De pijpslet van het Laakse strand

Geplaatst door: lelyslet op 21-05-23

Heerlijk weer dit weekend. Werd weer eens tijd om lekker naar het naaktstrand te gaan. Vooraf was ik ingelogd op bullchat om even te kijken of er iemand al was die van mijn diensten gebruik wilde maken. 

Zo waren er 2 tops die me maar wat graag wilde neuken op het strand, en dan niet verborgen in de bosjes, maar in vol zicht. Mijn slet gevoelens werden aangesproken, dus snel op weg.

Op het strand stationeerde ik me op het een nalaatste strandje. Niet geheel in vol zicht, maar een ieder die op zoek was naar sex, zou er langs lopen. 
Ik kreeg helaas geen antwoord meer. Ik had mijn kutje voor niks ingesmeerd met glijmiddel. Het was rustig, dus bijna de moed opgegeven, tot er in ene een man verscheen. Veel woorden had hij niet nodig. Hij pakte mijn pik vast en trok mij naar een hoogtepunt. Vanwege de geile voorpret, stond ik op springen. Ik spoot mijn hele borst vol. Nu nam hij plaats naast mijn hoofd en stak zijn pik in mijn mond. Mijn tong speelde met zijn enkel en ik pijpte alsof mijn leven ervan af hing. Het duurde ook niet lang, of hij spoot met een luide kreun mijn mond vol. Hij stond op en liep weg.

Het was niet onopgemerkt gebleven. Een andere man bood zich al aan. Ik ging op mijn knieën zitten en nam de volgende pik in mijn mond. Deze was al keihard. Hij pakte mijn hoofd beet en neukte mijn mond tot achter in mijn keel. Ik ben geen deepthroater, dus had er moeite mee, maar om zo gebruikt te worden, maakte de slet in mij los. Inmiddels stonden nog 2 mannen te kijken wat we deden. De pik werd uit mijn keel gehaald en hij begin zich af te trekken boven mijn gezicht. Er kwam een flinke lading over mijn gezicht en tong. Ik zat onder.

De volgende pik diende zich al aan. De man had flink staan rukken, dus had niet veel meer nodig. Terwijl hij mijn mond vol spoot, voelde ik in ene mijn rug nat worden. De vorige had besloten mij nog even onder te pissen als bedankje. 
Ondanks dat de afspraak niet op kwam dagen, was het een welbestede middag. Druipend van de sperma en pis, heb ik een broekje aangeschoten en ben weer terug helpen naar de auto.

2341 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.