. Hij stelde zich voor als Kees, maar dat wisten we al dus. En de donkerharige stelde zich voor als Paul. Ze bleken een stelletje te zijn en al 5 jaar samen te wonen. Ze vonden buitenseks geil en helemaal als er mannen toekeken. Als de mannen een beetje geil eruit zagen vroeg Paul of ze nog even meededen. Blijkbaar zagen wij er in ons sportbroekje met shirtje en rubberlaarzen geil uit dus. En nu we de jongens goed hadden bekeken zagen ze er nog beter uit dan van een afstand. Ik zei dat ze er erg geil uitzagen in hun overalls en laarzen en dat we daar op kickten. Blijkbaar was dat genoeg om de jongens weer op stoom te krijgen, want Paul duwde Kees weer tegen de trekkerband aan en zei tegen Frank dat hij zich maar even moest laten gaan en Kees flink te grazen moest nemen. Daar hield hij van. Frank zijn pik was inmiddels weer op stoom gekomen en hij kon zonder enige moeite zijn pik bij Kees naar binnen duwen. Paul en ik keken toe hoe Frank Kees eerst zachtjes en daarna steeds harder begon te neuken. Intussen zat Paul wat aan mijn pik te trekken en te voelen hoeveel voorvocht eruit liep. Dus ik deed dat ook bij hem en voelde hoe het er bij hem haast uitstroomde. “Ja, ja, ik vind dat zo geil om te zien als Kees wordt geneukt door een andere man en straks dat kontje vol zit met zaad”, zei Paul. Ik zei dat ik het ook geil vond om te kijken als Frank werd geneukt of neukte met een andere man. Paul en ik keken nog een poosje toe hoe Frank Kees neukte en uiteindelijk in hem afspoot. Zo, dat was lading twee. “Nu jij” zei Paul tegen mij. Pomp hem maar lekker vol. Ik was al helemaal opgegeilt en mijn pik drupte flink voorvocht. Heerlijk zo’n voorbereden en volgepompt kontje. Frank liet zijn pik eruit glijden en ik ramde de mijne gelijk naar binnen. Heerlijk hoe mijn pik zo dat warme, natte, glibberige holletje binnen gleed. Niks geiler dan kijken hoe Frank een kontje neukt en volpompt en daarna zelf mijn pik erin laten glibberen. Ik drukte mij lekker tegen Kees aan en perste mijn pik zover mogelijk naar binnen. Kees gromde en kreunde van genot en moedigde mij aan om hem flink hard en diep te neuken. Een zalig gevoel van geile neukseks. Ik dacht het heel lang te kunnen volhouden zo, totdat ik Kees zijn kontje zich voelde samenknijpen. Dat was teveel voor mijn pik en ik spoot een voor mijn gevoel oneindige lading zaad bij Kees naar binnen. Toen ik mijn pik terugtrok liet ik het zaad van ons drieën op mijn laarzen druppen. Een geile herinnering aan deze onverwachte geile neuksessie. Ik zag dat Kees nog een lading tegen de trekkerband had aan gespoten en dat Paul een lading zaad tegen Frank zijn laarzen had aan gespoten. Een afscheidsknuffel en met een lege zak gingen we naar huis. Onze laarzen droegen nog de sporen van die geile ontmoeting.

3289 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.