Nog een keer !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-06-23

Hier Peter de eerste keer had ik sex met ze. Nu voor dit avontuur geen zin en tijd gewoon. Het is gebeurd dus geen trio zoals vorige keer. Twee hetero buurmannen hebben sex met elkaar. De reden raar maar waar hun gezamenlijke vrouw net als in 2021 zwanger. Ze hebben in het bos hun mancave een huisje op een camping.


Waar ze komen om sport kijken maar ook ontsnappen aan de vrouw haha. Jos werkt als bouwvakker is breed en Jo ook bouwvakker slank ook.  Ja is 31 graden ziet wat van grijze borsthaar hun overhemden staan wat open. Ze verfden niks al zijn pas vijftig overal natuurlijke haar kleur. Ze zoenen even terwijl door elkaars borsthaartjes kroelen. Ja we zijn op de camping hoor.

Weet hun gezamenlijke vrouw van het huisje vermoedt wel wat, en hun dubbel leven of hoe wil zien zou ze af keuren. Jos en Jo kunnen hun gang gaan ze is hoog zwanger. Overhemd is zo uit de korte broek volgt. Nee zijn buiten staan achter het huisje in katoenen onderbroek. Hun handen bevoelen elkaars lichaam als onderbroek uit is. Zoenen doen niet meer lekker standje 69 op het gras doen. Beide mannen onderbroek was goed gevuld kan zeggen. Was te lekker weer om binnen te doen.

 Maar besluiten na gekomen zijn douche binnen te nemen. Op tijd groep toeristen komt uit bos passeert het huisje. Natuurlijk hoor je de douche maar gelukkig niet het gekreun. Het was Jos zijn beurt uit gewoond te worden door Jo. Jos geniet in de slaapkamer nog wat nat van Jo zijn plaag stootjes. Voor Jo veilig in Jos komt en het hem laat voelen stoot na stoot. Jo is klein maar wat in Jos zat zeker niet juiste maat haha. Ze zijn nog bezig als voordeur open gerukt wordt ja hun vrouw. Wat daarna gebeurd denk weten jullie wel. Denk het huisje is met rinkelende ruiten haha als vrouw haar mening geeft.

2622 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.