Massage?

Geplaatst door: benik op 18-06-23

Ik gaf al eerder aan dat ik een biseksueel ben met ervaring. Aan mijn avonturen denk ik vaak met veel plezier en opwinding terug.

Zo kwam ik jaren geleden via de chat op deze site in contact met een masseur.

Deze man van 60 bood mij een ontspanningsmassage aan, geheel gratis en hij woonde nog op fietsafstand ook.

Natuurlijk besefte ik ook wel dat het een geile seks massage zou worden, tenminste daar ging ik vanuit.

Maar de Frans (de masseur) deed het anders voorkomen.  Ik ging mee in zijn wensen en verzoekjes die hij via de chat aan mij doorgaf.   Ik zal je vertellen hoe mijn date met hem verliep. 

De volgende dag belde ik in de ochtend bij hem aan. Frans deed open, hij zag er sportief uit en was gekleed in een zwart t-shirt en een kort zwart sportbroekje.

Wij maakte nader kennis met elkaar terwijl wij wat dronken.  Daarna wees Frans mij de badkamer en nam ik een douche. Ik zou daarna de kleding aantrekken die Frans op een krukje naast de deur voor mij zou klaarleggen.  Ik had me al veel voorstellingen gemaakt van wat er op het krukje zou liggen. Maar dat er een Collar, cockring en een zwarte latex jockstrap zou liggen was niet bij mij opgekomen.  Ik deed de collar en cockring om en propte mijn stijf aan het wordende pik in de slip.

Ik was nu al in staat van opwinding terwijl  er was feitelijk nog maar weinig gebeurd.

Een beetje opgelaten riep ik Frans dat ik klaar was.  Hij kwam naar mij toe, maakte een ketting aan de collar vast en zo liepen wij naar de massage ruimte. Dit was blijkbaar een slaapkamer die speciaal voor het masseren was ingericht.  Er stond een grote houten massagetafel, er stonden een grote wandkast, een stoel,  en een enorme spiegel

 Op de grond lag een matras met een rood latex laken.

Frans ging op de stoel zitten en vroeg mij of ik met mijn rug naar de spiegel toe wilde gaan staan. Vervolgens pakte hij een clipboard met daarop een vragenlijst die hij ging doornemen en invullen met mij. 

Vragen over mijn seksuele voorkeuren, lengte, gewicht het ging alle kanten op. Daarna wilde Frans wat testen bij mij gaan afnemen.  Steeds meer kwam in mijn rol zoals Frans mij graag zag.  Ik was eigenlijk een onderdanig slaafje waarmee hij wilde gaan spelen.  Als eerst kwamen mijn erogene zones aan de beurt.  Frans liet mij vooroverbukken op mijn rug liggen, wijdbeens staan etc. En in iedere houding werd ik overal gestreeld, betast, zachtjes geknepen.

De uitslag van de testen waren natuurlijk van geen enkel belang en mijn inmiddels harde pik tekende zich goed af in de jockstrap. 


Frans stelde voor dat hij mij wel wilde gaan masseren maar dat hij toch graag een vergoeding wenste, indien ik geen € 50 had dan mocht ik het ook in natura voldoen.

Ik koos voor de laatste optie. Frans had dit al verwacht.  Hij gebood mij op handen en knieën door de kamer te kruipen terwijl hij mij aan de ketting voorttrok.  Na een paar rondjes mocht ik even op het matras gaan zitten.  Op z’n hondjes, benen uiteen, billen ophoog en mijn schouders op het matras.  Met mijn handen moest ik mijn enkels vastpakken.  Frans kwam achter mij zitten en begon tussen mijn benen door mijn buik te strelen, in mijn tepels te knijpen en uiteindelijk kwamen ook mijn pik en ballen aan bod. de jockstrap mocht uit en ik moest op mijn rug gaan liggen. Opnieuw moest ik mijn enkels vastpakken. Mijn pik was nat van het voorvocht en mijn gladgeschoren ballen hingen zwaar tussen mijn benen.  Frans streelde ze, trok mijn voorhuid tergend langzaam over mijn eikel en ontblote deze.  Ik sloot mijn ogen en genoot. Ik had niets liever gewild dat Frans mij zou pijpen of aftrekken maar niets van dit alles gebeurde.

Frans stapte van het matras en liet mij zo een tijdje liggen.  

Daarna mocht ik plaatsnemen op de massagetafel, op mijn buik.  De ketting die nog steeds aan de collar zat werd op mijn rug gelegd. Ik ging er helemaal voor liggen want ik was inmiddels al bloedgeil.  Frans rommelde wat in de kast, ik zag dat hij met nog een ketting aan kwam lopen. Ook deze maakte hij vast aan de collar.  Nu zaten er twee kettingen aan mijn nek.  Frans had duidelijk een plan en voerde deze nu uit. En ik, ik genoot van het spel dat wij speelde.  De kettingen werden vervolgens links en rechts over de tafel gehangen  en onder de tafel strak gespannen en vastgezet met een hangslotje.  Ik overzag mijn situatie, ik lag vastgeketend aan mijn nek op de massagetafel bij een man die ik nog maar een half uur kende.  De ketting was weliswaar symbolisch want mijn handen en voeten waren nog vrij.  Toch wilde ik dit spel tot in de kleinste details meespelen en genieten van het spel dat Frans met mij speelde.

Er werd een handdoek over mijn hoofd gelegd en vervolgens werden mijn rug, benen, billen en voeten zorgvuldig door Frans gemasseerd.  En ondanks het feit dat ik er van genoot ontstond er ook enige twijfel en teleurstelling.  Frans masseerde mij naar mijn gevoel al een half uur en er was geen enkele seksuele spanning meer.


Toen Frans stopte vroeg ik of ik moest omdraaien?  Er kwam geen antwoord op mijn vraag. Wél vroeg Frans mij of ik een extra massage van mijn billen wenste.  Uiteraard ook tegen betaling in natura.  Zonder erover na te denken stemde ik toe. 

Daarna hoorde in Frans wel even rommelen maar ik kon niet thuisbrengen wat hij deed. Daarna voelde ik zijn handen weer op mijn kuiten maar ook werden mijn voeten aangeraakt, eerst dacht ik aan een van zijn vingers maar toen mijn beide voeten werden vastgepakt door zijn beide handen wist ik dat hij met zijn pik mijn voeten streelde.  Een bijzonder opwindend gevoel. Frans kwam daarna naast de tafel staan en manoeuvreerde mijn helemaal naar het randje van de tafel.  De handdoek op mijn hoofd werd verwijderd en ik keek tegen een lekkere stijve pik van Frans aan.  Met een glimlach stelde hij voor dat ik hem eerst maar eens moest betalen.  Om de een of andere reden vroeg ik of het ook in termijnen kon.  En dat leek Frans een geweldig idee, maar alleen met mijn mond.  Ik opende dus gewillig mijn mond en Frans liet mij zijn eikel likken.  Ik genoot intens en mijn eigen pik die al snel weer stijf was geworden wilde ook graag wat aandacht. Ik schoof met mijn onderlijf heen en weer.

Toen Frans met één hand mijn hoofd stevig op de bank drukte liet hij zijn pik verder mijn mond in glijden.  Hij begon mijn mond te neuken, rustig aan maar toch ook met enige dwang.  Ik probeerde met mijn lippen en tong zijn eikel zoveel mogelijk te stimuleren en aan zijn gekreun te horen lukte mij dit goed.


Na een tijdje zalig gepompt te hebben mocht ik me weer ontspannen en diende ik weer in het midden van de tafel te gaan liggen. Frans plaatste een zachte massagekussen onder mijn buik.  Mijn pik en ballen moest ik als het ware  achterlangs tussen mijn benen over het kussen plaatsen. Ik vond dit reuze geil en kon  me goed voorstellen welk uitzicht ik Frans bezorgde.  (Een geile vent, met zijn kont omhoog  met zijn stijve pik en ballen voor het grijpen)  

Frans had steeds warme olie gebruikt wat hij in een schaaltje op een waxinelichthouder opwarmde.  Inmiddels was de olie een behoorlijk stuk warmer geworden.  Frans begon mijn onderdruk en billen te strelen, raakte mijn pik af en toe vluchtig aan.  Ik barste bijna van geilheid en kronkelde als een krolse kater met mijn onderlijf.  Frans pakte de warme olie en liet een geleidelijk een straal heel warme olie door mijn bilspleet sijpelen het droop via mijn ballen naar mijn pik. Gevolgd door zijn vingers die uiteindelijk mijn pik aanraakte en zachtjes stimuleerde.  Ook verdween en met het grootste gemak een vinger in mijn “rozet” -zoals Frans mijn anus bijna liefkozend benoemde- 

Ik stond toen al op het punt van klaarkomen maar had ook beloofd dit aan te geven omdat wij beide wilde dat ons orgasme zo lang mogelijk uitgesteld zou worden.

Wat er daarna gebeurde had ik nog nooit eerder (en daarna ook nooit meer) ervaren.  Ik moest van Frans mijn billen uiteen trekken om mijn anus zo goed mogelijk toegankelijk te maken. Toegankelijk voor een kleine klysma spuit  die hij had volgezogen met de warme olie. De spuit ging met gemak een paar cm mijn anus in.  Vervolgens spoot Frans de warme olie mijn darmen in.  Het gevoel was onbeschrijfelijk, de warmte voelde ik tot diep in mijn darmen. Ik had mijn billen inmiddels losgelaten en lag te kreunen van genot, ik lag  te kwispelen met mijn kont. Ik wilde meer, ik wilde klaarkomen, ik wilde alles…

En dat laatste kreeg ik per direct. Frans stak een vinger in mijn geoliede anus en begon mij diep te vingeren.  Met zijn andere hand nam hij mijn pik vast en gaf mij het commando “maak neuk bewegingen, neuk mijn hand”. Zwaar hijgend van puur en ongekend geil genot begon ik op en neer te bewegen. Frans verving één vinger in twee vingers en ook hier had ik vreemd genoeg geen probleem mee. De ketting om mijn nek begon mij te irriteren want het liefst wilde ik me in alle vrijheid kunnen bewegen. Anderzijds gaf het mij ook een enorme kick.

Ik neukte mezelf steeds dichter naar een orgasme toe, de vingers in mijn anus die Frans af en toe helemaal uit mijn gaatje liet gaan om ze er vervolgens weer soepel in te duwen bezorgde mijn warme golven van genot tot diep in mijn lichaam.

Op het moment dat ik kreunend uitbracht dat ik klaar ging komen, stopte Frans direct met alles waar hij mee bezig was.  Mijn pik werd losgelaten en zijn vingers verdwenen uit mijn gapende anus. 

Een paar echt harde klappen op mijn billen brachten mij min of meer even op een ander gedachten.  


Frans keek mijn met een brede grijns op zijn gezicht aan, “Wat wil je nu”? “Wil je klaarkomen”?   “Nu al..Nee toch”? 

Natuurlijk wilde ik dat wel, maar ik was ook erg nieuwsgierig naar wat hij nog in petto had voor mij.  Van een normale massage was al geen sprake meer na de eerste minuut bij binnenkort.  Ik was ook inmiddels in mijn rol gegroeid en voelde me echt gewillig, volgzaam, bijna slaafs zelfs.

Daarom vroeg ik of ik Frans mocht verwennen.  Hij glimlachte terwijl hij de ketting los begon te maken. “Reken maar, dat je dat mag” .  Ik mocht van de tafel afkomen, voelde de olie uit mijn kontgaatje langs mijn benen stromen. Vroeg me af hoeveel Frans er in had gespoten.  Ruim voldoende was het zeker.

Frans trok aan de ketting en deed een paar passen om vervolgens in de stoel te gaan zitten.  Zijn pik hing halfstijf tussen zijn benen, slierten voorvocht deden m glinsteren. Ik vroeg (schijnheilig en hoopvol) of ik zijn pik mocht verwennen.  Ik kreeg toestemming om eerst zijn ballen te gaan likken tot zijn pik stijf zou staan.  “Eerbiedig knielde ik en nam plaats tussen de benen van Frans.  Met lange halen alsof ik het lekkerste ijsje voor mij had begon ik de gladgeschoren ballen van Frans te likken, ik zoog ze een voor een in mijn mond en liet mijn tong zijn werk doen.  Binnen de kortste keren kon ik de staalharde pik van Frans pijpen en ik genoot er minste net zoveel van als hij.

Minuten vlogen voorbij en ik verwachte eigenlijk het hoogtepunt van Frans snel zou komen aan het luide gekreun en gegrom te horen. 

Maar toch moest ik stoppen.  “Kom naar het matras en doe deze condoom om”  sprak Frans terwijl hij mij een condoom in mijn handen drukte.  Ik vroeg me af waarom hij wilde dat ik hem ging neuken maar ik had er wel zin in. Ik scheurde de verpakking open en plaatste het condoom op mijn eikel.  Ik schrok me rot toen Frans een ruk aan de ketting gaf, de collar deed pijn aan mijn nek.  “Nu verspil je een condoom, hij moet om mijn pik, niet om die van jou”!!

Frans duwde mij weer naar de massagetafel, ik werd min of meer op mijn buik op de tafel geduwd.  Heel even controleerde Frans of ik into een wat ruiger spelletje was.  Ik knikte bevestigend.

De collar mocht eindelijk af maar werd vervangen door een touw om mijn middel en onder de tafel door.  Mijn enkels werden aan weerszijde van de tafel vastgemaakt met wat touw. Mijn handen bleven vrij.

Frans bleek een creatieve sekspartner en. Ik genoot van iedere seconde.  Frans stelde dat ik straf verdiende voor het verpesten van een condoom.   Hij nam iets uit de kast en kwam met een paar brede rubber elastieken en een kleine vibrator aanzetten.


“Noem een getal tussen de 3 en 15” Ik vond de keuze wat vreemd en koos voor 7.  Vervolgens stak Frans behoedzaam de vibrator in mijn anus, haalde m een paar keer op en neer en de olie die nog ruimschoots aanwezig was deed m al snel glibberen.  Daarna deed Frans de elastieken om mijn voeten.  Wat ik daarna hoorde boezemde mij wat angst in.  Frans vertelde dat ik voor 7 minuten straf had gekozen en dat ik er tijdens de uitvoering hiervan er voor moest zorgen dat de vibrator ten alle tijden in mijn kontje moest blijven zitten.  Ieder keer dat de vibrator uit mijn anus zou schieten dan werd de straf met een minuut verlengd.  

Dit gezegd hebbend gaf Frans mij een harde klap op mijn billen waardoor de vibrator er van schrik uitvloog.  “Dat worden nu dus 8 minuten”, grijnsde Frans.

Opnieuw werd de anatomisch gevormde vibrator weer in mijn anus geduwd.  Frans liep naar mijn voeten en liet de elastieken om de beurt knallen op mijn voetzolen, het deed me pijn.  Waar hij een pin wheel vandaan haalde had ik gemist maar ik voelde hem goed.  Over mijn voeten, benen, liezen, heupen, rug, billen…er werd geen plekje overgeslagen.  Ik lag me te focussen op de vibrator en spande mijn krijgslied zo goed als mogelijk. Gelukkig wond het Frans behoorlijk op want ik kon zijn pik alweer in volle glorie bewonderen en kreeg hem tijdens de straf in mijn mond geduwd.  Hetgeen voor mij geen straf was, integendeel.  Ik hield de vibrator gelukkig de resterende tijd op z’n plek.  Liefdevol streelde Frans daarna mijn geteisterde lichaam.  Ik werd losgemaakt en moest een condoom om zijn pik doen.

“Nu ga je op z’n hondjes op het matras zitten en ik ga jou neuken als een sletje “,  “Ik wil dat jij me verbaal  gaat aanmoedigen en bedanken maar kleineer jezelf ook”. “Dirty talk, is wat ik horen wil.

Ik had ooit een vriendin gehad die hier ook van hield maar het was zij die vooral verbaal bezig was.  Ik wist niet of ik het kon.  Vreemd genoeg had ik alle vertrouwen in het neuken.  Ik was al opgerekt, flink in de olie gezet en was bloedgeil.  Dit moest ik kunnen !

Frans kwam achter mij zitten en drukte zijn eikel tegen mijn opening aan. Zijn handen grepen mijn heupen vast en langzaam maar zeker trok hij mij naar zich toe en schoof mij om zijn stijve pik heen.  Ik rilde van genot en pijn want een pik is echt anders dan een paar vingers.

“Neuk me aub, ik ben een slet die geneukt moet worden” “Ik wil je diep in mij voelen”.  Ik kreunde, en sprak dergelijke  geile porno taal uit.  Deed alsof ik het niet wilde, vroeg m om niet te stoppen, sprak lovende woorden uit over zijn heerlijke pik en ga zo maar door.

Frans genoot intens en spoot uiteindelijk zijn pik leeg in het condoom, toch voelde het alsof hij het in mijn darmen spoot.  Gelukkig was dit niet het geval.

Tevreden trok  Frans zijn pik uit mij en gaf mij een tevreden tikje op mijn kont.  

Ik begon nog steeds in standje hondjes mijn pik af te trekken.  .Frans keek toe, duwde wederom een vinger in mijn doorgeneukte anus.  Weldra kwam ik intens klaar, klodder na klodder spoot ik op het rubber/latex laken. 

De stoom was bij ons beide afgeblazen, vermoeid en tevreden viel ik op mijn rug. Maar Frans bleek nog over een reserve portie geile creativiteit te beschikken.  

"Hij lepelde met zijn vingers wat sperma van mij op en smeerde het rond zijn tepels.  “Lik ze maar schoon”, ik twijfelde geen seconde…

3755 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.