De experimenteerfarm deel 2

Geplaatst door: bootwanker op 09-06-23

Ik sliep wat onrustig en die morgen moest ik op mijn kamer blijven en aantrekken wat ik maar wilde. Ik had dus maar mijn rubber shorty en een paar laarzen aan gedaan. John kwam bij mij en deed wat testjes. Daarna gingen we tv kijken. Naar een opname. Een opname van Frank. Het bleek dat hij van alles af wist. Hij had een opname gezien van mij met zowel de tweeling als leerman Johan en had er van genoten. “Zo, schat nu ben ik aan de beurt en mag jij toekijken hoe ik door een hele geile man lekker verwend ga worden. Jij hebt al zo het een en ander meegemaakt. Nu mag je toekijken hoe ik geile seks heb”. John zat naast mij en zat mij aandachtig te bestuderen. Ik zag een enorme tent in zijn rubberschort verschijnen en hij voelde of de mijne al hard was. Ja, dus.

In beeld verscheen een beauty van een hele donkere man met alleen witte sokken en rode hoge sneakers aan. In het beeld stelde hij zich voor: “Hoi, ik heet Edward en ik ga heerlijk spelen met jouw man en jij mag toekijken hoe we dat doen” Ik zag inmiddels dat hij een flinke zak had en dito pik. Onder het zoenen en tongen kleedde hij Frank vakkundig uit. Toen alles uit was ging het steeds heftiger tekeer met zoenen en knuffelen en duwde Edward Frank op bed. Frank zijn zak en pik werden eerst eens gekneed en betast en daarna overal gelikt. “Wat een heerlijke zak en pik heb jij, die wil ik straks ook wel even in me voelen ploegen” zei Edward. Maar Frank werd eerst op zijn rug gedraaid en Edward streelde en Frank en daarna zijn kontje en gaf er speelse tikken op. Daarna werden de billen van elkaar getrokken en verdween Edward zijn tong tussen Frank zijn billen. Intussen zat John mijn pik te testen. Hij glibberde van geiligheid door mijn rubberen shorty. “Nou, nou, zo te voelen word je hier heel geil van.” En hij deed de rits open en trok mijn pik tevoorschijn. Het voorvocht liep er uit. Ik pakte brutaal ook maar John zijn pik beet en voelde hoe die ook glibberde tegen het rubberen schort aan. Ondertussen keken we verder hoe Edward zijn tong heet en wild diep in Frank zijn sterretje verdween en Frank liet kronkelen en kreunen van geiligheid. Edward zijn pik was inmiddels ook op volle sterkte gekomen. Een heerlijk grote stevige pik met een mooie grote glimmende eikel. Edward had wat van onze dildo’s gevonden blijkbaar want ik zag hoe hij Frank zijn kontje begon op te rekken met eerst de kleine geribbelde dildo en later de grote. “Oh Edward wat doe je dat lekker. Nu wil ik die dikke, natte pik van je in me. Neuk me nou toch” Helemaal niks voor Frank om dit zo te zeggen. Edward was blijkbaar een geile vent voor Frank. Frank ging op zijn rug liggen, kussen onder de kont en benen op Edward zijn schouders.


John liet intussen zijn gerubberde hand over mijn pik glibberen en geilde me lekker op terwijl ik zijn pik door het rubber liet glibberen. Ik hoorde ook bij John van geile kreungeluiden ontsnappen.

Voor ons zagen we inmiddels Edward zijn dikke, natte pik boven Frank zijn sterretje hangen en werd die langzaam Frank zijn sterretje binnen geperst. We zagen hoe die eikel langzaam Frank zijn sterretje veroverde. Beetje in en beetje uit. “Toe Edward. Ik wil je ballen tegen mijn kont voelen kletsen.” En Edward perste toen zijn pik tot aan zijn ballen naar binnen. Beide mannen kreunden van genot terwijl John en ik ook kreunden van genot. Ik genoot ervan hoe Frank werd verwend en voor John was dit een geile pornofilm. Wij lieten elkaars pikken door het rubber glibberen en het werd bij ons ook een steeds nattere en glibberigere toestand.

Edward trok zijn pik uit Frank en liep met zijn natte pik naar de camera toe. “Die zou je wel even willen likken he? Misschien mag je die van John wel even likken” John deed zijn rubberschort opzij en ik likte even aan zijn kletsnatte pik en ballen. John kreunde dat ik moest stoppen anders zou hij klaar komen. En dit was nog niet voorbij. Edward zette nu Frank op zijn hondjes neer en ramde zijn pik in één keer naar binnen tot zijn ballen aan toe. Ze waren zo gaan zitten dat we via de camera het volle zicht op hadden. Beide mannen gromden en kreunden en terwijl Edward Frank flink doorneukte greep hij ook Frank zijn zak beet zodat die ook flink gemasseerd werd bij elke stoot. Op den duur kwam Edward met veel kabaal klaar en bleef nog even op Frank zijn rug bijtrekken. “Nu jij Frank. Ik wil die dikke pik in mijn hol en ik wil flink opgerekt en stevig doorgepaald worden” Voor John en mij werd het nu allemaal toch wel veel te geil en dat elkaar wat aftrekken was niet meer genoeg. John ging voorover over de tafel leunen en zei dat ik hem moest neuken terwijl we toekeken hoe Frank Edward aan het neuken was. Ik dacht dat John zijn rubberpak helemaal dicht was, maar er bleek een rits aan de achterkant in te zitten. Mijn pik was zo nat en druppend van het voorvocht dat ik hem zomaar bij John naar binnen kon duwen. Frank en ik hielden eenzelfde neuktempo aan terwijl ik en John naar het scherm keken hoe dat daar verliep. Het beeld van Frank die Edward neukte en mijn pik in John zijn strakke holletje was allemaal zo geil dat ik hoorde hoe John al handsfree afspoot na een paar stoten van mij. En Frank had ook inmiddels genoeg geneukt zodat Frank en ik ongeveer tegelijk afspoten. Nou ja, Frank bij Edward op het filmpje en ik in het echt bij John. Edward en Frank zwaaiden nog even en dat was het eind van het filmpje. John zat helemaal onder voorvocht en zaad van zichzelf en mij. Hij moest eerst even zijn rubberkleding douchen. Geen testjes vandaag. Alleen de notitie dat ik ook geil werd van toekijken hoe mijn man werd geneukt. Eigenlijk vond ik het allemaal wel genoeg zo. Morgen maar eens naar huis….

2071 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.