Eerste keer

Geplaatst door: peterdsub op 24-06-23

Ik ben al mijn hele leven nieuwsgierig geweest naar hetzelfde geslacht maar eigenlijk nooit wat mee gedaan. Keek wel eens op homo datingsites en denk meer uit nieuwsgierigheid. Gek genoeg wel altijd naar oudere mannen en dan top. Ik kwam op een gegeven moment in gesprek met Martin, een oudere man en de helft van een mannen stel. We raakte wat aan de klets en Martin wist op welke knoppen hij moest drukken bij me. Ik stuurde steeds meer onthullende foto's en werd steeds geiler in de gesprekken via de messenger chat. Op een moment in de gesprekken zei hij, Simon (zijn partner) had mijn foto's gezien en hij vond het wel genoeg zo. Ik moest maar eens langskomen, want met dat drooggeilen komen we nergens. Ik werd rood toen ik het las en zei eigenlijk snel dat is goed. Op een zondagochtend zou ik op de koffie komen. De hele rit naar Hillegom was ik dood nerveus.. joh is alleen koffie. Ik arriveerde en het was een mooi huis aan het water. De weg naar de voordeur leek in gedachten wel een kilometer en dichterbij komend zag ik dat de rolgordijn voor het raam naast de deur dicht was. Dit bleek later de enige inkijk. Ik belde aan en Martin deed open. Hij had een ochtendjas aan en begroeten me. Ik stapte binnen en hij zei doe je schoenen maar uit de koffie staat klaar. Ik liep naar binnen en daar zat Simon, ook in ochtendjas.

Hij stond op en kon gewoon weg zijn grote pik niet missen die zichtbaar onder de ochtendjas zwengelde. Martin lachte en zei koffie! Simon ging weer zitten en trok een been op, zo je bent er eindelijk. Ik stotterde een beetje en zei ja. Daarna zei ik nog zoiets van mooi huis. Martin reageerde gelijk en zei goed he, lekker prive. Simon voegde er gelijk aan toe dat er daarom geen reden was om mij niet aan te passen aan hun. Ik deed mijn kleren uit en merkte dat mijn pik al hard was. Martin gaf aan dat de koffie bij hun stond en ik tussen hun in mocht zitten. Simon had ondertussen zijn ochtendjas losser en met zijn opgetrokken been zag ik pas goed zijn grote lul. Martin spoorde me aan en fluisterde je wilde dit toch? Even goed aangepakt worden door twee mannen? Ik aarzelde daarop geen moment en boog voorover naar Simon zijn pik en voor het eerst pijpte ik een man. Simon kreeg zijn koffie aangereikt en Martin masseerde mijn billen terwijl hij genoot van zijn koffie. Zo wisselen zei Martin. De glimmende pik verlatend van Simon begon ik Martin te pijpen. Martin was versa maar Simon een echte top. Hij trok mij meer opzij waardoor mijn billen naar hem gekeerd waren. Zo eens kijken.

Langzaam gingen steeds meer natte vingers in mijn kontje en pijpte ik steeds sneller. Rustig zei Martin, kom maar even mee. Ik mocht voor een schuifpui uitkijkend op natuurvelden op een poef leunen. Martin die kleiner geschapen was ging bij me naar binnen en na een pijnlijk begin zei hij steeds maar je doet het goed lieverd ontspan. Ritmisch neukte hij me steeds harder. Toen kreunde hij Simon hij is zo strak en ik voelde hem spastisch stoten en besefte dat hij gekomen was. Zijn pik gleed uit mijn kontje en lachend zei hij zo dat is 1. Niet lang daarna nam Simon het over. Mijn kontje nog glad lukte het zelfs Simon om makkelijk naar binnen te komen. Martin had ondertussen zijn handen op mijn billen gaf me een tik erop en zei je bent err geil ding. Simon ging verder, dieper en harder. Een echte top. Martin gaf aan, Simon laat hem maar op je zitten vind je toch geil? Ja kreunde Simon. Hij trok zijn harde lul terug en ging op de bank zitten. Kom maar riep hij. Ik moest hem aan kijken en nam plaats op zijn pik. Hij pakte mijn billen en elke keer als ik omhoog ging trok hij me weer hard op zijn pik. Totdat hij me extra hard op zijn pik trok en in zijn gezicht zag verkrampen waarop ik hem hard voelde konen. Met een tik op mijn billen en dat ik het goed had gedaan voor een eerste keer mocht ik van zijn lul af. Ik ging langzaam omhoog en voelde mijn nu mannenkut druipen. Geeft niets zei Simon, vind je best geil. Doe je boxer maar aan is goed als aandenken. Mijn boxer was snel nat en ik bedankte ze. Ik mocht op mijn knieeen bij de bank zitten en dronk mijn koude koffie. Daarna trok ik mijn kleren aan zei gedag en de hele weg terug voelde alles zo geil. Her was niet de laatste keer en Simon en Martin hadden een nieuwe slet gevonden.

3597 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.