Zakenreis Mallorca II

Geplaatst door: carlocoen op 24-05-23

De volgende ochtend werd ik wakker op de mooiste manier die je je kunt wensen: Coen was mij onder de lakens zachtjes aan het pijpen. Zijn hoofd lag op mijn buik terwijl hij langzaam zoog en likte aan mijn stijve ochtendpaal. ´Man, wat was dit toch een geil beest...wat een geluk dat ik deze jongen tegen gekomen was´, bedacht ik me terwijl ik me volledig overgaf aan zijn verwennerij.


Plots begon het bed bij de buren weer te piepen, gevolgd door dezelfde kreunende geluiden die ik gisteravond ook al gehoord had. Coen had het schijnbaar ook opgemerkt en stak zijn mooie koppie met warrig haar boven de lakens uit. Glimlachend keek ik hem aan.

´Goedemorgen lekker ding´, zei ik terwijl ik zijn gezicht streelde.

´Hey schatje´,  fluisterde hij waarna hij op me kroop. ´Volgens mij zijn we niet de enige hier die zich amuseren..´

Hij begon zijn warme, nog slaperige lijf tegen me aan te wrijven terwijl de buren aan de andere kant van de muur onverminderd door gingen.

´Vind jij het ook zo geil om te luisteren hoe anderen sexen?´

´Bijna net zo geil als sex hebben met jou.´

Ik voelde zijn hete paal tegen mijn buik kloppen en kreeg meteen weer enorme zin om hem te pijpen.

´Kruip maar op me zodat je je oor tegen de muur kunt houden om alles goed te kunnen volgen´, stelde ik voor.

´Goed idee´, zei hij zacht waarna hij met zijn lekkere billen op mijn borstkas ging zitten en licht voorover ging hangen zodat zijn hoofd tegen de muur leunde. Zijn pik hing nu voor mijn gezicht en gretig hapte ik naar zijn eikel. Ik pakte zijn billen vast en duwde hem dichter tegen me aan zodat zijn paal mijn mond binnen gleed waarna ik er lekker aan begon te zuigen.


Coen begon mijn mond te neuken terwijl hij met ingehouden adem bleef luisteren naar de sexgeluiden uit de andere kamer. Gewillig liet ik zijn pik tussen mijn lippen op en neer glijden terwijl ik mezelf begon af te trekken. Man, wat was het toch geil om zo´n hete, hunkerende vleespaal in je mond te voelen…

De buren slaakten nu orgastische kreten. Schijnbaar was dat teveel voor Coen.

´Ik ook…ik ga ook komen´, siste hij.

Hi trok zijn pik terug uit mijn mond trok en zich hevig begon af te rukken. Zijn lijf begon te schokken en gespannen keek ik naar zijn eikel, naar het moment dat deze zou exploderen en zijn sperma over me heen zou sproeien.

´Kom maar lekker ding...spuit je geile zaad over mijn gezicht´, hijgde ik terwijl ik mezelf ook steeds sneller aftrok.

Meteen daarop kwam Coen kreunend klaar en een regen van geil geurend sperma daalde op me neer terwijl ik smachtend zo veel mogelijk trachtte op te vangen met mijn tong. De smaak van zijn zaad bracht me in alle staten en al snel kwam ik nu ook klaar.  Kermend spoot ik mijn lading over mijn buik terwijl Coen geil toekeek. Daarna liet hij zich uitgeblust op me vallen en zo bleven we een tijdje liggen soezen, genietend van elkaars warme lichaam, van het zaad dat zich tussen ons uitsmeerde en onze huid aan elkaar deed plakken. Coen was de eerste die de magische stilte verbrak.

´Kom op lekker ding, tijd om op te staan. It´s a beautiful day´, zei hij terwijl hij zich losmaakte en de gordijnen opentrok.

Het zonlicht stroomde naar binnen en bescheen zijn mooie, slanke lijf.

´Ga je mee?´, vroeg hij terwijl hij een hoofdbeweging maakte richting douche.

Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik sprong uit bed om samen onder de douche te stappen. We begonnen elkaar in te zepen en de laatste restjes sperma die her en der op onze lijven zaten vastgekoekt, weg te wassen. Daarna omarmden we elkaar terwijl we de waterstraal weldadig over ons heen lieten komen.

´Laten we lekker gaan ontbijten en daarna naar het strand gaan, naar een stil plekje waar we ongestoord onze gang kunnen gaan´, stelde ik voor terwijl ik veelbetekend zijn billen kneedde.

Het was even stil.

´Met of zonder die Italianen?´, vroeg Coen.

De vraag overviel me want eigenlijk was ik die Italianen weer allang vergeten. Ik keek hem aan en weer was daar die betoverende glimlach, die heerlijke sexlippen die zo goed konden pijpen, die mond die zo geil kreunde als ik hem in zijn kontje neukte.

´Met of zonder Italianen…als het maar mét jou is´, fluisterde ik terwijl ik hem een tongkus gaf.

´Het lijkt me tochwel erg geil met zijn vieren...´, prevelde Coen tussen het tongen door, ´…heb ik nog nooit meegemaakt...4 van die pikken...in mijn kontje, in mijn keel... overal geil zaad…over mijn hele lijf...bloedgeil lijkt me dat...´.

Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd; er was nog zoveel wat ik met deze jonge god wilde doen…daar had ik geen Italiaanse hulp voor nodig ...maar goed, schijnbaar had hij zijn zinnen gezet op een groepsorgie...´

´OK´, zei ik terwijl ik hem semi-ruw omdraaide en mijn inmiddels weer redelijk stijve pik tegen zijn billen duwde, ´Wil je dat dat kontje van je vandaag door 3 pikken onderhanden wordt genomen, hè…wil je dat?´

Coen leunde voorover tegen de douchewand, wreef zijn billen tegen me aan en hijgde ´alleen als jij het wil...alleen als jij erbij bent´.

Ik liet mijn pik door zijn bilspleet glijden. Coen voelde mijn eikel tegen zijn sterretje kloppen en keek gespannen naar achter wat ik van plan was...Even keek ik naar dat geile, verlangende gezichtje terwijl ik aanstalte maakte om mijn pik bij hem naar binnen te boren maar op het laatste moment bedacht ik me.

´Nu niet´ zei ik kordaat terwijl ik een klap gaf op zijn billen. ´We hebben nog een lange dag voor de boeg´.

Even later zaten we op een terrasje te ontbijten. Ik stuurde een sms naar Luigi, zeggende dat het me speet van gisteravond, dat er wat tussen gekomen was en dat ik hun graag vandaag wilde ontmoeten. Al snel kreeg ik een sms terug waarin hij zei dat het no problema was en dat ze vandaag naar de Cala del Este gingen. Ik vroeg aan de ober of hij wist waar dat lag en die legde uit dat het vlakbij was, gewoon het strand aflopen en op het eind een rotspad nemen dat leidde naar een baaitje.

Het strand was al redelijk vol. Het was per slot van rekening ook al over elven en de zon scheen volop. Een heerlijke dag op een prachtig eiland met een bloedmooie kerel naast me bedacht ik me gelukkig: wat wil een mens nog meer? We liepen naar het einde van het strand tot we bij het rotspad kwamen en lieten de meute achter ons. Al snel leidde het pad ons naar een klein baaitje waar mensen naakt lagen te zonnen.

´We zijn duidelijk op de goede weg´, zei Coen. ´Zie je ze al?´

Ik liet mijn blik glijden over het strandje. Er lagen een aantal paartjes en een aantal mannen alleen, hun lichamen lekker glanzend van de zonne-olie, maar geen spoor van Luigi en Carlo.

´Nee´, zei ik, ´maar we zijn nog vroeg. Laten we nog wat doorlopen om te zien of er nog andere plekken zijn´.

Voorbij de baai leidde het pad naar een aantal kleine inhammetjes en al snel vonden we er een die nog onbezet leek. Ik klom de rotsen af om de inham verder te inspecteren en riep triomfantelijk ´Helemaal leeg, deze is voor ons, ons paradijsje!´.

Coen kwam nu ook naar beneden en we legden onze handdoeken neer op een plek uit het zicht van het pad.

´Wacht even´, zei ik, ´dan plaats ik onze rugzak strategisch in het zicht van het pad zodat andere mensen kunnen zien dat deze plek bezet is.´

´Slim idee´, antwoordde Coen, ´maar zo kunnen die Italianen ons waarschijnlijk niet vinden´.

´No worries, ik sms ze wel even dat ze moeten uitkijken naar een oranje rugzak in één van de inhammen.´

Terwijl ik het bericht intoetste, kwam Coen achter me staan en sloeg zijn armen om heen waarna hij me in mijn nek kuste.

´Uit die kleren lekker ding, daar heb je al weer veel te lang in gelopen´, fluisterde hij terwijl hij mijn shorts naar beneden trok.

´Jij anders ook´, zei ik, ´ga maar vast liggen, dan maak ik dit even af en kom ik je zo insmeren´.

Na op de send-knop gedrukt te hebben, liep ik naar de rugzak om de zonne-creme te pakken en ging naar Coen toe die al naakt op zijn buik op het badlaken lag.

´Creme-behandeling, meneer?´, vroeg ik terwijl ik naast hem neerplofte.

´Yes please, all over´, grinnikte hij terug.

Ik pakte de fles en bedekte zijn hele rug, billen en benen met crème, bij iedere klodder die op zijn gebruinde huid viel een semi-kreunend geluidje makend. Daarna wreef ik het langzaam uit, me ondertussen verlustigend aan zijn mooie lijf. Zacht kneedde ik zijn mooie kontje, dat heerlijk geile kontje dat ik gisteravond zo lekker geneukt had en dat vandaag ook weer een hoop te wachten stond...Mijn vingers gleden als vanzelf door zijn bilspleet naar zijn kontgaatje dat ik zacht begon te masseren. Coen reageerde met een zachte kreun.

´Straks meer,´zei ik, ´maar nu ga ik eerst je voorkant insmeren  -draai je om´.

 ´Maar als ik dat doe, gaat alle crème er weer van af´, steunde Coen.

´Da´s waar´, zei ik, ´…maar weet je wat? Als je op me komt liggen, dan krijg je een speciale body-to-body behandeling´.

Zo gezegd, zo gedaan: ik ging op mijn rug liggen en tekende met dikke klodders zonnecreme een grote pik op mijn buik. Coen zag het glimlachend aan en schoof toen over me heen zodat de crème zich tussen onze lichamen verspreidde. Geil genietend keken we elkaar aan terwijl onze lijven over elkaar heen gleden.

´Lekker?´, vroeg ik met zachte stem.

Coen zei niets maar drukte zijn lippen op de mijne waarna we elkaar loom begonnen te tongen. Al snel voelde ik zijn paal op volle oorlogssterkte tegen me aan priemen.

´Laten we gaan zwemmen´, hijgde ik, ´anders gaat dit helemaal fout´.

´Weet je het zeker´, hijgde Coen terug terwijl hij me door bleef kussen, ´het kan misschien nog lang duren voor die Italianen hier zijn...dit is zoooo lekker...´

Hij richtte zich op, pakte mijn pik vast en plaatste hem tussen zijn billen.

´Wacht even, wacht!´, steunde ik, ´beloof me dat je niet klaar komt...we moeten wel wat energie overhouden voor onze gasten.´

Coen knikte vluchtig van ja en liet zich toen met een diepe zucht over mijn pik zakken. Heerlijk geil voelde ik mijn paal in zijn strakke kontje glijden. Hij begon mij super langzaam te berijden terwijl ik mijn handen over zijn geoliede lichaam liet zweven. Relaxed gingen we volledig in elkaar op maar op een gegeven moment begon Coen  het neuktempo toch op te voeren.

´Langzaam´, siste ik, ´anders ga ik écht zo klaarkomen...je bent zó lekker man´

Coen bedaarde weer wat en liet zich op me vallen zodat we konden tongen. Tegelijkertijd schoof hij zijn billen helemaal omhoog zodat alleen nog maar mijn eikel in zijn kontje gevangen zat. Ik voelde zijn kringspier zich samentrekken en als een volleerde hoer begon hij mijn eikel met kleine, melkende bewegingen te bewerken. Zo gingen we intens genietend minutenlang door terwijl we elkaar innig tongden maar tegelijkertijd ook heel geconcentreerd onze neukdrift in bedwang hielden. Dit was pure Zen.

Op een gegeven moment werd het Coen toch te veel,

´Man, ik houd het niet meer´, hijgde hij, ´ik moét die pik van je diep in me voelen…ik wil hard geneukt worden´.

Meteen liet hij zich kreunend van wellust  op mijn paal zakken. Ik had het nu ook niet meer en duwde hem van me af zodat ik de teugels in handen zou krijgen. Ik kroop op hem, trok zijn benen uit elkaar en stootte met een machtige beweging mijn pik weer tussen zijn billen waarna ik hem hard begon te neuken.

´Is dit wat je wilt?´, hijgde ik terwijl ik een vinger in zijn mond duwde waar hij kermend aan begon te zuigen. ´Is dit wat je wilt geil beest...?´

Mijn kruis kletste hard tegen zijn billen terwijl mijn pik zich keer op keer diep in zijn kontje boorde. Als een bezetene bleef ik tegen hem aan beuken maar net toen ik op het punt stond klaar te komen, hoorde ik plots iemand roepen…

´Dennis?, Dennis?, are you here?´...

´Shit...de Italianen!´

Vlug maakte ik me los van Coen en griste een handdoek van de grond om mijn stijve pik te bedekken.

´Wordt vervolgd´, siste ik nog even tegen Coen die me enigszins spijtig aankeek. Meteen daarop riep ik:´Yes we´re here, come on over!´

Daar verschenen ze al op het strandje en we begroeten elkaar als oude vrienden. Coen kwam naast me staan en ik stelde hun aan elkaar voor. Nieuwsgierig namen ze hem op.

´Hopelijk hebben we jullie nergens mee gestoord?´, vroeg Luigi in het engels terwijl hij glimlachend staarde naar Coen´s inmiddels iets minder stijve pik.

´Helemaal niet´, loog ik. ´We waren lekker van de zon aan genieten. We hebben het strand helemaal voor ons alleen – welkom in ons paradijsje!.´

Ze spreidden hun handdoeken naast die van ons, trokken hun kleren uit en gingen zitten. Carlo had een aantal blikjes bij zich en onder het genot van een biertje en een sigaretje begonnen we wat te ouwehoeren over van alles en nog wat. Na verloop van tijd stelde Luigi voor te gaan zwemmen en gevieren liepen we de zee in.

´En?´ vroeg ik Coen terwijl de Italianen wat van ons wegzwommen, ´hoe vind je ze?´

´Toffe gasten´, zei hij goedkeurend, ´lekkere gasten ook, vooral Carlo ziet er lekker strak uit en die Luigi heeft volgens mij een enorme pik...´

Glimlachend keek ik hem aan. ´Dat ga je straks precies uitvinden hoe groot die pik is…en ík ben ook nog niet klaar met jou´, zei ik waarna ik hem vastpakte en onder water trok.

Proestend kwam hij boven en snel zwom ik van hem weg terwijl hij de achtervolging inzette. Hij bleek een goede zwemmer want na 10 meter had hij me al ingehaald waarna we als jonge honden begonnen te stoeien.
Na een tijdje waren we uitgedold en zwommen we terug naar onze plek waar de Italianen inmiddels ook al weer waren. Luigi was Carlo aan het insmeren en verlekkerd keek ik toe hoe zijn handen over dat mooie lijf gleden.

´Aha, dat moet die crème sessie zijn die je me gisteren beloofd had´, zei ik knipogend tegen hem terwijl ik me begon af te drogen.

´Klopt´, antwoordde Luigi lachend , even geduld en dan komen jullie ook aan de beurt!´.

Toen hij klaar was gebood hij ons op onze buik te gaan liggen. Luigi knielde naast mij neer en Carlo ontfermde zich over Coen. In stilte genietend liet ik de oliemassage over me heen komen terwijl ik met halfgesloten ogen toekeek hoe Coen´s heerlijke sexlijf flink ingeolied werd door Carlo. Luigi nam uitgebreid de tijd om mijn rug en billen in te smeren maar Carlo gebood Coen al snel om zich om te draaien zodat hij zijn voorkant kon insmeren. De spanning werd voelbaar en ik zag Coen´s pik in beweging komen...

´Lekker?´, vroeg Carlo terwijl hij zijn handen langzaam liet glijden over Coen´s torso

´Oh yes´, gromde Coen met een gelukzalige glimlach.

Zijn pik richttte zich op met kleine schokjes. Carlo keek er verlekkerd naar en boog zich toen wat voorover waarna hij zijn tong verkennend over Coen´s onderbuik liet gaan.

´En dit…vind je dit ook lekker?´

´Nóg lekkerder´, steunde Coen nu.

Meer aanmoediging had Carlo niet nodig: hij bewoog zijn tong richting Coen´s pik en  begon er met lange halen aan te likken tot hij helemaal recht overeind stond. Even keek hij goedkeurend naar de stijve paal en toen nam hij hem diep in zijn mond.

Luigi had zich ondertussen tegen mijn rug aan gevlijd. Hij wreef zijn lijf geil tegen me aan terwijl we beide gefascineerd toekeken hoe Coen afgezogen werd. Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn billen priemen en werd me bewust van de grootte van zijn gevaarte. Bloedgeil duwde ik mijn kont omhoog zodat zijn dikke eikel op en neer kon glijden door mijn spekgladde bilspleet. Mijn lichaam schreeuwde er om vastgespietst te worden aan deze enorme paal maar eerst wilde ik dat monster nog van dichtbij zien...

Ik duwde hem van me af waarna ik op hem kroop en hem een gulzige tongzoen gaf terwijl mijn hand naar zijn pik gleed. Verrukt liet ik mijn vingers dwalen over zijn warme, stijve paal van zeker 25 cm.

´Dus jij bent zeker de Italian Stallion´, hijgde ik. ´

´Klopt, en jij bent zeker Nilfisk de Noorman´, grijnsde hij waarna hij mijn hoofd omlaag duwde.

Gewillig liet ik mij naar beneden zakken tot ik bij zijn pik aanbeland was. Met de tip van de handdoek veegde ik zachtjes de zonnecreme van zijn eikel waarna ik mijn lippen er over heen liet zakken en er gretig aan begon te likken. Geil kreunend liet ik het gevaarte in mijn mond zakken. Luigi begon meteen kleine neukbewegingen te maken en zo goed en zo kwaad als het ging, liet ik zijn machtige paal diep in me op en neer soppen. Comfortabel was anders maar tegelijkertijd was het o zo geil om helemaal opgevuld te worden door zo´n enorme, hunkerende vleespaal..Ondertussen zag ik vanuit mijn ooghoeken dat Coen en Carlo inmiddels aan het 69´en waren, hun heerlijke lichamen over elkaar heen wrijvend terwijl ze smakkend en zuigend elkaars pik verwenden…

Plots hoorden we kindergejoel opklinken achter de rots…In een mum van tijd lagen we alle 4 op onze buik en wachten gespannen af op wat er komen ging. Een paar tellen later doken er 3 kinderen op die meteen de zee in renden, niet veel later gevolgd door een echtpaar dat ons even een beetje verbaasd aankeek maar toen toch besloot om zich te installeren op ons strandje.

´Het lijkt er op dat onze vrijpartij voorbij is´, zei ik terwijl ik mijn vrienden spijtig aankeek.

Luigi vloekte even in het Italiaans. ´Da´s jammer´, voegde hij er in het engels aan toe, ´...maar we kunnen naar ons appartement gaan om het feestje voort te zetten…Dat is nog comfortabeler ook want we hebben een enorm bed´,  voegde hij er knipogend aan toe.

...Zo gezegd, zo gedaan. We wachtten even tot onze pikken weer in slappe toestand waren, kleedden ons aan en liepen gezamenlijk terug naar de stad. De terugweg leek eindeloos ook al worstelden we ons zo snel mogelijk door het inmiddels overvolle hoofdstrand.

Eenmaal in het appartement aangekomen, dook Luigi meteen de douche in. Carlo gaf ons een biertje en zei dat hij zich ook af ging spoelen zodat Coen en ik alleen achterbleven. Vermoeid als we waren van de lange wandeling in de hitte, lieten we ons op het grote bed vallen dat midden in de kamer stond.

Even was het stil en toen begon Coen te lachen.

´Wat zit je nou te lachen´, vroeg ik nieuwsgierig terwijl ik mijn hand op zijn buik legde.

´Gewoon´´, grinnikte hij, ´die situatie net met dat gezinnetje dat niets vermoedend een homosex orgie binnenwandelt en hoe wij daar dan alle vier op een rij met onze keiharde pik in het zand gedrukt heel onschuldig lagen te wezen... ´

´Ik schrok me rot´, grinnikte ik mee, ´ik had net die enorme pik van Luigi in mijn keelgat en wist niet hoe snel ik me los moest maken toen ik die kinderen hoorde. Ik dacht even dat ze recht naast ons stonden´

´Was ie lekker´?´, vroeg Coen doelend op Luigi´s pik, ´is hij echt zo groot?

´Enorm´, zei ik terwijl ik half op hem kroop, ´zeker 25 cm – ik ben benieuwd of jij hem aan kan...´

Coen drukte een kus op mijn lippen en fluisterde. ´Vandaag kan ik alles aan, lekker ding – laat ze maar komen´.

´Ik zag dat je je anders al aardig geamuseerd had met Carlo...zag er heerlijk uit hoe jullie aan het 69´en waren´, zei ik terwijl ik suggestief een vinger tussen zijn lippen stak.

Coen keek me geil aan terwijl hij sensueel aan mijn vinger begon te sabbelen.

Plots voelde ik een handdoek op mijn billen kletsen. Het was Luigi die glimlachend achter ons stond.

´Nog niet jongens,´zei hij gemaakt streng. ´Eerst douchen en het zand van je lijf spoelen!´

Gehoorzaam stonden we op, namen nog een slok bier en liepen naar de douche waar Carlo zich nog aan het afdrogen was.

´Hi handsomes´, begroette hij ons vrolijk, ´niet te lang douchen hè, wij wachten op jullie´.

´No worries, we zijn binnen een minuut klaar – beginnen jullie maar vast aan de warming-up´, grinnekte Coen waarna hij mij met zich mee onder de douche trok.

Even later waren we weer volledig opgefrist en liepen we terug de kamer in waar Luigi en Carlo naakt op bed een sigaretje zaten te roken. We ploften naast hun neer en begonnen relaxed wat te ouwehoeren. Ondertussen liet ik mijn blik zwerven door de kamer, een smaakvol ingerichte zolderkamer met oude dwarsbalken, veel moors tegelwerk en grote barokke spiegels - zeker geen standaard hotelkamer. De namiddagzon priemde door de halfgesloten vensterluiken en zorgde voor een broeierige sfeer ondanks dat een grote ventilator boven ons op volle toeren draaide.

´Wel heet hier´, zuchtte Carlo op een gegeven moment.

Hij doofde zijn sigaret en liet zich onderuit zakken, met zijn hoofd op Coen´s schoot.  Coen keek hem glimlachend aan en begon zijn bovenlijf te strelen. Al snel dwaalde zijn hand af naar Carlo´s pik. Hij pakte hem vast en trok zachtjes de voorhuid naar beneden zodat de eikel glanzend tevoorschijn kwam.

´…Waar waren we ook al weer gebleven toen straks?´, vroeg Coen terwijl hij Carlo broeierig aankeek.

Carlo´s pik begon te groeien.

´Je bedoelt nét voordat die leuke kindjes ons kwamen verblijden met een bezoek?´

´Inderdaad, nét voordat die héle leuke kindjes kwamen  -waren we toen niet in een heel spannend standje verwikkeld?´, vroeg Coen terwijl hij zwoel met Carlo´s pik bleef spelen.

´Klopt, iets met 69 en zo…Vond je dat lekker?´

Carlo wachtte het antwoord niet af maar draaide zijn hoofd een kwartslag In Coen´s schoot op zoek naar zijn pik. Hij nam hem in zijn mond en begon er relaxed aan te sabbelen.

Ik keek het verlekkerd aan terwijl Luigi mij begon te betasten. Als vanzelf gleed mijn hand ook naar zijn kruis waarna we elkaars pik stijf begonnen te kneden.

Ondertussen was Coen bovenop Carlo gekropen en hem in het reeds beproefde standje 69 aan het pijpen terwijl zijn lekkere kontje uitdagend richting Luigi en mij wees. Ik kon de verleiding niet weerstaan en leunde wat voorover zodat ik zijn bilspleet kon likken terwijl hij zacht kreunend van genot zijn pik op en neer pompte in Carlo´s mond.

Luigi liet zich intussen ook niet onbetuigd. Hij kroop naar voren en ging recht voor Coen op Carlo´s bovenbenen zitten. Coen had nu de keus uit 2 pikken  die hij om en om begon af te zuigen.

Al likkend aan zijn sterretje hoorde ik hoe hij de pikken van de Italianen om en om steeds uit zijn mond liet ploppen om ze dan weer naar binnen te zuigen. Nu was het tijd om mijn vriendje weer eens flink te nemen en dat af te maken waar we vanmiddag gebleven waren toen Carlo en Luigi plots opgedoken waren. Ik richtte me op en plaatse mijn eikel tegen zijn jongenskutje waarna ik hem langzaam doorboorde tot mijn paal diep in zijn darmen zat. Daarna begon ik hem te neuken terwijl hij vol overgave aan de pikken van de italianen bleef zuigen. Hij deed het blijkbaar goed want al snel kon Carlo zich niet meer in houden: hij slaakte wat italiaanse kreten en spoot toen kreunend zijn lading in Coen´s gezicht. Ik dwong mezelf vaart te minderen om hem de kans te geven Carlo´s pik goed leeg te kunnen zuigen en Luigi greep dat moment aan om naar me toe kruipen, zeggende dat het nu zijn beurt was.

Enigszins spijtig trok ik mijn kloppende paal terug uit Coen´s kontje en ging op de plaats zitten waar Luigi net gezeten had. Geil glimlachend keek Coen naar me op, zijn mooie gezichtje glimmend van het zaad wat Carlo net over hem uitgespoten had. Met mijn vinger veegde ik een klodder van zijn wang en proefde er even aan.

´Ga je dadelijk ook in mijn mondje klaarkomen, lekker ding?´, lispelde hij terwijl zijn tong over mijn eikel zwierf...´ik wil jouw geile zaad ook proe..´.

Verder kwam hij niet want op hetzelfde moment drong Luigi´s enorme pik zijn lichaam binnen. Met een van pijn vertrokken gezicht liet Coen het over zich heen komen terwijl zijn vingers in mijn bovenbenen klauwden. Luigi gaf hem even kans om op adem te komen en stootte toen langzaam zijn pik geheel naar binnen.

Coen kermde het uit: ´Jezusss, wat een paal...ik wordt helemaal opengespleten...´, siste hij terwijl hij zijn hoofd in mijn kruis begroef.

´Rustig aan lekker ding...´, fluisterde ik bemoedigend terwijl ik in zijn tepels kneep om de pijn wat te verleggen, ´je zult zien dat je het lekker gaat vinden.´

Ondertussen had Carlo zich wat hersteld van zijn orgasme en begon – nog steeds in standje 69- weer aan Coen´s pik te zuigen. Coen´s  jammerkreten gingen nu langzaam over in genotzuchtig gekreun terwijl Luigi met lange halen zijn kontje begon te neuken.

´Fuck´m...fuck him hard´, beet ik hem toe terwijl ik genoot van het zicht hoe Luigi´s lichaam tegen Coen´s bolle kontje aan golfde, zijn lijf iedere keer weer teisterend met zijn monsterstaaf.

Tegelijkertijd trok ik Coen´s hoofd wat omhoog om mijn pik in zijn mond te kunnen duwen. Hij zat nu vastgeregen als een kip aan het spit terwijl Carlo hem bleef pijpen. Als in een roes gingen we zo minutenlang te keer: een kluwen van kermende, zwetende en pompende lijven die bloedgeil in elkaar op gingen tot Luigi zijn pik uit Coen´s kontje terugtrok en kreunend zijn zaad over zijn rug uitspoot. Ik zag zijn dikke eikel keer op keer witte klodders sperma uitbraken over Coen´s gebruinde huid en toen was er voor mij ook geen houden meer aan: kronkelend van geilheid duwde ik mijn pik zo diep mogelijk in zijn keel terwijl hij zijn ogen hunkerend naar me opsloeg.

´Ik ga ook komen…´ beet ik hem toe, ´...wil je dat ik je volspuit met mijn geile zaad...?´

Coen antwoordde niet maar bleef me slechts met zaadvragende ogen aankijken terwijl zijn lippen mijn paal bleven melken.

´Oh ja...blijf zuigen...zuig me leeg...´, kon ik nog stamelen waarna ik stuiptrekkend mijn zaad in hem ontlaadde.

Gulzig zoog Coen zich vast aan mijn spuitende eikel terwijl hij in hoog tempo Carlo´s mond begon te neuken. Zijn lijf begon nu ongecontroleerd te schokken en hij kermde het uit van geilheid. Nog half verdoofd van mijn orgasme boog ik me voorover en nam zijn gezicht in mijn handen

´Nu jij jongen..nu jij…´, hijgde ik terwijl ik hem intens aankeek.

Coen was volledig in extase. Zijn ogen draaiden wit weg terwijl mijn sperma uit zijn half geopende mond naar buiten droop. Ik veegde het op en streek het weer uit over zijn lippen en toen kwam Coen eindelijk rillend van genot klaar in Carlo´s mond. Ik boog me voorover en likte mijn sperma van zijn gezicht tot zijn lichaam langzaam tot rust kwam. Daarna lieten we ons allen uitgeput languit op bed vallen voor een welkome pauze... 

2375 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.