Foute buurman die kerel.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 05-06-23

Hier Mike geen vervolg op buren willen! ander smakelijk verhaal. Om herkenning te voorkomen is boel wat aan gepast. Hij was nieuwe in de straat toen ik hem op straat tegen kwam. Het bleek we waren beiden onderweg naar de sport school.


We zagen elkaar terug toen ik ging douchen. Wat hij had hangen tussen zijn benen maakte indruk. Ondanks we alleen waren niks aan raken. Zelf ben behaard en hangt middel matig gereedschap daar. Was hij stijf van mij vroeg het mij niet af. We spraken eerst alleen met onze ogen. Raakte elkaar ook eerst niet aan. 

Hij kwam dichterbij en zoende mij. Was snelle zoen we hoorde mannen stemmen snel was hij weg schaamte.  Ik vond zijn briefje in mijn tas. Wat er op stond simpel zag mij wel staat en ,nodigde mij uit bij hem zo fout. Natuurlijk was ik in voor wat vertier.Had ik na gedacht had geweten is foute boel. Een huis wat nooit kan betalen en tuin met hoge schutting. Voor we gingen tongen vonden onze lippen elkaar zoenen dus. Ik voelde zijn penis tegen mijn buik gewoon.

We gingen naar binnen rechtstreeks naar de slaapkamer. We trokken bijna elkaar,s kleding van het lijf geil waren we. Het wond mij op ik had ook een stijve. Ik likte zijn ballen ja geen haartjes lichaam was totaal onthaart. Hij genoot zo te horen hoe ik zijn ballen likte.Normaal was een date het lekkere af trek werk en even in de date mijn ballen legen. 

Hij deed na het likken een condoom om smeerde ons in. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont knallen stoot na stoot. Ik voelde hem komen in zijn condoom. Douchte even ging weg hij lag op bed was uit geput. Waarom fout ik werk in een fabriek hij bleek de nieuwe directeur te zijn moeilijk.

3381 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.