Oom Arie (vervolg)

Ik vertelde een tijdje terug al over "Oom" Arie. Wij waren helemaal geen familie van elkaar, maar ik leerde hem kennen via een ex, en het was de broer van haar moeder. Zij had het altijd over "Oom Arie", dat die "van de verkeerde kant" was. 
Op de een of andere manier vond ik dat reuze interessant. Misschien was het mijn verbeelding maar hij keek op een bepaalde manier naar mij en dat vond ik spannend. Maar verder gebeurde er niets.
Toen die relatie al lang uit was kwam ik Arie toevallig een keer in de stad tegen. We hebben een tijdje bijgekletst en ik kreeg weer hetzelfde gevoel dat hij met me flirtte. Hij vroeg of ik bij hem wilde blijven eten, en we zijn toen we naar zijn appartement gegaan.
Er was wel een bepaalde spanning die avond, maar het bleef bij wat gesjans. Omdat we wat gedronken hadden besloot ik te blijven slapen. In de logeerkamer, althans dat was de bedoeling. Maar zover kwam het niet, bij het tandenpoetsen stond hij heel dicht tegen me aan. Ik had alleen een T-shirt en boxershort aan, en mijn erectie werd gelijk duidelijk.

Van het een kwam het ander en we belandde bij hem in bed, waar hij me heerlijk heeft klaar gezogen. Ik ben toen naast hem blijven liggen, en 's ochtends ben ik voor het eerst in mijn leven geneukt. Hij was heel voorzichtig met me en het was een heerlijk gevoel om zo genomen te worden.
Eind van de ochtend heeft hij me weer thuis afgezet. Dat was het begin van een soort seksrelatie. Oom Arie pikte zijn "neefje" om de paar weken op, om seks te hebben bij hem thuis. Dat begon al gelijk een week na de eerste ontmoeting.
Ik had sportkleding aan, want we zouden eerst een rondje gaan hardlopen. Dat was en beetje het excuus om elkaar te ontmoeten. Goedkeurend keek Arie naar mijn strakke broekje. Van zijn huis uit is het een klein eindje naar het bos, waar Arie een rondje wist van een kilometer of vijf. Hij mocht dan veel ouder zijn, zijn conditie was stukken beter. Ik kon hem maar moeilijk bijhouden.
Afgeteld kwamen we terug bij zijn huis. Ik zat onder het zweet, dus gelijk maar onder de douche. Arie kwam er na een tijdje bij staan, kuste me, wat al snel overging in getong. Mijn pik kwam steigerend overeind, helemaal toen Arie me begon te vingeren. Ik kwam bijna spontaan klaar, maar Arie was heel behendig om me steeds net niet klaar te laten komen.
Na het douchen hebben we gepijpt op bed, in standje 69. Ik onder, en Arie bovenop me. Dat was voor het eerst dat ik zijn pik van dichtbij zag. Niet zo gek groot, maar wel heel hard. Zijn pik en ballen waren glad geschoren. Hij had een hele grote zak met flinke ballen. Hij maakte neukbewegingen tijdens het pijpen en telkens moest ik bijna kokhalzen als hij diep in mijn keel kwam.

Ondertussen likte hij mijn ballen en verder richting mijn gaatje. Hij vingerde mij, waarvan ik helemaal wild werd. "Wil je geneukt worden, neefje" zei Arie. Ik kon niet veel zeggen met zijn pik in me en schudde van ja. "Zal je oom je eens lekker doorneuken". Die ranzige taal wond me enorm op. Ik was zo geil en klaar om genomen te worden.
Daar hoefde ik niet lang op te wachten. Arie had al een condoom klaarliggen. Hij neukte me misschien wel een uur lang in diverse posities. Op z'n hondjes, of ik op hem, maar het lekkerst vond ik toch als hij op me lag, met mij benen omhoog, al tongend. Dan ging het zo diep en vergat ik alles.
Zo ging dat een tijdje door. Hij haalde me op en bracht me weer thuis. Soms een snelle wip, maar af en toe bleef ik slapen en dan werd ik wel tien keer geneukt het hele weekend. We waren gewoon allebei zo geil, en ik ging helemaal op in die rol.
Na een tijdje was ik jarig en Arie had een pakje voor me. Een rechthoekig doosje. We waren bij hem thuis. Toen ik het opende wist ik niet wat het was. Een soor peer van rubber met een nepdiamant aan het uiteinde. Dat was dus een butplug, die ik daarna voor iedere ontmoeting moest inbrengen.

De eerste keer hielp Arie me. Met wat vaseline bracht hij de butplug naar binnen. Veel dikker dan zijn pik. Toen moest ik er een rondje door de kamer mee maken, wat een geil gevoel. Als ik stond zag je er niets van, maar voorover gebogen zag je het paarse sterretje fonkelen.
Meestal was het bij hem thuis, maar we hebben het ook eens buiten gedaan. Hij had me uitgenodigd om te gaan zwemmen. Ik moest als neefje gekleed gaan. Wist niet wat dat betekende, maar dacht niet te oud. Dus bij de Zeeman op de kinderafdeling een klein zwembroekje gekocht en korte broek, met T-shirtje. Ben zelf vrij klein, dus die maten paste.
Een uur voordat ik opgepikt werd bracht ik de butplug in, met het zwembroekje erover. Daarover de korte broek, T-shirt, en zonneklep schuin over m'n hoofd. Bij de bushalte afgesproken. Toen Arie aankwam keek hij goedkeurend naar m'n outfit. We reden naar een meer toe, waar ik nooit was geweest.
Bij het meer zat een algemeen strandje, waar het vrij druk was. Maar wij gingen verderop. Het bleek een naakstrandje. We gingen helemaal ver door de bosjes in. Daar vonden we een rustig plekje. Ik was nog nooit op een naaktstrand geweest en voelde me wat opgelaten. Maar waar we zaten was niemand.
Arie maakte het plekje gereed met een kleed. Hij deed zijn kleren uit en zat helemaal naakt. Hij was niet hard. Ik deed mijn broekje uit, maar mocht zwembroek aanhouden. Daarna mocht ik gaan zwemmen. Het was raar met die butplug in, maar ook geil tegelijk. Waar wij waren was niemand dus even in mijn eentje gezwommen.

Toen ik terug kwam lag Arie met zichzelf te spelen. Ik kwam erbij liggen en hij wreef over mijn broekje. Ik werd gelijk hard en kwam nog dichter tegen hem aan. Het was zo geil in de open natuur. Heel langzaam deed hij mijn zwembroekje omlaag. Daar lag ik dan op zijn schoot met m'n rug tegen hem aan.
Het broekje ging uit, en Arie trok me zachtjes af. Ik voelde zijn harde pik tegen m'n billen, en wreef mijn kontje over zijn pik heen op en neer. Zijn pik werd keihard. Toen mocht ik de butplug uit. Dat is zo'n heerlijk gevoel als je 'm een paar uur in heb gehad. Ik was helemaal klaar voor hem.
Hij haalde een condoom uit zijn tas, deed hem om, en toen ging ik op hem zitten, nog steeds op zijn schoot met m'n rug tegen hem aan. Langzaam voelde ik hem naar binnen glijden. Ikzelf was ook hard, mijn pik droop van voorvocht.
Zo zaten we even toen er iemand in de verte onze kant op kwam. Ik wilde gelijk afhaken, maar Arie zei dat ik moest blijven zitten. Terwijl we langzaam en wat nerveus neukte kwam die persoon steeds dichterbij. Het was een oudere m man, naakt, grijs, kalend. Beetje een oude opa met gerimpelde borstkas. Hij kwam heel langzaam naar ons toe, en Arie gaf aan dat het goed was.
Ik zat nog steeds op Arie met zijn pik diep in me. De butplug naast me op het kleed maakte wel duidelijk wat wij mee bezig waren. Dan man bleef staan op zo'n 2-3 meter en begon zich af te trekken. Hij had een behoorlijk grote, met een penisring.

Arie had inmiddels mijn pik beet en rukte me langzaam terwijl ik op hem zat. Die hele situatie met die oude man die ons observeerde, zijn pik in me, terwijl ik werd afgetrokken maakte me zo geil, dat ik voelde dat ik ging komen. De oude man begon steeds heviger te trekken, en was ook bijna bij een hoogtepunt.
Hij kwam eerst, schokkend kwam hij klaar met een paar scheuten. Daarna kwam ik. Ik keek hem recht aan en bleef maar komen. Misschien wel het beste orgasme ooit. We keken elkaar nog even aan, en toen vertrok hij weer. Geen woord gezegd. Daarna weer even gaan zwemmen om het sperma van me af te spoelen.
Bij terugkomst heeft Arie me nog best hard geneukt, op z'n hondjes. Verder niemand meer gezien. Maar de spanning om gezien te worden maakte het geil. Voordat Arie klaar kwam, deed hij het condoom af, en spoot toen alles op m'n gaatje. Daarna vingerde hij zijn sperma mij kont in. Dat was ook heel geil. Alles droop eruit op gegeven moment, dus nog een keertje zwemmen.
We hebben elkaar zo'n een half jaar ontmoet, tot aan de zomer. Door vakanties heb ik hem zo'n twee maanden niet gezien. Eerst was ik weg, en toen ging hij. Daar heeft ie iemand ontmoet. Misschien maar beter zo. We hebben met z'n drieen nog 2x gesekst, maar het was toch niet meer dat oom-neefje gevoel. 

Kan daar nog wel over vertellen, bij belangstelling. Eerst dit maar. 

3180 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.