Pijpdate en bare geneukt

Pas geleden had ik weer contact met een man die ik al eens gepijpt had. We waren elkaar weer tegen gekomen op de chat, en waren allebei zo geil als wat...maar konden allebei niet ontvangen. We waren dus aangewezen op een buitendate. We zouden elkaar om 22.45 treffen bij fort blauwkapel, omdat het dan donker zou zijn.

We hadden ook al eens besproken dat ik het heerlijk zou vinden als hij me zou neuken, dus ik had me goed gespoeld en mijn mannenkutje al lekker ingesmeerd... 
Ik wilde gewoon geneukt worden, die gedachte speelde constant door mijn kop. Toen we elkaar troffen zijn we naar een heel goed plekje gelopen, vlak bij het spoor. Echt een ideaal plekje waar niemand komt.
We waren allebei bloedgeil en binnen enkele seconden had hij zijn pik ontbloot, en nam ik hem lekker in mijn mond.

Heerlijk ging ik rond zijn eikel en zoog gulzig op zijn geile pik, ik hoorde hem genieten. Hij zei ook meerdere keren dat ik zo goed kon pijpen. Zijn pik stond rechtop en hij was bloedgeil en ik ook! Nu vond ik dat het maar moest gebeuren, ik wilde dat hij me neukte, dus heb ik mijn broek uit getrokken en hem mijn kontje aangeboden. Ik was zo geil, ik wilde perse zijn pik zonder condoom diep in me! En dat gebeurde ook... ik voelde zijn eikel tegen mijn ster drukken....en toen gleed hij er lekker in...even een paar keer erin en eruit, zodat het lekker makkelijk ging. Ik hoorde hem achter me grommen toen hij helemaal in me zat...dat was heel geil. Hij genoot heerlijk van mijn kontje, ook stootte hij zo diep mogelijk in me, hij was zo geil dat het niet lang meer zou duren voordat hij zou komen.... En toen hij het echt niet meer kon houden vroeg hij nog wel of hij in me mocht spuiten, jaaaa zei ik, ik wilde zijn zaad diep in me, ik wilde juist dat hij super lekker zou klaarkomen, dus gaf ik me helemaal over zodat hij me heerlijk vol kon spuiten. Hij gromde, stootte en kwam diep in me klaar, zonder remmingen! Ik voelde hoe het warm werd in me door zijn hete zaad en dat was lekker.

Daarna heb ik me voor hem afgetrokken en ook ik kwam heerlijk klaar.
Dit gaan we beslist vaker doen en natuurlijk weer bare, want dat is toch wel het geilste!

2964 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.