Julian (2) – Een avondje experimenteren

Geplaatst door: dutchflo op 28-05-23

“Floris, goed je weer te zien.”
In de hal van mijn vrijstaande woning aan de Bergse Plas stond Julian. Deze gespierde Surinaamse jongeman van 25 was enkele weken geleden bij mij te gast, nadat hij was tijdens noodweer gestrand op station Rotterdam-Noord en ik hem toevallig tegenkwam op weg naar huis. Ik had hem toen uitgenodigd bij mij thuis om even op te drogen, maar dat liep uit op een geile avond waarbij hij kennismaakte met bondage. Hij vond het superspannend en geil om door mij te worden ‘aangepakt’ en we hadden sindsdien geregeld appcontact – en eigenlijk zelden over seks, maar wel over andere leuke dingen. Vanavond was hij met zijn voetbalteam in Schiedam geweest en na afloop van de wedstrijd zou hij naar mij komen om weer eens een geile avond bondage mee te maken. De sportieve kerel stond met een stralende lach voor me en gaf me een heerlijke omhelzing. Hoe aantrekkelijk hij er fysiek ook uit mag zien, zijn hartelijke én sterke persoonlijkheid is zijn mooiste troef.

We aten gezellig samen en praatten over van alles en nog wat. Julian is niet alleen een mooie, sportieve jongeman, maar had ook een brede interesse. Ook over gevoelige onderwerpen, zoals racisme en homofobie heeft hij een uitgesproken mening, die hij op een hoffelijke, maar tegelijk overtuigende manier onder woorden brengt. Ik vroeg hem voorzichtig hoe hij het vond dat ik als witte veertiger hem, een sterk getinte twintiger tot mijn ‘boy’ had gemaakt. Zijn antwoord was duidelijk en bemoedigend: “Ik had meteen al in de gaten dat je absoluut geen slechte bedoelingen met me had, omdat je mij niet in de steek liet bij dat station. Ik heb dat nog nooit meegemaakt en je hebt me zo geholpen. En het spannende spelletje was echt heerlijk.“ Zijn aangename baritonstem, met het lichte, charmante Surinaamse accent is heerlijk om naar te luisteren.

“Floris, kun je me weer een spannende bondage laten ervaren?”, vroeg hij nadat we wat gegeten en gedronken hadden. “Ik vond het superspannend en heel geil en ik zou graag nog een keer je ‘Juliboy’ willen zijn.” Hij had mijn koosnaampje voor hem nog vers in het geheugen.
“Natuurlijk, meteen beginnen?”
Julian knikte. We gingen samen naar boven. In de gezellige logeerkamer zette hij zijn rugzak neer en daarna volgde hij mij naar de zolder. Hij liet nog wel even zijn testapp zien: nog steeds negatief. Ik had op zijn aanraden ook zo’n app gedownload. Ook ik ben clean. We hadden beide geen seks gehad sinds de vorige keer dat Julian hier was. De zolderkamer is een grote, open ruimte, geschilderd in frisse kleuren. Zware gordijnen houden inkijk tegen en alle toys en tools liggen in gesloten kasten. Wie deze kamer binnenkomt, ziet op het eerste gezicht een normale, open zolderruimte.

Julian trok direct al zijn kleding uit. Hij had onthouden dat boys in mijn bondageruimte altijd naakt moeten zijn. Zijn kleding was modieus, maar niet overdone. De schitterende twintiger stond in het midden van de zolderruimte: hij is 185 lang en heeft evenwichtig getraind: zijn lichaam is mooi in verhouding. Meteen rolde hij een beetje met zijn spieren om mij te imponeren. Hij weet dat ik daarvan hou. Ik aaide hem even over zijn krullende haar. Hij had wat langere plukjes, waardoor hij een vriendelijke uitstraling had. Met zijn 185 is hij maar twee centimeter kleiner dan ik – maar vanzelfsprekend was hij veel sterker dan ik.

“Hou je van honden,” vroeg ik.
Julian keek me aan: “Ja… O, die halsband, daar begon het mee en daar hebben we toen niet eens meer aan gedacht.” Hij had de vorige keer gevraagd of ik een hond had, omdat hij een halsband had zien liggen en daarmee waren we op bondage gekomen. Toen ik hem de introductie ’les’ gaf, hadden we het ding niet eens gebruikt.
“Ga op handen en voeten zitten, Juliboy.”
De gespierde atleet grinnikte even en gehoorzaamde.
Ik pakte de halsband en deed deze om zijn nek. Ook aaide ik hem even over zijn haar, wat hij zichtbaar fijn vond. Daarna pakte ik een middelgrote butt plug uit een kast met daaraan een kwispelende staart. Die liet ik aan Julian zien. “Inwrijven met glijmiddel of maak jij ‘m glad?”
De atleet opende zijn mond en stak zijn tong uit en ik duwde de plug in zijn mond.
Hij begon gulzig te slobberen en een beetje te kwijlen. Terwijl hij de plug goed nat maakte, aaide ik hem over zijn hoofd, net als dat je een jonge hond lekker aait. Julian maakte soppende geluiden en duwde zijn hoofd wat steviger tegen mijn hand aan en lachte zelfs even met de plug in zijn mond.

“Hou de plug goed in je bekkie, ik ga je kontje openrekken, Julian.”
De jongeman sabbelde op de plug, maar dat stokte even toen ik een vinger over zijn gaatje liet glijden.
“Doorgaan, Juliboy.” Terwijl het soppen weer begon, schoof ik langzaam een vinger in zijn gaatje. De vinger ging al snel rustig op en neer. Julian bleef sabbelen, maar zijn ademhaling schokte af en toe. Zijn pik groeide tot half hard en hij begon al een beetje te zweten. Ik schoof een tweede vinger in zijn kontgaatje. De gespierde atleet kneep even zijn kontspieren samen, wat met een paar stevige petsen bestraft werd. “Ontspannen, Julian.” Hij deed zijn best en ontspande weer wat. Aan zijn zachte kreunen te horen, genoot hij. En zijn pik groeide door.

Na een paar minuten, haalde ik mijn vingers uit zijn gaatje en pakte ik de plug uit zijn mond. Heel rustig duwde ik de plug zijn kontgaatje in. De gespierde twintiger kreunde nu wat meer, maar beet ook op zijn tanden. Hij duwde zijn hoofd in zijn nek, bewoog wat met zijn handen, die tot vuisten waren samengeknepen. Zijn armspieren zagen er nu heel indrukwekkend uit.
Langzaam ging de plug dieper en dieper. Bij het dikste deel hield ik even in, om hem wat te plagen. Hij onderdrukte het ergste kronkelen, een diepe kreun ontsnapte aan zijn mond, die hij heel even opende om vervolgens zijn tanden weer op elkaar te drukken. Ook zijn ogen hield hij dicht.
Toen de plug er eenmaal echt goed inzat, ontspande hij ook weer. Hij ademde een paar keer goed door en werd wat rustiger. “Zo man, dat voelde ik wel even,” zei hij met zijn mooie baritonstem. Hij keek achterom. “Woef.” En daarna lachte hij even naar me.
“Is Julian een blije hond?”, vroeg ik.
Hij knikte.
“Ik zie er niks van,” antwoordde ik uitdagend. Die hint was duidelijk. Hij blafte met een diepe stem en schudde zijn gespierde kont, waardoor het staartje van de butt plug vrolijk begon te kwispelen.
Intussen pakte ik een riem en maakte deze vast aan de halsband van Julian. Hij bleef kwispelen en keek me aan. “Volgen, Julidoggie.” Hij gniffelde even, blafte weer en volgde braaf. De staart bleef heen en weer gaan. Zijn grote penis eveneens. Hij kroop netjes mee en hield mij goed in de gaten. Een hele brave Juliboy.

Vervolgens maakte ik de lijn los. “Eens kijken of je nu nog zo braaf bent.”
Julian keek me aan met een blik alsof hij ongein in de zin had. Een paar meter ging het goed, maar opeens kroop hij snel de andere kant op, alsof hij weg wilde lopen.
“Hierrrrr, Julian!”
“Woef, woef,” klonk het uitdagend. Julian luisterede niet en keek me licht spottend aan.
“Hierrrrr, Julian. Kom bij de baas.”
Julian hield even zijn hoofd scheef en kwam toen uitdagend kwispelend naar me toe.
Ik keek hem streng aan, maar dat leek weinig indruk te maken. Ik pakte een dildo uit de kast en hield deze schuin boven Julian. De gespierde twintiger keek ernaar en opeens probeerde hij hem te pakken. Dat mislukte, maar ik gooide de dildo in een verre hoek.
Julian leek er meteen achteraan te willen kruipen, maar keek toch even in mijn richting.
“Zit, Juliboy!”
De atleet ging braaf voor me zitten.
Ik pakte zijn handen en vouwde zijn armen zo alsof er een vragend hondje voor me zat.
Hij gniffelde even en zei toen “WOEF” en stak zijn tong uit. Aan zijn ogen zag ik dat hij me aan de ene kant wilde pleasen, maar aan de andere kant ook keihard in de maling aan het nemen was. Een combinatie die erop wees, dat hij het spel supergeil vond (zijn bijna stijve penis wees daar ook al op), maar aan de andere kant liet hij steeds merken dat het een gunst was dat hij naar me luisterde en dat ik niet de eindbaas was. Exact zoals ik het wil zijn: de boy geniet ervan en geeft zich, zonder dat hij de regie kwijtraakt. Hij geeft zich, maar geeft zich niet volledig over. En dat is goed zo. Subs zijn heerlijk, willoze sletten zijn voor mij geen uitdaging.

Ik aaide Julian over zijn koppie en zei toen: “Apport!”
Meteen stoof Julian weg, de staart in zijn buttplug zwiepte enthousiast en Julian pakte de dildo eerst bijna met de hand, bedachte zich en pakte de dildo toen in zijn mond. Braaf kwam hij voor me zitten, zijn handen dit keer tussen zijn knieën houdend. Het prachtige lijf en geil-vrolijke gezichtsuitdrukking van Julian waren zijn gewicht tien keer in goud waard.

Hij liet de dildo vallen en ik gooide ‘m weer weg. Weer zei ik “Apport” en Julian kroop weer snel naar de dildo. En zo herhaalde dit een paar keer. Op een gegeven moment riep ik hem halverwege terug. Julian stopte vrijwel meteen, draaide zich om en keek me aan met een blik van “weet je zelf wel wat je wilt?” en hij tilde een achterbeen op alsof hij stond te plassen.
Ik moest even op mijn tong bijten om niet te lachen. “Hier komen, Juliboy.”
Hij kwam gniffelend voor. “Je geniet, hè Floris.”
Ik lachte: “Zeker, maar aan die grote pik van je te zien, jij ook.”
Julian grinnikte en antwoordde: “Woef!” Zijn gespierde lichaam zweette al behoorlijk van de inspanning. Uitdagend kwispelde hij met zijn staart.

Ik pakte een paar touwen uit een kast en bond zijn armen zodanig vast, dat ze in een gevouwen stand waren. Even aaide ik over zijn biceps, die hij aanspande, wetende dat ik dat heel geil vind. “Mooie boy, mijn Juliboy.”
De atleet glimlachte. “Dank je, Floris.” Even zoenden we met elkaar.
“Kruip eens een stukje op je ellebogen en knieën.”
Julian maakte een kleine ronde. Hij moest even wennen, maar het viel mee.
“Ik kan je knieën ook zo in gebogen toestand vastzetten,” zei ik. “Proberen?”
Julian keek even naar het touw en knikte toen: “Proberen kan altijd.” Zijn pik lekte een beetje voorvocht. Zorgvuldig bond ik zijn enkels vast aan zijn bovenbenen. Daarna duwde ik hem zachtjes naar voren, zodat hij op zijn ellebogen leunde. “Kruip nog eens.”
Dit koste duidelijk even wat inspanning, maar na een paar meter gekropen te hebben, ging het al een stuk beter.
“Je krijgt het onder de knie, Julian.”
“Ha, ha,” klonk het sarcastisch, maar hij lachte wel. Toen keek hij ernstiger: “Als ik vastgebonden ben, blijf je dan wel bij me?”
Ik knikte: “Ja, ik laat een boy nooit alleen in bondage achter.”
Julian keek opgelucht.
“Was je er bang voor dan,” vroeg ik?
“Ik heb wat video’s gezien waarin dat gebeurde en dat leek me niet fijn.”
Even legde ik een arm om hem heen. “Dat gaat hier niet gebeuren.”
De atleet drukte zich even tegen me aan: “Je zorgt echt voor een veilig gevoel, Floris. Dank je wel.”
“Je laat je helemaal door mij gebruiken, eigenlijk moet ik jou bedanken.”
Julian keek opzij: “Het voelt gewoon goed.” En hij kwispelde zijn buttplugstaart. “Woef!”. Hij ging weer mooi voorzitten. Met zijn geboeide armen zag dat er bijna schattig uit. Hij hijgde als een enthousiaste, jonge hond.
Ik gooide de dildo weer in een verre hoek en riep: “Apport!”
De gespierde jongeman kroop zo snel als zijn bondage het toeliet, naar die hoek, pakte de dildo in zijn mond, nam hem mee en legde hem netjes voor mijn voeten en ging weer en nam weer een zithouding aan.
Ik aaide hem over zijn koppie en gooide de dildo weer weg, maar gaf geen commando.
Julian keek me aan en staarde daarna naar de dildo en maakte zachte blaffende geluiden en piepte daarna, terwijl hij puppyoogjes opzette.
“Apport!”
En weg was Julian! Deze keer ging hij echt snel op ellebogen en knieën naar de dildo. Hij nam hem in zijn mond en schudde zijn hoofd een paar keer, alsof hij een prooi had, en kroop daarna snel weer terug. Hij liet echter niet los.
“Los, Julian.”
Julian gromde zacht en keek speels-dreigend naar me op.
“Los, Julian,” herhaalde ik.
De atleet weigerde.
Ik pakte de dildo, maar Julian liet niet los en gromde, terwijl het staartje tussen zijn billen zwiepte.
“Los, Julian, anders…”
Toen liet hij los.
En zo speelden we nog een tijd door. Ik vulde een bak met water. “Hier Julian, drink wat.” Gniffelend en kwispelend kroop Julian naar de bak en slobberde het water op. Daarna maakte ik hem even helemaal vrij van bondage – alleen de plug met staart bleef in zijn kontje – en gaf hem in een normale beker wat water en nam zelf ook wat. “Dat was supergeil, Floris. Woef!” We lachten samen.

Nadat we wat gedronken hadden, gaf Julian me een knuffel en zoenden we geil. Ik kleedde me uit en hij begon me braaf te pijpen. Hij gaf me een waanzinnig geile demonstratie van zijn pijpvaardigheid. Met heerlijke halen trok hij mij af en vouwde daarna weer zijn mooie, geprononceerde lippen om mijn penis. Af en toe keek hij met zijn prachtige ogen naar me op met een mengeling van gespeelde onderdanigheid en puur genot: “Je hebt een heerlijke pik, Floris.” Hij maakte wat slurpende geluiden.
“Ik moet bijna spuiten, Julian,” kreunde ik plotseling.
Hij bleef echter doorpijpen en ik spoot met een stevige straal in zijn mond. Julian slikte een paar keer en keek me toen tevreden aan: “Zo geil, Floris.” Hij pakte mijn pik weer beet en masseerde deze zachtjes. “Even een lichte namassage,” lachte hij. “Je bent mooi, man, echt zalig om weer een keer je Juliboy te zijn.” Ik genoot.

Na weer even een teder momentje, stelde ik voor weer iets aan bondage te doen. Julian wilde graag weer iets nieuws proberen. Ik haalde de plug uit zijn kont, terwijl hij voorovergebogen stond en leunde op zijn knieën. Het prachtige lichaam van de jonge atleet ook in deze positie een genot om naar te kijken.
Ik deed een setje lederen polsbanden bij Julian om en bevestigde deze aan twee ogen in het plafond. Om zijn enkels deed ik eveneens lederen boeien, die ik door middel van twee kettingen aan twee ogen in de vloer bevestigde. In de vloer zijn diverse bevestigingsmogelijkheden, die onder kleine luikjes verborgen zijn. Julian liet het gebeuren en wachtte op wat zou komen. De gespierde twintiger stond nu als een levende X in mijn grote zolderkamer. Uit de kast haalde ik wat touwtjes, wat gewichten en een hoeveelheid gekleurde wasknijpers, die ik in twee reeksen van zes stuks aan elkaar reeg met een dun touwtje. Een knoopje aan de uiteinden van de reeksen zorgde ervoor dat alles bij elkaar bleef. Eerst bond ik een touwtje om de ballen van Julian. Daar hing ik de gewichtjes aan, alles bij elkaar twee kilo. De gewichtjes raakten de vloer en toen Julian dat merkte, zakte hij iets door zijn knieën, waardoor hij het gewicht veel minder voelde. Precies de houding die ik me gewenst had.

De knijpers waren nu aan de beurt. De eerste knijper, een groene, plaatste ik op zijn rechtertepel. Julian beet even op zijn tanden. Daarna volgde er een witte knijper op een beetje vel op een paar centimeter onder deze tepel. Een rode knijper volgde, daarna nog een rode, toen weer een witte en op zijn rechterdijbeen plaatste ik de laatste uit de reeks, een groene.
Julian keek naar de knijpers, wist de pijn te trotseren.
De andere zeven knijpers, van dezelfde kleuren, plaatste ik vanaf zijn linkertepel tot aan zijn linkerdijbeen.
De gespierde kerel worstelde zichtbaar even met de pijn. Hij hijgde, zijn brede borstkas ging snel op en neer, waarna ik hem even over zijn rug aaide. Langzaam wende hij aan de situatie en werd zijn ademhaling rustiger. Ik plaatste twee gele wasknijpers links en rechts van zijn navel.
Op eens keek Julian me aan. Zijn blik straalde verbazing en tegelijk ook iets van waardering uit: “Je hebt gewoon de Surinaamse vlag op mij geklemd.”
Ik knikte. “Details, die doen het ‘m.”
Julian keek van de knijpers naar mij: “Bijna geniaal, man.” Zijn pik maakte een sprong en ik trok hem even een beetje af, zodat zijn grote lid stijf stond, maar nog niet in de buurt van spuiten kwam. “Je handen voelen goed, Floris,” kreunde Julian.

“Ik ben benieuwd of je de flogger ook zo fijn vindt, Juliboy.”
De sportieve jongeman keek met enige argwaan naar de flogger, die ik uit een kast had gehaald.
“We gaan eens kijken hoeveel zelfbeheersing jij hebt. Als een of meer knijpers loslaten, krijg jij straf. Begrepen?”
Julian knikte.
Rustig begon ik zijn rug de flogger te bewerken. Heel rustig, bijna subtiel kreeg hij slaag. Af en toe trok hij wat met zijn spieren, erg pijnlijk was het allemaal niet. Toen begon ik langzaam, maar zeker meer harder te slaan, met af en toe stevige klappen op zijn billen. Julian kreunde af en toe en bij de harde klappen op zijn gespierde kont kreunde hij stevig. Zijn pik danste stijf op en neer.

Bij een harde klap op zijn benen hield hij het niet meer en strekte hij zijn benen, waardoor ook de gewichten aan zijn ballen van de grond kwamen. Hij kreunde hard en drukte zijn tanden zichtbaar stevig op elkaar.
“Breek je al, Juliboy?”
Stilte. Hij zakte weer iets terug in de beginhouding, maar het kostte hem zichtbaar moeite, hoewel hij bijna aan zijn polsen kon hangen. De gewichten raakten de vloer weer en ik begon hem weer te spanken. Structureel ging ik zijn hele rug over en na een paar klappen duwde hij zijn kont naar voren in een vergeefse poging, de flogger uit te wijken. Een knijper liet los, die op zijn linkerdijbeen. Voor straf kreeg hij vier klappen op zijn billen. Daarna plaatste ik de knijper weer op de juiste plek.

Weer sloeg ik met de flogger op zijn prachtige lichaam, vooral op zijn rug en billen, maar vervolgens ook op zijn bovenbenen. Zijn stijve penis sprong op en neer en de atleet kreunde en gromde, maar probeerde ook deze uitdaging als een stoere kerel te verdragen. Af en toe veerde hij op, om snel weer terug te zakken, omdat hij zijn ballen ook wilde sparen. Toen liet weer een knijper los, een van de gele knijpers dit keer. Die plaatste ik rustig terug. Als straf plaatste ik zes knijpers op zijn penis: links drie en rechts drie: rood, wit en blauw.
“Serieus, man…,” kreunde Julian. “Je bent erg.” Toch moest hij ook wel lachen, ondanks de geile pijn.
“Dat weet ik en jij vindt dat geil,” grinnikte ik.
Julian boog even zijn koppie, maar ik zag aan zijn gezicht dat hij nog steeds moest lachen. Ik aaide hem even over zijn haar en dat deed hem zichtbaar goed. Zijn pik lekte weer. Wederom volgde een geile serie slagen met de flogger, maar Julian kon zichzelf goed in bedwang houden.

“Ik ben trots op je, Julian,” zei ik. “Je hebt dit echt heel goed gedaan. Sterke boy!”
Julian lachte breed. “Dank je wel, man.”
Vervolgens wees ik op de wasknijpers: “Hoe zal ik die verwijderen? Eraf slaan met de flogger? In één ruk met het touwtje, een combinatie ervan of gewoon één voor één?”
De jonge atleet keek naar de knijpers en toen naar de flogger en vervolgens naar mij: “Combinatie, ik ga het sowieso wel voelen.”
Ik haalde de knijpers eerst van zijn dijbenen af en trok toen aan het touwtje, zodat de ene knijper na de andere losschoot. Julian verbeet de pijn, maar kreunde bij elke knijper. De knijpers op zijn tepels haalde ik voorzichtig af. Uiteindelijk is de jongeman pas voor een tweede keer met dit spel bezig en dan moet je toch een beetje lief voor hem zijn. Hij kreunde weer en ik aaide zijn tepels om de pijn te verzachten. Dat deed hem goed. Daarna sloeg ik de knijpers op zijn pik en rond zijn navel er met een paar goed gemikte slagen met de flogger vanaf. Hijgend hing Julian in zijn bondage, terwijl ik hem liefdevol over zijn borst en buik aaide. Daarna bevrijdde ik zijn ballen en maakte ik zijn armen en benen los, om vervolgens zijn handen op zijn rug te binden: een touw om zijn polsen en een om zijn bovenarmen en een touw om beide andere touwen met elkaar te verbinden. Julians lichaam glom van het zweet. Hij kreunde “Het is zo geil, Floris.”

Ik zei hem dat hij op zijn knieën moest gaan zitten en hij gehoorzaamde gedwee. Mijn pik gleed snel zijn kontje in. Julian deed zijn benen proactief wat verder uit elkaar om mij de ruimte te geven en ik begon hem heerlijk te neuken. Mijn pik gleed in en uit, zijn kontje was strak, maar open en Julian bewoon, hevig zwetend en zacht kreunend, mee op het ritme van mijn neukbewegingen. Af en toe gooide hij zijn hoofd in zijn nek en riep “Ga door” of “Neuk je Juliboy”. Met hand wreef ik over zijn rug en met de andere sloeg ik af en toe speels op zijn billen. Julian genoot en bleef meebewegen. “Ik voel je hartslag, Floris.” En hij keel over zijn schouder en lachte naar me.
Heerlijk bleef ik hem stoten, soms ging ik erin en er weer uit. Dan zocht zijn gespierde kont mijn penis en gingen we verder. Plotseling spoot ik weer, dit keer in zijn kontje. Ik haalde mijn drijfnatte penis eruit en begon de jonge atleet af te trekken. “Neuk mijn hand maar, Julian.” Julian begon meteen en na een paar halen spoot hij zijn zaad eruit. Een lage grom klonk, gevolgd door een stevig hijgen. Ik sloeg een arm om hem heen en zo rustten we samen uit. De jongen bleef nog even in bondage, omdat ik wist dat hij dat zo geil vindt.
“Je bent een heerlijke bondagekerel, Julian.”
Julian keek me aan: “Dank je wel, ik doe mijn best, maar ik heb nog zo weinig ervaring.”
“De snelste manier om die op te doen is door het te doen… of, in jouw geval, te laten doen, mooie boy.”
“Jouw mooie boy, Floris.” En we zoenden nog even lekker.

De volgende ochtend namen we afscheid. We maakten niet meteen een nieuwe afspraak. Juist de spontane afspraken zijn het mooist. Wel bleven we, net als na de eerste keer, steeds contact houden. Julian, een prachtige, gespierde atleet met een heerlijke lach, wonderschone ogen en vooral: een waardevol mens.

3388 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.