Nieuwe meer

Geplaatst door: andrech21 op 12-06-23

Ik; straight en in een prima relatie, maar vaak terwijl ik gezogen werd vroeg ik mij toch af hoe het zou zijn als ik die pik in mn mond had. Ik denk dat meerdere dit wel herkennen, maar ik besloot om het toch maar eens te proberen. Via de homochat regelmatig leuke/geile gesprekken, maar of ik durfde toch niet, of het was een faker. Totdat ik in gesprek kwam met ene Jeroen. Ik kon niet dezelfde dag afspreken, en wou niet mn telefoonnummer geven, maar we besloten de dag erop opnieuw af te spreken op de chat. De dag erop; het duurde ff maar daar was hij toch, alles ging goed, het was lekker weer en beidde in een geile bui, waarop we besloten af te spreken aan de rechterkant van het parkeerterrein bij het nieuwe meer. In het midden vond ik te spannend, en Jeroen vertelde dat aan de rechterkant eigenlijk geen mensen komen omdat de bus naar Schiphol daar langs rijdt. Ik op mn fiets daarnaar toe en eenmaal aangekomen zie ik achter een vrachtwagen meteen de donkerblauwe auto van Jeroen. Het is ook nog eens die gozer van de foto, what can go wrong! Hij zat op de achterbank in zn blote kont met zn pik te spelen. Hij vroeg of ik ik wou instappen, of op mn knietjes wou gaan en alvast met zn pik kon spelen.

Ik zo verlegen opeens als het maar kon, wou liever verborgen de bosjes in, stel je voor een auto rijdt langs en ziet me, maar diezelfde gedachte gaf mij een stijve en ik besloot op mn knieën te gaan, met mn handen speelde/streelde en trok ik aan zn pik, wat hij lekker vond aan zijn geheig te horen. Toen pakte hij mn hoofd vast en begeleidde mij boven zijn keiharde pik totdat ik niks meer anders kon dan deze in mn mond te stoppen. Ik ging meteen balls deep, omdat ik dit zelf zooo lekker vindt, en met een boel zuigkracht kwam ik langzaam omhoog, zo ging ik minuten lang te keer, ik probeerde het in een tempo met dezelfde kracht te doen, met mn handen masseerde ik zijn dikke ballen. Opeens hoorde ik hem vragen of ik alleen zijn eikel in mn mond kon nemen, en deze met mijn tong te likken. Geil als ik het vond, deed ik braaf wat hij vroeg en na een paar minuten (denk ik) duwde hij mijn hoofd opeens keihard naar beneden en begon hij me hard in mn mond te neuken. Dit doe ik zelf nooit en wist niet goed wat ik moest doen, dus ik besloot mn lippen strak om zn lul heen te sluiten en voila binnen een paar tellen voelde ik zijn dikke pik opzwellen en spoot hij in mijn strot. Ik wou niet slikken, maar zijn sperma zat diep in mijn keel, waardoor ik kokhalzend het uit spuugde.

Zijn zaad smaakte ontzettend zoet, en nadat ik besefte wat er gebeurd is, werd ik weer zo ontzettend geil, dit ik de slappe pik inmiddels weer in mijn mond en hand nam. Na aan paar minuten geilen kreeg hij weer een keiharde, in ik dacht nu ga ik door en slik ik dit heerlijke spul door, owww wat geil. Jeroen wist dat hij het niet heel lang. vol kon houden en vroeg of hij me weer mocht facefucken zodat hij sneller kon komen. Ik liet het geil toe en na een paar minuten groeide die dikke aders op zijn heerlijke pik weer op en wat een lekkere straal spoot in in mn mond. Na een paar seconden ermee gespeeld te hebben, vondt ik het toch iets te eng en spuugde ik het weer uit. Naja volgende keer dan maar zei Jeroen. Ik dacht; ja graag! Dit is precies wat ik nu altijd wou. Helaas zijn wij elkaar sindsdien niet meer tegen gekomen (ruim 2 weken geleden).. wie weet wil iemand anders dit geils met mij beleven en misschien slik ik jouw zaad wel door

4293 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.