Zakenreis Mallorca III

Geplaatst door: carlocoen op 24-05-23

Een minuut of 10 lagen we zo stilzwijgend naast elkaar terwijl we relaxed elkaars afgematte lichamen streelden. Het was heet in de kamer en er hing een geile geur van zweet en sperma die ik intens tevreden opsnoof. Carlo lag links van mij en ik keek naar zijn glanzende, rustig ademhalende lichaam en zijn mooie gezicht dat nog vol zaad zat. Ik bedacht me dat ik nog niet echt contact met hem had gehad op die ene geile situatie gisteravond in het café na dan. Nieuwsgierig boog ik me wat voorover om de geur van zijn huid op te snuiven waarna ik zachtjes aan zijn tepel begon te knabbelen. Hij deed zijn ogen open en keek me glimlachend aan.

 ´Laten we iets gaan drinken op het balkon´, stelde hij voor waarna hij zich oprichtte en mij omhoog trok.

Terwijl hij wat blikjes uit de minibar pakte, keek ik nog even om naar Coen en Luigi maar die lagen nog steeds met gesloten ogen een siësta te houden op bed.
Het balkon was groot, meer een dakterras eigenlijk aangezien we op de bovenste verdieping zaten. Het bood een prachtig zicht over de oude stad waar de laaghangende zon al lange schaduwen over uitwierp. Carlo kwam achter me staan en drukte zijn warme lijf tegen me aan terwijl hij wat herkenningspunten begon aan te wijzen: de kathedraal, het fort, het stadspaleis en vlakbij de kroeg waar we elkaar gisteren ontmoet hadden.

Dat herinnerde me aan iets. Ik draaide me naar hem om en sloeg mijn armen om hem heen.

 ´Weet je nog dat we gisteren de kleur van onze huid vergeleken in de bar?´, vroeg ik hem. ´Laten we dat nog eens doen want ik ben vandaag niet voor niets de hele dag op het strand geweest´.

Carlo liet zijn handen inspecterend over mijn borstkas gaan.

´Niet slecht´, antwoordde hij glimlachend. ´Maar het kan best nog wel wat crème gebruiken om het écht goed te beschermen tegen de zon´

Ik lachte om zijn dubbelzinnige opmerking en drukte mijn lijf tegen hem aan, genietend van het moment. Het was een vrijwel identieke situatie als gisteravond behalve dat hij nu volledig naakt tegen me aan stond. Geil wreef ik mijn kruis tegen de zijne.

´Jouw crème heb ik nog niet gehad´, fluisterde ik in zijn oor.

´No worries, die krijg je…dat beloof ik je´, fluisterde hij terug waarna hij zich losmaakte en me neer duwde op een grote loungebank waar we ons op  neer lieten ploffen.

Carlo pakte een blikje bier van de grond en stak een sigaret op die we gezamelijk deelden. Ondertussen liet ik mijn handen over zijn lijf glijden en begon wat met zijn pik te spelen die lekker loom in halfslappe toestand op zijn buik lag. Al gauw voelde ik hem opzwellen tussen mijn vingers.

´Je hebt een mooie pik´, fluisterde ik in zijn oor waarop hij zijn gezicht naar me toe draaide en zijn lippen op de mijne drukte.

Relaxed begonnen we te tongen terwijl ik hem langzaam aftrok tot plots Luigi en Coen op het terras verschenen.

´Betrapt!´, riep Coen lachend. ´ Zijn jullie al weer bezig?´

Luigi stond er ook bij te grijnzen.

´Dat was een mooi gezicht. Hebben jullie hulp nodig?´

Hij wachtte het antwoord niet af en kroop over Carlo heen zodat zijn pik voor zijn gezicht hing. Gewillig nam Carlo het halfslappe gevaarte in zijn mond  waarna hij hem begon te pijpen. Coen keek het even aan en richtte zijn blik toen geil glimlachend op mij...

´Zal ik jou dan ook maar even vermaken?´vroeg hij terwijl hij zich op zijn knieën liet zakken.

´Lijkt me een mooi idee´, antwoordde ik en ik trok tegelijkertijd zijn hoofd richting mijn kruis.

Even kuste hij mijn eikel en toen voelde ik kreunend van genot zijn geile lippen weer over mijn pik heen glijden. Terwijl Coen me een heerlijke pijpbeurt gaf, keek ik verlekkerd toe hoe vlak naast me Carlo de inmiddels stijve paal van Luigi wellustig afzoog.  Ik pakte Carlo´s pik vast en begon hem weer af te trekken tot Luigi zich plots van de bank liet zakken.

´Ik denk dat deze pik weer nat genoeg is om een Hollands kontje te neuken´, zei hij waarna hij achter Coen kroop en zijn billen begon te masseren.

´Ik vrees...dat ik weer aan de beurt ben´, zei Coen tegen mij terwijl hij gespannen afwachtend mijn pik kneedde.

´Vind je volgens mij helemaal niet erg´, antwoordde ik terwijl ik zijn gezicht streelde en toekeek hoe Luigi zijn kontje begon te likken.

´Daar heb je gelijk in´, zuchtte hij nu met gesloten ogen genietend van Luigi´s tong waarna hij me weer begon te pijpen.

Al snel richtte Luigi zich op en stootte hij langzaam maar gedecideerd zijn pik tussen Coen´s billen. Weer begon Coen te kermen maar hij bleef mij tegelijkertijd dapper doorpijpen. Gefascineerd keek ik toe hoe zijn heerlijke lijf aan Luigi´s paal gespietst werd terwijl ik Carlo, die nog naast me zat, bleef aftrekken.

´Kom hier´, fluisterde ik tegen hem, ´ik wil je pik proeven...´

Meteen ging hij op zijn knieën op de bank zitten en bood me zijn pik aan. Zijn glanzende eikel wiebelde op en neer voor mijn gezicht, smekend om afgezogen te worden en gretig hapte ik hem tussen mijn lippen waarna ik hem kreunend van geilheid in mijn mond liet glijden.

Coen was ondertussen weer gewend geraakt aan Luigi´s paal in zijn kontje en begon zijn lichaam langzaam op en neer te bewegen ten teken dat hij klaar was om flink geneukt te worden. Tegelijkertijd duwde hij mijn bovenbenen wat omhoog zodat hij aan mijn scrotum kon likken. Heerlijk voelde ik zijn tong over mijn gevoelige plekjes gaan en gewillig deed ik mijn benen nog wat verder uit elkaar zodat hij vrij toegang had tot mijn sterretje. Coen begreep de bedoeling en begon me te rimmen terwijl Luigi hem steeds harder neukte. Bij iedere stoot voelde ik Coen´s tong tegen mijn sterretje poken waardoor er een enorm verlangen in me opkwam om ook hevig en diep genomen te worden.

Ik liet Carlo´s pik even uit mijn mond glijden en stamelde hitsig tegen Coen: ´steek je pik in me...neuk me met die lekkere lul van je...neuk me alsjeblieft...´

Ik kon Coen niet zien omdat Carlo tussen ons in zat maar al gauw voelde ik dat mijn smeekbede niet tegen dovemansoren gericht was: een hete vleespaal baande zich een weg door mijn darmen en zette mijn kontje in vuur en vlam. Ik kreunde het uit en krols als een tochtige hoer duwde ik mijn billen omhoog om zoveel als mogelijk opgevuld te worden.

Ondertussen liet Carlo zijn pik weer flink op en neer soppen in mijn mond terwijl ik hitsig aan zijn tepels trok. Tussen zijn benen door zag ik dat Coen hem aan het vingeren was en al snel hield hij het niet meer; Hij pakte mijn hoofd vast en begon als een razende mijn mond te neuken tot hij met een lang gerekte kreet mijn keel vol pompte met zijn sperma.

Intens genietend van zijn geile liefdessappen liet ik hem uitrazen tot hij zich uitgeput naast me liet vallen waarna Coen meteen van de ruimte gebruik maakte om mijn benen nog verder uit elkaar te duwen en zich bovenop mij te werpen. Luigi op zijn beurt begon Coens kontje steeds fanatieker te neuken waardoor zijn heerlijke lijf tegen me aan golfde en zijn paal diep in me op en neer gleed. Intens geil keken we elkaar aan terwijl hij hongerig zijn tong diep in mijn mond stak om zo veel mogelijk van Carlo´s zaad eruit te lepelen en al snel werd het hem ook te veel. Hij richtte zich wat op en vertok zijn gezicht tot een grimas.

´Ik ga komen...ik ga je volspuiten..ja...ja...ik kom...ik koommm´

Ik voelde zijn hete zaad diep in mijn darmen stromen. Hitsig duwde ik mijn kont tegen hem aan en kneep hunkerend mijn kringspier samen rond zijn spuitende paal tot hij zich uitgeblust op me neer liet vallen.

´Nu is het mijn beurt´, hoorde ik Luigi zeggen waarna hij Coen met zachte dwang van me af duwde zodat zijn pik uit mijn kontje glibberde en een wee gevoel van leegte achterliet

Een lichte paniek maakte zich van me meester: ´zou ik die pik aankunnen...zou ik niet helemaal opengescheurd worden...?´

Meer tijd om na te denken had ik niet want een pijnscheut trok door heel mijn lijf terwijl Luigi´s eikel mijn kringspier doorboorde. Ik kermde het uit terwijl de enorme paal ongenadig naar binnen gleed en mijn lichaam in vuur en vlam zette. Ik voelde zijn hete monsterstaaf centimeter voor centimeter steeds verder doordringen in mijn darmen, verder en verder…tot hij eindelijk tot stilstand kwam. Langzaam ontspande mijn kringspier zich  waarna de pijn plaatsmaakte voor een geil verlangen om die paal op en neer te voelen gaan in mijn darmen.
Luigi voelde aan dat ik er klaar voor was en begon licht op en neer te bewegen. Toen hij merkte dat ik het lekker vond, voerde hij het tempo op waarna hij me al snel hard begon te neuken. Een ongekende sensatie van genot trok door mijn lichaam terwijl zijn kolossale pik op en neer gleed in mijn gelukkig goed doorgesmeerde kontje en volledig van de wereld begon ik luid te kermen.

Plots voelde ik ook hoe iemand zijn lippen over mijn eikel liet glijden en vagelijk besefte ik dat het Coen moest zijn die me begon te pijpen. Ik hoopte alleen maar dat hij me niet al te snel zou afzuigen want ik wilde eerst Luigi in me voelen klaarkomen voordat ik zelf aan de beurt was...

Een paar tellen later werd ik op mijn wenken bediend en kwam Luigi klaar: diep in mijn lichaam voelde ik zijn eikel exploderen waarna een tsunami van heet zaad door mijn darmen spoelde en zich vermengde met het zaad dat Coen daar al achtergelaten had. Alles werd zwart voor mijn ogen terwijl ik me voelde verdrinken in een zee van sperma. Stuiptrekkend kwam ik klaar in Coen´s mond terwijl ik vastgenageld bleef aan de naschokkende pik van Luigi  tot we eindelijk helemaal verzadigd waren.

Ondertussen was het donker geworden. Een zwoele avondbries streek over mijn lichaam en deed me weer langzaam bij mijn positieven komen. Kindergejoel steeg op uit het hotelzwembad en ik hoorde mensen praten op de balkons beneden ons hetgeen me deed realiseren dat ze ongetwijfeld hadden kunnen meegenieten van onze vrijpartij maar op dat moment kon me dat niets schelen. Ik draaide mijn hoofd om en keek in het met sperma besmeurde gezicht van Coen.

 ´...We hebben je wel te pakken genomen hè´, fluisterde hij tevreden glimlachend.

´Kun je wel zeggen ja´, zuchtte ik terwijl ik het zaad door mijn bilspleet voelde sijpelen, ´maar het was supergeil´.

Coen boog zich naar me toe en drukte zijn lippen op de mijne.  Loom lieten we onze met zaad besmeurde tongen over elkaar heen glijden terwijl we elkaars slappe pik streelden.

´Weet je hoe dat smaakt?´vroeg Coen guitig.

Ik keek hem even vragend aan waarop hij lachend uitriep: ´Naar meer! ...kom op jongens, we gaan ons aankleden – de avond is nog jong´.

Dat gezegd hebbende, stond hij op en trok ons één voor één omhoog waarna we met zijn allen naar binnen liepen om ons klaar te maken voor de rest van de avond…

1624 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.