Onderweg 2

We hadden het meertje weer verlaten vervolgde onze weg richting de Donau. Daar langs ging het richt Tsjechië. Het klikte prima tussen ons. Reinhard was erg dominant en bepaalde wat er gebeurde. Werner was een lieve man, volgde Reinhard in alles. Met hem kon ik knuffelen en vrijen tot Reinhard één van ons opeiste voor zijn genot. Commandeerde wanneer we zijn heerlijke pik hard moesten zuigen. Reinhard was een echte bull neukte vol overgave, lang en diep. Vol passie en voor m'n gevoel niet heel dominant tegen mij. Maar daar zou verandering in komen. Inmiddels waren we in Praag aan gekomen. Mooie stad, gezellige stad. Maar nooit geweten wat er in die stad seksueel te beleven viel. We hadden een hotelletje geboekt om onze fietsen en spulletjes veilig achter te kunnen laten. We waren vroeg in de middag gearriveerd en Reinhard en Werner hadden een eigen kamer en ik ook. Lekker doucht en wat liggen slapen werd het tijd om iets te eten te zoeken. Werner melde zich en vertelde dat we na het eten wat leuks gingen doen. Nieuwsgierig vroeg wat dan? Laat je verrassen was het antwoord. Ik vermoede dat we weer terug naar onze kamer zouden gaan om heerlijk van elkaar te genieten. Maar dat werd iets anders. Met heerlijk eten en de nodige alcohol werd de sfeer steeds losser. We liepen door de stad en plotseling stopte Reinhard voor een deur. Gewoon een voordeur in een pand. Hij drukte op de bel en ik had idee dat hij aan het belletje drukken was. Maar de deur ging direct open. We liepen naar binnen een corridor in. De man die ons binnen liet was een mooie vent van rond de dertig.

Leren broek ontbloot bovenlichaam. Reinhard sprak met de man en overhandigde hem iets. Daarna ging hij ons voor naar een volgende deur. Daar achter waren lockers waar we onze kleding achter moesten laten. Vol verbazing zag ik dat Reinhard een zwart leren slip droeg. Ik wist van niets maar Werner en ik moesten volledig naakt met hem mee. Aan het eind van de lockerruimte was nog een deur. Toen die open ging kwam het geluid van kruinende en neukende mannen ons tegemoet. Spontaan voelde ik m'n pik groeien van al dat geils waren er te zien was. Gloryholes, en gaten in de muur waar een onderlijf uitstak. Het was een komen en gaan van mooie jonge kerels die hun ballen leeg stoten in die onderlijnen. Er waren ook kruizen en schandblokken waar heerlijke lijven in vast gesnoerd waren. Één kruis was leeg en Reinhard gebood me er voor plaats te nemen. Ik twijfelde alhoewel is zo geil als boter geworden was van wat er te zien was. Reinhard liet nu zijn dominante kant dus even zien. Pakte me beet en drukte me tegen het kruis met m'n handen omhoog. Hoe hij het deed weet ik nu nog niet maar ineens waren m'n handen vast geboeid aan het kruis. Tikken tegen m'n enkels geboden me om m'n benen te spreiden. Ook die werden vast gebonden. Daar stond ik weerloos geboeid tussen allemaal geile mooie jongens. Reinhard haalde een halsband tevoorschijn en deed die bij mij om. Reinhard kwam voor mij staan en zei: Hette gehörst du mir und lass alles mit dir machen. Hij begon in m'n tepels te knijpen en greep m'n pik. Die was snaarstrak van geiligheid. Ik was wel gespannen van wat hij me aanging doen. Was volledig aan hem over gelaten. Hij pakte een leren veter en draaide die rond m'n pik achter m'n ballen langs. Ik had het gevoel dat m'n pik uitelkaar zou klappen zo hard werd hij door het afbinden. Dat vind je geil hé zei Reinhard. En liep even weg om terug te komen met een blinddoek. Dat vond ik doodeng. Ik kon niet meer zien wie en wat er met me gebeurde. Het kruis kon draaien en op die manier werden m'n benen verder gespreid. Ik zakte iets onderuit waardoor m'n ballen vrij kwamen van het kruis. Er werd Inmiddels met m'n tepels gespeeld. Door wie? Ik had geen idee. Er werd aan m'n pik getrokken en ook m'n ballen werden met rust gelaten. De geilheid won het van de angst.

Plotseling voelde ik een striemende pijn op m'n billen. Reinhard riep: je bent van mij en ik bepaal wat er met je gebeurde. Na drie zweepslagen voelde ik dat er iemand achter me kwam  staan. Warme handen wreven over m'n billen en spreiden ze uiteen. Een vinger verkende m'n anus en vervolgens werd er iets koud tegen aan gedrukt. Een vrij forse, voor m'n gevoel dan, buttplug werd voorzichtig naar binnen gedrukt. Dat lukte niet in één keer. Weer werd de vinger ingebracht en draaide wat rond om m'n sluitspier te ontspannen. Daarna volgde de metalen buttplug in zijn geheel gleed hij in me. Inmiddels werd ik gepijpt, even dacht ik dat het Werner was. Maar toen werd achterlangs over m'n tepels gewreven en fluisterde Werner in m'n oor dat ik het goed deed. Laat alles gebeuren en geniet. Er werden tepelklemmen aangebracht die met kettinkjes met elkaar verbonden waren. Weer een ander warme mond nam bezit van m'n pik. Ik hoorde veel mannen om me heen in Tsjechische spraak had dus geen idee wat er gezegd werd. Had ook geen idee waar Reinhard gebleven was. Soms werd er hard aan de kettinkjes getrokken en al gauw gloeide m'n tepels. Gek genoeg werd ik er bloed geil van. Toen werd de buttplug er uit gehaald en vervangen door een dikkere plug. Ik begon er van te genieten. Voelde veel handen op m'n lijf en genoot van handen die met m'n ballen speelde. Als snel werd de dikke plug verwijderd en ik verwachtte een nog dikkere. Maar het kruis werd nu op z'n kop gezet. Gelijk werd er een forse pik in m'n mond gepropt die m'n wild begon te neuken. Diep stoot de pik m'n keel in, ik moest er van kokhalzen maar de pik neukte gewoon door. Ik voelde weer iets tegen m'n ster drukken, nog dikker als de vorige langzaam gleed het naar binnen. Het was fors en lang. Nog steeds stootte de pik in m'n keel en ik voelde dat hij ging klaarkomen. Een diepe brul van de eigenaar van deze heerlijke pik deponeerde een grote lading in m'n keel. Ik kon niet anders dan slikken want hij haalde zijn pik niet direct terug. Uiteindelijk trok hij terug en plaats te maken voor de volgende pik. Na drie ladingen zaad werd het kruis terug gedraaid. De grote plug of dildo werd uit m'n kut getrokken om plaats te maken voor een echte pik. Ik werd wild genomen en na een paar minuten spoot hij zijn lading in me. De volgende diende zich aan. Zo volgde er nog drie die hun lading in m'n mannenkut spoten. Ik genoot met volle teugen en voelde m'n pik lekken van genot. Ik wilde zelf ook wel klaar komen. Maar tijdens het neuken was er niemand aan m'n pik geweest. Die stond nog fier overeind door de leren veter.

Toen werd er iets aangebracht rond m'n pik en ballen en iets kouds in m'n kutje gedrukt. Gelaten wacht ik op wat komen gaat. Plotseling voel ik een stroomstoot door m'n onderlijf gaan. Alles verkrampt en ik schrik. Even plotseling als het kwam verdwijnt het weer om even later iets heftiger opnieuw bezit van me te nemen. Nu duurt het ook langer en voel ik m'n klaarkomen aankomen. Net voor ik klaarkom stopt het weer. Hevig zuchtend smeek ik om klaar te mogen komen. Maar er gebeurt minuten lang niets. Tot plotseling een hand om m'n pik samen vouwt. De hand is glad van olie en begint me af te trekken. Gelukzalig geniet ik en voel m'n orgasme naderen. Smeek hem om niet te stoppen. Maar net voor m'n hoogtepunt stopt de massage. M'n pik staat op ontploffen als de volle hand een snelle trek beweging maakt en weer verdwijnt. Dan maakt de stroomstoot dat ik zo gods heerlijk klaar kom, ik spuit flinke stralen zaad in het rond. En terwijl de hand me van de laatste resten zaad af helpt neemt een zalig voldaan gevoel plaats in me. Plotseling word ik op m'n mond gekust en fluistert Werner goed gedaan vriend. Ik voel me als een vaatdoek als ik los kom van het kruis. Ik krijg wat te drinken en denk even rust. Maar Reinhard denkt daar anders over..............

2774 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.