Afspraak

Geplaatst door: lurker op 25-05-23

Ik spreek af met Barry en wel op een bankje in het park. Na naast elkaar zittend wat algemeenheden besproken te hebben zegt Barry “Ik ga nu even voor je staan en jij kijkt mij aan”. Barry voegt de daad bij het woord en ik ook. Dan zegt Barry “Stel je nu voor dat ik mijn piemel uit mijn broek zou halen en jij mij gaat pijpen”. Opwinding maakt zich van mij meester, al zeg ik vervolgens wel “Niet hier”.

“Nee … “ zegt Barry, “ niet hier, maar stel het je voor en kijk me aan terwijl je dat doet”. Dus ik stel het me voor en krijg een ondeugende blik in mijn ogen.


Barry weet genoeg, gaat weer zitten en zegt “Nu ga jij voor mij staan en toont me je lichaam”, mijn opwinding neemt verder toe, maar na snel om ons heen gekeken te hebben sta ik op en ga ik voor Barry staan, waarna ik een beetje naar links draai, een beetje naar rechts en vervolgens met mijn rug naar Barry toe. Barry zegt “Blijf zo staan en kijk bij mij vandaan” en wederom neemt mijn opwinding toe. Ik zie niet dat Barry op staat, maar voel wel hoe hij met zijn handen mijn billen vastpakt. Ik schrik, zeg wederom “Niet hier” en daarop antwoordt Barry “Nee, maar wel bij mij thuis! Loop voor me uit, ik vertel wel welke kant je op moet” en ik volg zijn aanwijzingen op waardoor ik steeds zo’n 2 meter voor hem uit loop tot aan zijn voordeur.


Daar aangekomen geeft Barry mij de sleutels en zegt dat ik de deur moet open doen en naar binnen moet gaan, maar de sleutels in de deur moet laten zitten. Dus dat doe ik. Als Barry achter mij in de hal is aangekomen en de deur weer dicht heeft gedaan zegt hij “Alles uit, behalve je boxer”. Ook dat doe ik. Daarna moet ik de woonkamer in gaan, op de bank gaan zitten en Barry komt vlak voor me staan. Hij zegt “Je hebt je er net in het park al een voorstelling van gemaakt, nu ga je het doen” en ik luister nog steeds.


Ik trek Barry’s broek omlaag en hij heeft daar niet eens iets onder aan, ik krijg meteen zijn stijve piemel voor me. Aangezien ik me er net nog een voorstelling van heb gemaakt, neem ik ook meteen de eikel in mijn mond, waarna ik begin met pijpen. Barry zegt “Kijk mij aan!” en dat doe ik, waarna het niet lang duurt voordat hij al klaarkomt. Ik ontvang Barry’s sperma in mijn mond en als ik er nog wat mee speel met mijn tong zegt hij “Slikken!”, dus dat doe ik.


Barry gaat naast me zitten en zegt “Nu ga je weer voor me staan en kijkt bij mij vandaan”. Ik doe dat en Barry staat meteen weer op en hij pakt me wederom bij mijn billen, steviger dan in het park. Dat gaat natuurlijk ook makkelijker nu er alleen maar een dun laagje stof tussen zit en niet ook nog een spijkerbroek. Hij knijpt zo nu en dan wat zachter en dan weer wat harder en plotseling pakt hij mijn boxer vast en begint deze kapot te scheuren. Wát een kracht heeft hij in zijn handen en wát word ik hier geil van!! Binnen een minuut liggen de restanten van mijn boxer rond mijn enkels en pakt Barry me nogmaals bij mijn billen, nu zonder laagje stof ertussen. Barry gromt “Lekker! Buk voorover Sander!!” en ik doe dat meteen, kan niet wachten op wat er komen gaat …


Barry laat daarop mijn rechterbil los en met zijn linkerhand duwt hij mijn linkerbil opzij, waarna ik een natte vinger tegen mijn gaatje voel en als Barry zegt “ontspan …”, krijg ik amper tijd om daar naar te luisteren want vrijwel meteen gaat zijn vinger in mijn kont. Een vreemde opwinding maakt zich van mij meester dus als Barry na zijn vinger enkele keren heen en weer bewegen vraagt “Stoppen of nu mijn duim?” antwoord ik meteen “Duim!!” en hup, daar gaat zijn vinger alweer uit mijn gaatje om snel daarna opgevolgd te worden door zijn duim. Ook zijn duim beweegt Barry enkele keren in mij heen en weer en dat doet hij steeds sneller, waarop ik een beetje begin te kreunen. Dan trekt hij zijn duim terug en wacht ik in spanning af op wat gaat komen.


Vervolgens voel ik iets kouds tegen mijn gaatje en er volgt een kort sensatiemoment van oprekking waarna de beweging, en dus ook de sensatie, stopt. Barry laat mijn billen nu helemaal los en zegt “Overeind komen en omdraaien!” en dat doe ik, waarna ik met mijn bungelende stijve naar Barry toe sta. Hij zegt “Je blijft nu een paar minuten zo staan zodat de plug die ik bij je heb in gedaan je kont laat wennen aan opgerekt zijn, daarna ga ik je neuken. Zo te zien heb je er al enorm veel zin in!” en ter ondersteuning van zijn woorden geeft hij een pets tegen mijn stijve waarna Barry wegloopt de kamer uit. Mijn stijve wordt na een tijdje slap en net als ik me begin af te vragen hoe lang het nog gaat duren keert Barry terug en hij komt weer voor me staan “Omdraaien en weer voorover gaan staan!” is zijn opdracht en ik volg die, uiteraard, meteen weer op.


Ik voel vrij snel de plug weer uit mijn kont gaan en meteen daarna iets anders tegen mijn gaatje. Barry speelt een beetje met me door zijn piemel een paar keer tegen mijn gaatje te zetten en wel een klein beetje te duwen, maar nog niet echt naar binnen te gaan. Als hij dat uiteindelijk wel doet, windt dat me zo op dat ik hoop dat hij meteen heen en weer gaat bewegen, maar dat doet hij niet. Hij vraagt “Klaar voor de start??” en ik zeg vrij snel en vrij hard “Af!”, waarop Barry moet lachen en zijn piemel in me heen en weer gaat bewegen. Ik kreun daarbij aanvankelijk bij elke beweging, maar na een paar minuten wordt dat wat minder. Voor Barry het teken om het tempo wat op te voeren, waarna ik weer kreun bij elke beweging. Vrij kort nadat Barry het tempo opvoerde komt hij in me klaar.


Vlak daarna trekt Barry terug en hij zegt “Laat dat wat er van je boxer over is liggen op de grond en kleed je weer aan in de hal”. Ik weet even niet waar ik het moet zoeken, maar ik kom inderdaad overeind, loop naar de hal en kleed me daar onder toezicht van Barry aan. Als ik mijn jas aan doe zegt Barry “We gaan weer naar het bankje in het park” en dus loop ik weer voor hem uit, ditmaal naar het bankje. Als we daar zijn en ik wil gaan zitten zegt Barry “Staan blijven, met je kont naar mij toe”, dus als Barry gaat zitten ga ik vlak voor hem staan met mijn kont naar hem toe. Barry geeft daarop een klap op mijn kont en ik incasseer deze maar gewoon, ook omdat er verder niemand in het park lijkt te zijn.


Barry vraagt of ik het naar mijn zin heb gehad en vaker af zou willen spreken. Ik laat de vraag tot me doordringen, merk dat ik een beetje opgewonden raak bij het idee, maar wil dat niet laten merken dus ik zeg “Misschien …” en dan zegt Barry “Je mag alleen nog een keer terugkomen als je nu je broek laat zakken en ik nog even aan je billen mag zitten”. Mijn eerste reactie is dat ik daar natuurlijk niet aan mee ga werken, we zijn buiten, een voorbijganger zou dit kunnen zien …”, maar mijn opgewondenheid neemt toe bij het idee en als Barry even later zegt “Hoeft niet lang, je krijgt een pets op je kont en mag dan meteen je broek weer omhoog trekken, maar je moet je broek wel tot net boven je knieën laten zakken”.


Ik durf dit haast niet te doen, maar de gedachte eraan om het wél te doen maakt me zo geil dat ik inmiddels een stijve heb en opeens besluit ‘ik doe het!’ en dus maak ik snel mijn riem los, knoop de broek los, kijk nog even om me heen om te zien of ik een voorbijganger zie, maar dat is niet zo en dus trek ik mijn broek een heel eind omlaag en krijg meteen een ferme klap op mijn rechterbil.

Ik schreeuw ‘Au!!’ omdat deze echt hard was, maar trek daarna snel mijn broek weer omhoog, knoop hem weer dicht en doe de riem weer vast. Dan zegt Barry “Ik zag een stijve, slet! Dus dit bevalt je wel. Volgende week zelfde tijd, zelfde bankje, je hebt dan geen boxer aan. Tot dan!” en ik zeg maar “Tot dan” terug, hoe spannend ik het ook vind, want ik verwacht nu dat Barry volgende week meteen wil dat ik mijn broek omlaag doe als ik weer op deze plek ben aangekomen en voor hem sta, maar geen idee wat er dan nog meer gaat komen …

2736 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.